28 Nisan , 2024, 03:44:47

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mavigece

1
Sizin Seçtikleriniz / arkadaşlar ben gidiyorum
30 Haziran , 2010, 10:36:36
artık 7. ayıma girdim ve işim yoğun olduğu için işten çıkmam gerekiyor. burda fazla konulara eşlik etmesemde hergün takip edip yazılanları okuyordum evimde internetim yok o yüzden tekrar ne zaman girerim bu siteye bilmiyorum ama herkesin sohbetini okumak herkesin sıkıntısını sevincini paylaşmak güzeldi açtığım konularda yardımcı olan herkese teşekkür ederim. yine girerim bu siteye mutlaka ama internet cafe olur muhtemelen mesajımı okuyan tüm arkadaşlar kendinize çok çok iyi bakın hakkınızı helal edin. doğuma 2 ayım kaldı inşallah sağsağlim alırım bebeğimi kucağıma. Allah evlat isteyen herkesin yardımcısı olsun, aratmasın inşallah, bebek bekleyen arkadaşlar inşallah sizde sağsağlim kavuşursunuz bebeğinize....selamlar   
2
benim bebeğimde 25 haftasında 820 gr. dı temmuzun uçünde tekrar gideceğim inşallah normal devam ediyordur
3
bence git yaptır ben vurundum sadece biri koluma değdiği zaman ve kolunu kaldırdığın zaman acıyor. hamileyken 2 kere yaptırılıyor bir ay sonra tekrar yapılacak bildiğim kadarıyla bide doğumdan sonra yapılıyor.
4
ben yaptırmak istemedim ama dr yaptır dedi onun için yaptırdım şükür bişey çıkmadı 1 hafta 10 gün de çıkıyor sonuçlar
5
geçmiş olsun inşallah olmaz bidaha en mantıklı kararı vermişsiniz hayırlısı buymuş demekki. üzme kendini dikkat et.
6
allah hayırlısını versin sıkma canını allahı izniyle bişey olmaz
7
bence gerekli dr soracağım erkek çocukta kullanabilir derse hemen alıcam anneler çok rahat taşıyor bebeklerini hemde çok şeker görünüyorlar... :)
8
benimde 103 kalmış yarısı gitti artık allahıma şükürler olsun sağ sağlim atlattık inşallah kucağıma aldığımıda görürüm oğlumu..
9
güzel günlerde kullanır inşallah küçük değilmi hepsi çok tatlı oluyor........
10
bende 25 haftamdayım 11 kilo almışım toplam yandım ki ne yandım, bebekler için değer tabi ama az alsaydım daha iyi olacaktı....
11
Allah hakkında hayırlısını versin çok üzücü bi olay gerçekten.. inşallah güzel bi haber alırsın senin için dua edicem
12
Müzik / Ynt: Ne Dinliyorsunuz
29 Mayıs , 2010, 14:18:01
Gripin den durma yağmur.......
13
TİTREK BİR MUM ALEVİNİN HAVAYA BIRAKTIĞI BULANIK BİR İZ VE GÖZ GÖZÜ GÖRMEZ BİR SİS DEĞİLDİK BİZ.....
14
yazıdan çok etkilendim gerçekten çok güzel ANNEM benimde herşeyim ben her fırsatta sarıldım onun için herşeyin en güzelini düşündüm ama yetmiyor biliyorum ben annemi çoook seviyorummmmmmm. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin  :amin:
15
gerçekten güzel yazı teşekkürler inşallah bende eylülde alıcam bebeğimi kucağıma allahım o güzellikleri isteyen herekeze göstersin...