Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - yasemelis

1
benimde erkekim olacak listeye eklerseniz sevinirim:9
2
çoktandır giremiyorum foruma inanırmısınız bilgisayardan bile midem bulanıyo.. geçecek artık yavaş yavaş ama bende sabır kalmadı .. henüz cinsiyetini öğrenemedim sağlıklı olsun yeter diyoruz , birincisi kız bakalım bu ne olacak ..
3
teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun
tokatta bende medical park Ali Ekbere bi gidim diyorum olmazsa samsunda doğum yaparım artık ilk sezeryanımı samsunda ahmet cambaz yapmıştı çok memnundum bakalım.
4
ben Tokat ta yaşıyorum ve gitmeye başladığım doktorun tayini çıkmış, onunla birlikte birçoğunun tayini çıkmış. Burada yaşayan varsa acaba hangi doktora gidiyorsunuz? Biraz araştırdım ama  çok kararsız kaldım . Şu an 9+1 hamileyim ilk bebeğim sezeryanla doğdu o nedenle cerrahisi iyi bir doktora gitmem lazım. güvenemezsem zaten samsunluyum doğumu mecburen samsunda yapıcam. yardım ederseniz sevinirim.
5
erkek olursa akın,caner,eser,ilke,çağın kız olursa nergis veya dila olabilir diye düşünüyorum tabi kesin değil sizin gibi karar aşamasındayım ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. çağan güzel isim yakın arkadaşlarımdan biri oğluna çağan arda ismini verdi. söylenmesi ve anlamı güzel olmalı diye düşünüyorum bu nedenle karar vermek zor geliyor.
6
ben 8 haftalığım daha 3 kilo aldım bile 9 ayda 1000 kilo alıcam heralde böyle giderse. kızımda 6 aya kadar her ay 1 kilo almıştım ne güzel gidiyo diyordum ki bir kilo almaya başladım son gün 26 kilo almıştım ama hepsini bebeğim altı aylıkken vermiştim bile umarım bu seferde çabuk veririm.
7
çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerle dönersin geri dualarımız seninle..
8
bugün bebeğim tam 8 haftalık oldu , geçen hafta kelp atışlarınıda gördüm . bizim kavuşma tarihimiz 17 mayıs hesaplara göre fakat benim ikinci sezeryanım olacağı için sanırım 10 unda en geç alırlar ve bebeğimle 9 aylık bir maceranın ardından ömür boyu sürecek yeni ve mutlu bir maceraya daha başlarız .. Rabbim hepimizin yavrularını sağlıkla sıhhatla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
9
bin kilo olucaz heralde doğurana kadar ,şimdiden böyle giderse:)))
10
ya bulantılar olmasa herşey süper... benimde 6+2 oldu çok karın ağrım vardı dr a gittim 2 hafta önce bi sorun mu var diye herhangi bir sorun çıkmadı mercimeğimin resmini aldım geldim:) bugün yada yarın tekrar gidicem kalp atışları başlaması lazım bu ara bakalım ne alemde inşallah iyidir.. yalnız benim karnım hemen şişti ya ne çabuk büyüyo anlamadım kotlarımı giyemiyorum kızımda böyle olmamıştı  13-14 haftalığa kadar hiç karnım yoktu.. çok yesem ben kilo alıyorum diyecem ama oda yok.
11
en çok ben beklicem galiba:9 250 şafak..
12
ben eşime aynen anlattığım gibi yaptım ve hala şoku atlatamadı söylediğim an sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bir anda terledim valla dedi, onuda anlıyorum. Gerçi hem istiyo hem istemiyodu istememe sebebide tayin dolayısıyla başka şehirdeyiz yanımızda ailemiz yok çalışıyoruz kime güvenip bırakıcaz diye. kızımız büyürken ailemizin yanındaydık zaten sonrada okula başladı.bende bi doğsun bakalım Rabbim yardım eder , inşallah iyi insanlarla karşılaştırır diyorum bakalım sağlıkla bi doğsunda..
13
mavişimm tebrik ederim galiba hep aynı zamanlarda bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah.. darısı tüm isteyenlere en kısa zamanda:) aslında idrar testi daha garantidir çünkü hem adet gecikmesi vardır hemde idrar testinde pozitif çıkabilmesi için beta HCG değerinin baya yükselmiş olması gerekir.
14
çok teşekkürler arkadaşlarım sevincimi paylaştığınız ve dualarınızı esirgemediğiniz için.. pınar çok geçmişolsun canım Rabbim hepinize o kadar güzel sağlıklı ve hayırlı evlatlar versinki çektiğiniz bütün sıkıntıları unuttursun geçmişte hatırlayacağınız ve sonrasında yaşıyacağınız her an ailenizle mutluluk dolu olsun..
15
ben mesela bugün öğrendim eşimin haberi henüz yok yaptığım testi eline verince yüz ifadesini  çoooook merak ediyorum ne şekle giricek acaba diye.. ben herkesten çok kızımın tepkisini merak ediyorum bir süre söylemicem ona ultrasonda tam belli olduğunda kızıma seninle tanışmak isteyen birisi var diye götürcem yanına ne yapar acaba:)