29 Nisan , 2024, 19:26:29

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - serra_emine

46
kızlar maşallah hep erken cıkarmısınız dısleri
benım kızım 11 aylık dı ılk ıkı dısı cıktıgında:)
47
http://www.ersag.com.tr/online_katalog/tr/default.html


eveett online katalog umuzda budur.lınkı tıklayıp neler var gormus olcaksınız.
48

ERSAĞ TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİNİ
ALIŞ FİYATINDAN ,İNDİRİMLİ ,HEDİYELERİ İLE BİRLİKTE ALMAK VE KAMPANYALARDAN YARARLANMAK İÇİN ÜCRETSİZ ÜYE OLUN...evınızde kullanmak ıstedıgınız urunlerden sıparıs ederek urunlerle bır an evvel tanısın derım.
49
ARAÇ TEMİZLEYİCİ 250 ml.
Ekonomik ve konsantre bir üründür.

Kullanımı :
...
Aracınızın iç kısımlarında,motor ve jantlarında direkt kullanınız. Ön göğüslük bölümünde 1/4 oranında sulandırınız. Toz ve lekeleri aldıktan sonra kuru bez ile kurulayınız. Daha parlak bir görüntü elde edeceksiniz. Aracınızın dışını yıkadıktan sonra, 1 lt suya 2 kapak ilave edip, temiz bir bez ile aracınızı silin, daha parlak bir görüntü kazandırıken, aracınızın boyasını güneş yanıklarına karşı korumuş olursunuz.

50
Ütü yapmak eziyet olmaktan çıkıyor.Ersağ Ütü Spreyi ile bundan sonra ütü yapmak eğlenceye dönüşüyor. Zor açılan, hatta açılmayan kumaşlarınızın üzerine püskürttüğünüz Ersağ Ütü Spreyi, açılmayı kolaylaştırarak, kırışmayı önlemeye yardımcı olacaktır.
...
Kullanıldığı bölgeye zarar vermeyen Ersağ Ütü Spreyi, konsantredir. Sulandırılmadan direkt olarak kullanılır. Ütü su tankına konulmaz.

Kullanım Şekli :

Ütü yaparken yaklaşık 20-30 cm uzaklıktan kumaşın üzerine püskürterek ütülüme işlemi yapılır.


51
ÇOCUKLARIMIZI KİMYASALLARDAN KORUYALIM...


SEVİNÇ GÜÇLÜ
Şampuan Şişmanlatıyor
Kozmetik ürünlerinin içinde bulunan birtakım k...imyasalların şişmanlamaya neden olduğu belirlendi .

New York Mount Sinai Tıp Merkezi'nde yapılan bir araştırma, şampuan ve sabun gibi temizlik ürünlerinin yüzde 70'inde bulunan fitalat maddesinin iç salgı bezlerinin işlevini sekteye uğrattığını gösteriyor.

Daily Mail'de yer alan habere göre; endokrin salınımında görülen işlev bozukluğunun, hormonların çalışma kapasitesini etkilediği bulgusuyla karşılaşan uzmanlar,

aynı etkiyi yaratarak uzun vadede obeziteye sebep olan Bisphenol-A maddesinin de plastik su şişelerinde ve biberonlarda bol miktarda bulunduğunu belirtiyor.
Kozmetik ürünlerinin içinde bulunan birtakım kimyasalların şişmanlamaya neden olduğu belirlendi .

New York Mount Sinai Tıp Merkezi'nde yapılan bir araştırma, şampuan ve sabun gibi temizlik ürünlerinin yüzde 70'inde bulunan fitalat maddesinin iç salgı bezlerinin işlevini sekteye uğrattığını gösteriyor.

Daily Mail'de yer alan habere göre; endokrin salınımında görülen işlev bozukluğunun, hormonların çalışma kapasitesini etkilediği bulgusuyla karşılaşan uzmanlar,

aynı etkiyi yaratarak uzun vadede obeziteye sebep olan Bisphenol-A maddesinin de plastik su şişelerinde ve biberonlarda bol miktarda bulunduğunu belirtiyor.

Araştırmayı yapan ekipte bulunan Pediatrist Maida Galvez, 330 çocuk üzerinde yapılan çalışma sonucu endokrinel işlev bozukluklarına neden olan bu maddelerin vücut yapısında birtakım değişikliklere neden olduğu görüşünde. Şampuan, sabun ve kozmetiklerin yüzde 70'inde bulunan 'kimyasal kalorilerden' kaçınmak için organik ve kokusuz ürünlerin tercih edilmesi öneriliyor.
52
ersağ bitkisel temizlik ve kozmetik bakım ürünleri.
Solunum yolu ile vücuda karışan deterjanlar beyin damarlarını, akciğ...erlerdeki bronşları ve alveolleri eritir, yıpratır ve şişirir. Kan dolaşımına karışarak damarlarda deformasyona, kan üretimin de ve kan dolaşımında bozulmalara, MS ve alzheimer gibi nörolojik hastalıklara, akciğer, karaciğer ve böbrek hastalıklarına, ayrıca kısırlığa yol açar.
53
evet bayanalar bu fırsatı kaçırmayın haydiinn:) baskasında katalogu gordugunuz zaman gec olacak.en azından ındırımlı alma sansını kazancaksınzı uye olunca.satıs yapma sartı.v.s hıcbırsey yok.31 agustos son gun haydii :icon_thumright: :director: :director:
54
Alıntı yapılan: Demet_dk - 28 Ağustos , 2011, 02:37:46
emine ben istiyorum katalog :k06:

tamam canım ozelden yazdım sana detay
55
arkadasım yanlışlık olmus dıkkatımı cektıgın ıcın sagol tesekkur ederım..
ındırımlı almak dıcektım orda :k06:
56
Alıntı yapılan: βαlκιz - 27 Ağustos , 2011, 23:32:00
emine dügünler peş peşe hee hadi hayırlı olsun şimdiden

sagol cnm tesekkurler.oyleoldu valla:)
57
kızım 27 ocak 2009 dogumlu canım. artık abla oldu da bebeklere bakıyor sevıyor :))
58
evet bayanlar bu fırsatı kaçırmayın derım.hıc bır sartı kaydı zorunlulugu yok.adım attıgınız anda ve kataloglarınız gelınce anlıcaksınız
59
ohh herkes gezıyor...
bende once kayınvalıdeye dıkılı ye.
ordan eve gelcem. bır gun sonrada burdur sögüt e kızkardesımın oglunun sunnet var oraya gıdecegım.
ordan 1 hafta sonra yıne eve
evdende tekrar dikili ye kayınvalıdeye :k06: :k06: nasıl kızlar çok yogunum dımı yollarda gecıcem valla.. ama bayramda tabıkı kayınvalıdedeyım.
kayınım kız kaçırdı :k06: acılen onun dugunu yapcaz bayram sonrası.once kardesımın kını yapıp gelcem sonra da kayınımınkını :k06: off allahım yardım et bana :amin:
60
selam kızlar benı kımler tanıyor yaaa tamamen untulmadım dımı.cok yogun ve akıcı gecıyor gercekten hayat.kızım d abuyuyelı cok degıstı hersey sureklı ayakta olunca prenses hanım.. gelde otur pc basına. neyse arada gırcem artık.sımdı uyuyor.bu arada sıte bayaa degıısk geldı guzel omus ama ya :icon_thumright: