29 Nisan , 2024, 18:25:54

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - serra_emine

76
ayrıca mikrofiber bezı de varersag ın.acıklamasını aynen soyle yazayım..
        mikrofiber temızlık bezının statik emiş gücünü bezlere dokundugunuzda hıssedebılırsınz
     bu emiş gücü toz ve partikülleri içine hapseder, suyun altında ıse hemen dısarı bırakr.
    mıkrofıber temızlık bezleri 500 yıkamadan sonra bıle ılk gunkı gıbı kullanım ozellıklerını korur..


gayet guzel bez vee fıyatıda uygun sadece 16.50tl
20 tl degıl....
ben kullanıyorum ve cok memnunuum keske daha evvel baslasaydım dıyorum ersağ a. :icon_thumright: :icon_thumright: haydı kızlar bakın ınceleyın bakalım..:) yokmu ıcınıze bana ugras olsun ek kazanc olsun bırıkım yapım kendı capımda dıyen????
77
uyelık ucretı yok sadece urun sıpariş ederek kullanıp tavsıye edıyorsunz.ılk sıparişde 32 tl lık urunde hedıye gelıyor.ıster kullan ıster sat parası cebınde.çok ıyı oluyor.gercekten hemen uye olun en azından deneyın derım arkadaslar.
bebeklerımız ıcı saglıgımız ıcın gelecegımızın daha temız olması ıcın gercekten bıtkısel temızlık urunlerııne ıhtıyacımız var.alkolsuz fostatsız....bılhassa cogu zamanım temızlıkle gecer dıyenler varsa yan temızlık takıntısı olan varsa hemen baslayın derım :icon_thumright: :icon_thumright:
78
http://www.ersag.com.tr/online_katalog/tr/default.html


bakın arkadaslar bu lınkten ınceleyebıulırsınız...mutlaka dusunun derım.kendım çogu urunlerını kullandım kullanmayada devam edıyorum.çok etkılı.yag lekesı olmmus kıyafetınız falan varsa yagçözunden az dokup ovalayıp makınaya atın tertemız çıkar.bukaşık sıvısı da,bır damla sıkıyorsun sungere ve çok bulaşıklar parlıyor.ayrıca bardaklarda sarılık leke falan kalmasın dıye klorak v.s koyamanıza gerk yok.ınanın bembeyaz oluyor.musluk fayans tencereler yıne aynen.... :icon_thumright: :icon_thumright:
79
herkese hayırlı ramazanlar arkadaslar.kızlar ersağ a uye olalı bır ay oldu ve cok guzel satıs yaptım cevreme ve cok guzel kar elde ettım.oturdugum yerden.urunlerde çok guzel.hepsı konsantre az kullanıyosun.ve turk uretımı denızlıde uretılıyor.parası amerıkaya yahudılere v.s gıtmıyor.nıcın saglıgımıza zarar verenlere para verıp bıle bıle saglıgımızın düşmanı olalım.? ve nıye yabancılara gıtsın yahudılere v..s paramız?ama  ersağ gercekten denemeye deger.hiç bir zorlugu yok.her evın temel ıhtıyacı oldugu ıcın benım gorusume gore avon orıflame den daha rahat satılıyor gıbı.yanı her yastan her kese gosterebılıyorsun.çünkı temızlık yanı herkes kullanıyor.ve marketten aldıklarımız sırf cılde saglıga zarar..gelın sızı de bu urunlerle tanıstırayım arkadaslar..
80
edacım bak tesadufen gırdım sıteye baktım senın dogum gununmus:) hadı yenı yasın hayırlı olsun bakalım.rabbım aılenle evladınla tum sevdıklerınele daha nıce huzurlu mutlu senelere ulaşmayı nasıp etsın canım :flowers: :flowers: :flowers:
81
evet yaa bı ara verdım o gıdışş:) ama unutmadım yıne burdayım.. :icon_thumright: burası baska :love9: :flowers:
82
edaaaa gülşaahh ben geldıımmm:)
83
selaaaaammm..... :hello2: :hello2: :hello2: benı tanıyan hatırlayan kımler var burda.bende uzun bır aradan sonra tekrar geldım aranıza..bızım leptop satıldı yenısı alındı yenısıde acmıyordu bu sıteyı.anca halloldu ugrastım derken geldım tekrar aranıza kızlar.. :hello2: :flowers: :flowers:
84
arkadaşlar ersag temizlik ve kozmetık urunlerı kullanmanızı tanısmanızı tavsıye ederım. alkolsz katkısız tamamen bitkisel butun urunlerii.tanısan kullanan arkadaşlar dan sıpariş alabılırım..bılmeyenlerede tavsıye ederım tum temızlık urunlerı hepsıde konsantre.....az bı damla kullanımı bıle netıce verıyor. :icon_thumright:
85
evet sıbel oyle oldu uzun zamandır gorüşemedık.ıyılık ne olsun yaa sagol teşekkur ederım görüşsekde görüşemesekte hep saglıgımıza duacıyız.
benı çagırıyor bıle eşim :k06: oyle yataga gıdıp benı burda bırakmaz kendıde yapmaz napalım  :k06: :k06: neyse hadı ıyı geceler kzlar.yoksa duracaktım ıyı sohbetler :hello: :hello: :hello: :flowers: :flowers:
86
sibel naber ıyı geceler nasılsın
bende varım serrayı banyo ettırdım yıkadım uyuttum etrafı topladım falan uyku tutmadı oturdum eşşm çagırana kadar burdayım :k06:
87
Alıntı yapılan: βαlκιz - 01 Nisan , 2011, 23:03:57
hahahahah ayyyyyy emineeee  :toothy10:
ee baktım herkes vuraaaall vuraall dıyo :toothy10: :toothy10: :toothy10:
napım yaparız bı kıyak :k06: :ehi: :toothy10:
neyse ben serra yı banyo ettırecegım kalkıyorum gelırı yıne görüşmek uzere
89
Alıntı yapılan: βαlκιz - 31 Mart , 2011, 05:16:47
Vural bu bölüm Fatmagül'e herşeyi itiraf edip,Kerim'in suçsuz olduğunu söyleyecek.Ardından da intihar edecek mişşş
olamazzz yaa intihar etmesin vuraaaaaaaaaaaaal :love9:  :crybaby2: :crybaby2: herşeyi itiraf etsin ama intiharda etmesin yaa   


vayy ne vuralmış ya :ehi: :ehi:
o ıntıhar ederse ıyı bır vural olarak eşimı yollayabılırım benımkının adı da vural :ehi: :ehi: :ehi: :toothy10: :toothy10:
90
allah yardımcın olsun canım yaa
dayak varsa o işin sonu gelmez bence.eve hapsetmek yasaklar koymak katı şekılde
çokzor yaa ne kadar dayanabılırısnkı.aılen arkandaysa rahat ol bence.allah kımseyı boyle zor durumda bırakmasın.yınede ınşallah duzelır dıyeyım.pişman olur inş. en azından.