Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - dersu

1
 :nazar: :nazar: :nazar: ah çokkkkk sevindimmmm..darısı başımıza olsun inşşşşallllaahhhh.... :flowers:
2
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: yardim edin
09 Ocak , 2011, 21:58:03
o zaman yumurtlamak üzeresin o yüzden ağrıyo göğüslerin ..yani hamilelik belirtisi olamaz...bugün yarın ve öbürgün iyi çalış da alalım güzel haberlerini..senin 15. gün yumurtlama günün yani 28 olduysan öbürgün yumurtlaman lazım ve ğöğüslerin haber veriyo haytım..kolay gelsin.. :muzz:
3
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: yardim edin
09 Ocak , 2011, 21:51:33
anladığım kadarı ile 29 günde bir adet oluyosun...diil mi..
4
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: yardim edin
09 Ocak , 2011, 21:46:46
yumurtluyosun  masum melek..
5
aşkımcım,konyalım özledim herbirinizi tek tek..nasılsınız bakalım güzel anne adaylarım... :flowers:
6
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: ovülasyon testi
05 Ocak , 2011, 19:24:06
cimcime cim akıntı takibi son derece kolay..şöyle ki adet bitiminden itibaren başlıyosun kontrole ve başparmak la orta parmak ını içeri sokup bir parça akıntından alıp sonra parmaklarını açarak uzayıp uzamadığına bakıyorsun ki yumurtlama günlerinde akıntın yumurta akı gbi ki parmağının arasında uzamaya başlar...işte uzadığını gördüğünde çalışmalara hız veriyosun...hiç şaşmaz ...
7
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: ovülasyon testi
05 Ocak , 2011, 17:59:45
Alıntı yapılan: cimcime16 - 04 Ocak , 2011, 21:23:46
merhaba kizlar,

ovülasyon testi yaptim biraz once ve iki tane hafif silik cizgi cikti. yani silik cikmasi acaba hatamiki? acaba dahami belirgin olmasi gerekiyorki? eger emin olmak istiyorsaniz 6 saat sonra tekrar edin diyor prospektusunde..bu konuda bilgisi olanlar paylasabilir mi?


cimcime ovülasyon testlerinde ikinci çizgiyi çok nadir net gördüm insanı hep şüpheye düşürüyor..bu nedenle bıraktım kullanmayı valla...zaten artık uzman oldum yumurtladığım anı bile anlar hale geldim sonunda...akıntı takibi çok şey anlatıyor bu konuda akıntına dikkat et ve kasık ağrılarına...
8
kimyasal gebelikten hemen sonraki ay hamiş kaldım ama oda kimyasaldı ne yazıkki....
9
sarıkız inşallah allah söyletiyodur seni de gerek kalmaz tüm bunlara..allah hepimizin yardımcısı olsun...canımsın yaaa,teşekkürler iyi dileklerin için,bilmukabele :flowers:
10
Alıntı yapılan: nihal_ela - 18 Aralık , 2010, 12:43:07
Arkadaşlar merhaba,

aranızda yeniyim. bizde çocuk istiyoruz ama 6 aydır olmuyor. 2 kutu klomen kullandım. pazartesi çatlatma iğnesi vurulcam çarşamba da aşılama yapılcak. çok korkuyorum. çok olumsuz düşünüyorum. olumlu düşünüp kendimi umutlandırmak istemiyorum. eşimle aramızda çok yaş farkı var. o benden 15 yaş büyük. onun daha önceki evliliğinden çoçuğu olmuş diye sperm testi yaptırmak istemiyor. dua edin benim için ne olur tutsun aşılamam.

ne demek önceki evliliğinde çocukları oldu diye sperm testi yaptırmak istemiyor yav..olur mu öyle şey..benim abimin önceki evliliğinden 2 kızı var ama  son eviliğinde ki  kızı tüp oldu çünkü yaş ilerlediği için sperm kalitesinde ciddi bozulmalar olmuştu..yani böyle şeyler belli olmaz ki hiç..yaptırtmakta fayda var...herşey gibi sperm ve yumurtalarımızda elbette yaşlanıyor nihalcim...yani gün günü ay ayı tutmayabilir gayet normal böyle şeyler olabilir be şeker..
11
afra ,balböcüü,sarıkız,ilkay,öptüm hepinizi....ben antalyada iyi bir tüp bebek merkezi buldum ve epeyce bir tahlil ve muayene den geçtikten sonra doktorumun sonuçları çok iyi bulması ve 3-4 ay daha doğal yollara devam demesi üzerine beklemedeydim ama bu hafta başı tekrar doktoruma giderek aşılama yaptırtmak istediğimi belirttim 2-3 gün sonra hsg çektirip şubat 5-6-7 gibi ilk aşılamamı olucam inşallah ..üç aşılama ve akabinde tüp bebek tedavisine hemen başlayacağım artık.. beklemenin pek bi anlamı kalmadı benim için..
12
bence bizim gibi aman hadi çocuk yapayım aman niye olmuyo gibi takıntıları olmadığı için kolay hamiş kalıyolardı annelerimiz..zaten ne kadar üstüne titrersen o kadar güçleşiyor  işler..çok tanıdığım var ki bebek için uğraşmayı bıraktıktan sonra hamile kalan...
13
afracım anca girebildim foruma valla ...nasılsın nasıl gidiyor bakalım bebek işleri :flowers: :love9:
14
ev ödevi benzetmesi biraz hafif kalıyor be şeker :ehi: demem o ki bu bebek işleri çoooook mesai ve sabır gerektiriyor..sen daha yeni başlamışsın denmeye,sabırlı olmak en önemlisi...birde eli yüzü düzgün bir doktorla işbirliği çok değerli..bence bütün testlerini yaptır ayrıca eşininkileride,bi sorun varsa toparlamak adına iyi olabilir..boşa kürek çekip iyice can sıkıcı olmasın yani...kolay gelsin arkadaşım...
15
ben bunu kızlara hep söylüyorum tekrar edeyim önemli olan yumurtanın çatladıktan hemen sonra spermle karşılaşması ve sağlıklı sperm 72 saat canlı kalabilir..yani yumurtlamayı beklemek çoğunlukla hüsranla sonuçlanabilir,yumurtanın kaliteli bir şekilde canlı mı 12 saat ile 2 gün arasında kişiden kişiye aydan aya bile değişiklik gösterebilir,yumurtanın çatladığı ilk saatler çok değerli saatler..