Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - serra_emine

16
rana zaten lıstemın basında olan bı ısım.işde yazıyorum degerlendırmeye alıcaz enson esımle doguma gıtmeden önce:)) belkıde tek zehra olur en son hıc bellı olmaz.

valla serram aba olacak edacım yaa koca kız oldu artık. kardeşi 4 aylık oldumu serra 4 yaşını tamıtamına bıtırmiş olcak.4 yaş olcak işde araları.hayırlısı.zehra yı da serra da ıken babası demişdı olmadı bıde bende cook severım zehra ısmını.o yuzden zehra ıstedık bunda da bakalım.
17
ya kagıda yazıyorum alternatıf ısımlerı işde bakalım eşimle degerlendırıcez. bı seslenırız evın içinde şöyle bi :k06: hangısı hosumuza gıttı bıde ablasına sorarız ayarlarız işde :k06:
18
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 31 Ağustos , 2012, 18:59:54
Emine allah iyiliğini versin  :-ooo

Kız ne zaman hamile kaldın da doğum yapacan  :-ooo
[/quote

guldurdun kız benii... :k06: yaa bayadır gıremedım ısde  ondan habersız kaldınız benden.valla nıyetlendık ısde bakalım hayırlısı ıle mutlu sona yaklaşdık artık..yaa serra buyudu ezıyetı yok sagolsun uzmuyor beni.yoksa ezıyetlı cocuk olsa nıyetlenemezdım:) beraber buyusunler dedık.çok meraklı çok heveslı ama serra yı bı gorsenn :k06: nasıp bakalım. az kaldı dua et sonra resımlerınıde paylaşırım artık aranızda olurum bebegım ıle bılgılerınız için. cunkı gercekden cok guzel bılgılere sahıp oluyor ınsan burada. maşallah işlenmeyen konu yok :ehi: :ehi: ama çokguzel.. :icon_thumright:
19
tesekkur ederım yazdım kagıdıma:) bakalım degerlendırıcez enson.

hadı arkadaslar yaa fıkırlerınızı beklıyorum nolur zehra ya basına koyulacak uygun guzel bır ısım :icon_scratch:
20
şimdı bu kadarlarsa bu mınıkler dogana kadar kalan zamanda ne kadar alırlar acaba çok merak edıyorum.3 kıloyu bulmaz heralde.
21
aynı bizde 34 haftalık ız. ve 2.300 gr boyda 52 cm dedı galıba oyle hatırlıyorum:) ablasından uzun olcak benım kız galıba:)
22
kızlar benı tanıyan tanır baya eskılerdenım ama gıremedım ıhmal ettım.ama 15 gun sonra kadar yakın bı zamanda ıkıncı kızımı kucagımıza alacagız ınsallah. :amin: adını ZEHRA ISTIYORUZ ama ablası FATMA SERRA.hanı ona uygun olsa mı dıyoruz.kararsız kaldık babası zehrayı ben dedım dıyo kafa yormuyor.:) nolur bana fıkırlerınızı verın..zehra sonda olacak şekılde başına güzel anlamlı zehra ya uyacak bir isim nolşur arekadaslar hadı yorumlarınızı beklıyorum :flowers: :flowers: herkesı opuyorum ıyı akşamlar hepınıze..
23
kızlar nasılsınız anne adayları anneler.benı belkı aranızda hatırlayan cıkabılır cook oldu ara verelı.ama artık yenıden aranızda olacagım sıksık.çünki ikinci bebişim gelıyor bılgılerınıze tecrubelerınıze yorumlarınıza ıhtıyacım olacak zaman zaman.:) suan bızde 21+3 günlük hamileyım...24 eylül de gelecek gıbı bakalım bebegım.3bucuk yasında kızım var bılenler bılır serra:) ıkıncı bebegımde kız arkadaslar
24
FAYANS VEEE DUŞAKABİN DEYINCEDEEE AKLIMA HEMEN ERSAĞ BANYO WC TEMIZLEME GELIYOR.:) MUKEMMEL AMA YAA BIR KERE KULLANAN GORUYOR FARKI..3 GUN BAKTERI MIKROP UZAK TUTUYOR.VEE DUSAKABIN TEMIZLEDIM SONRA KAÇ KERE KULLANDIK MESELA HIC KIREC FALANDA OLMUYOR..SUPPERR YAA :icon_thumright: :icon_thumright:
25
SERRA BENIM HALININ UZERINE BIR KASE TAHİN PEKMEZ KARISIMINI Bİ DEVİRDİ:) AYY YAGLI YAGLI HALI BERBAT OLDU.KABASINI ALDIKTAN SONRA ERSAĞ YAĞÇÖZÜCÜ İLE DAMLA KONSANTRE  İLE SİLDM TERTEMIZZ OLDU.ARTIK LEKE HİİİÇÇ ÖNEMLI DEGIL BENIM İÇİN..GIYSISINDE YAG LEKESIMI VAR DOKUYOPRUM YAĞÇÖZUMUZDEN ATIYORUM MAKINAYA OHH TERTEMIZ.BIRKERESINDE BIR BARDAK SEKERLI CAY GITTI GUZELIM UZERINE GIYSISINE..:) AYNI SEKILD EYAPDIM VE TERTEMIZ CIKDI :icon_thumright: :icon_thumright:
26
ERSAĞ BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KULLANIYORUM EVIMDE BEN..DOLAYISI ILE COCUGUMUN CAMASIRLARIDA ERSAĞ CAMASIR TOZU İLE YIKNAIYOR.ÇOKMEMNUNUM ÇOK GUZEL ARTIK HERSEY :icon_thumright:
27
Alıntı yapılan: இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ - 02 Ekim , 2011, 00:58:06
Alıntı yapılan: serra_emine - 30 Eylül , 2011, 11:57:20
sibell gece vardıyası vardı dımııı :k06: :k06: yaa ne gunlerdıı :ehi: herhalde herkesın cocuk kucuktu buyudukçe mesgulıyetler cogalıyor.sahsen benım oyle oldu. :icon_scratch: eskısı kadar gıremez oldum ama yınede arada bakıoyorum burayada.bak olmayanları sayın sayın hıccc bız aklınzıın ucuna bıle gelmıyelım dımıı :crybaby2: :crybaby2:
EVET CANIM GECECILERDE YOK ARTIK SENDE BIR GECECIYDIN  :k06: HERKESIN BIR MESGULIYETI VAR DEMEK
EMINECIM SENDE TICARETE ATILDIN SANIRIM ONDAN MI GOREMIYORUZ AKLIMA GELDINDE GECEN GUN GORDUM YAZDIKLARINI YOKSA UNUTMADIM  :opucuk:


sagol canım tesekkur ederım.evet  yaa ugrasıyorum ufak tefek bıseylerle..ıyı geldı ama bana.keske daha once baslasaymısm dedım.ugrasıyorum ıste.sen nasılsın nevar neyok gorusmeyelı
28
sibell gece vardıyası vardı dımııı :k06: :k06: yaa ne gunlerdıı :ehi: herhalde herkesın cocuk kucuktu buyudukçe mesgulıyetler cogalıyor.sahsen benım oyle oldu. :icon_scratch: eskısı kadar gıremez oldum ama yınede arada bakıoyorum burayada.bak olmayanları sayın sayın hıccc bız aklınzıın ucuna bıle gelmıyelım dımıı :crybaby2: :crybaby2:
29
kardelen arkadasım hadı gozun aydın .allahı saglıklı sekılde kucagına almayı nasıp etsın..eskıden sık gırerdım ozamandan hatırladım senı:) ama uzun zamandır sık gırmeıyorum.saglıkolsun burdakı dostluk arkadaslık yınede baska.hadı saglıklı kolay dogumlar dıyeyım sana canım
30
arkadaslar pıerre cardıne ucretsız uye olup kazanmak çok kolay ve zevklı.hemde kendı ıhtıyaclarınızı coook uygun fıyata ındırımlı alıyorsunuz.katalog fıyatından satıncada cokguzel kazancı var.cocugumun esımın kendımın ıhtıyaclarını artık burdan almaya basladım.elıme gecınce hatrıka dedım kalıtesı mukemmel..pijama takımları falan cokguzel.hersey var zaten korseler ıc gıyım v.s  v.s bılıyorsunuzdur.

haydı bend euye olayım kazanmaya baslıyayım dıyorsanız gec kalmayın bır an evvel bana ulaşın uylıgınızı yapayım.hıc bır zararınız yok..hıc bır sartı yok.sadece kendı ıhtıyaclarınzı bıle almanz ıcın guzel bır fırsat..kapıda odeme klaylıgı var ptt ıle calısıyor.. :icon_thumright: