Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - serra_emine

1
sagol canım cok tesekkur ederım.
evet ya cok ıyı olacak.kullananlardan bılgı almak ıstıyorum bende.bısekılde alıp kullanamamış olan vardır dıye dusundum.temız saglam elınd eolan varsa almak ıstıyorum uygun fıyata.evet hangı marka tavsıye eder ki kullanan arkadaslar acabaa  :icon_scratch:
2
arkadaşlar bebegım dunyaya geleli 20 gun oldu hayırlısı ıle.annem ıle altlı ustlu oturdugum ıcın asagı yukarı in çık yapmak zorunda kalıyorum ve bebek telsizi almak ıstıyorum elınızde az kullanılmıs yada hıc kullanılmamıs yenı gıbı temız bebek telsizi varsa lutfen paylaşımlarınızı beklıyorum almak ıstıyorum.

hee bu arada dogumdan once cogu arkadaslardan bebegıme ısım konusunda fıkır almısdım.kararsızdık bayaaaa bi :) adımız HALE ZEHRA OLDU KIZLAR.. :director: :binkybaby: :binkybaby:
3
çok sagolun arkadaslar ınsallah hayırlısı ıle. :amin:
4
aaayyy ayyy arkadaşlar en yakın şafak benım galıba.. :amin: :amin:  4 gün kaldı yaaa prensesım ıle kavuşmaya tanışmaya :binkybaby: dua edın nolur arkadaslar. çarşamba gunu sabah 9 da hastanede olacagım.ogleye kadar kavusmus olcaz ınsallah..geldıkmı rahatlayınca paylaşırım gelişmelerı
5
benımde dogumum yakın. bu ikinci olacak.ılk kızımda İZMİR KONAK ÖZEL HAYAT HASTANESİNDE DUNYAYA GELDI KIZIM.SEZERYAN ILE DUNYAYA GELDI AMA HERSEY YOLUINDA VE GAYET GUZEL GECDI.ODALAR TEK KİŞİLİK OLMASI COK RAHAT.VE TEMIZDI.GECE BILE BAKIMLAR IHMAL EDILMEDI HİÇ BEBEGE VE ANNEYE.VE DOGUMDAN SONRA HİÇ Bİ ŞİKAYETTE YAŞAMADIM.
ŞİMDI IKINCI DOGUM İÇİNDE AYNI özel hayat hastanesine gıdıyorum.içim rahat.dr um ıyı.ücret te arastırdıgım duydugum en uygun fıyat 315 tl.zıyaretcı sıkıntısı yok.akşam 9a kadar serbest.odan zaten özel.bebegı camekanlı odadan gözetleyebılıyor fotografını yada vıdeosunu cekebılıyosun.ılk kızımın oyle cok guzel hatırası oldu.asıları yapılırken ayak ızı alınırken gıyınırken falan hepsı vıdeo da.yanı ben tavsıye edıyorum hastane olarak.
şunuda ılave edeyım yenı dogan için yogun bakım yokdu onuda açmışlar super olmuş.
6
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
03 Eylül , 2012, 10:28:04
bu çocuklar hep zaten bızı uyutup kendılerı kaçarlar.. :k06: :k06: bende azmı yaşadım onu.şimdı buyudu 3bucuk yasında ama halaa yat uyu kızım hadı dedıgım zaman asla gıdıp yatagına yatıp uyumasını bılmez..yanına bende yatarsam bıraz ıkna çabası sarfedersm ancaa..

7
bizimde sadece 14 gün kaldı allahın ıznı ıle minik prensesimle kavuşmaya..rabbım sagsalım karşılaştırsın ınsallah..
8
tesekkur ederım arkdasım degerlendırıcem bakalım hepaını ne cıkacak ortaya bılemıyorum.hayırlısı olur ınsallah.
9
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
01 Eylül , 2012, 17:32:59
BEN KALKIYORUM ARKADAŞLAR PC BASINDA DURAMICAM FENA TEKMELIYO BENIMKI ACIYO KASIKLARIM VALLA..GIDEYIM KIZIM UYANASIYA KADAR AZ UZANAYIM DINLENEYIM BARİ. SONRA GELICEM YINE KENDINIZE IYI BAKIN G.ÜZERE KIZLAR. :flowers:
10
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
01 Eylül , 2012, 17:18:21
BEN GELDİİMMM... :hello2: :hello2:

EŞİMİ İŞE YOLLADIM SAAT 4 DE DE  KOCAKIZIM UYUDU ŞİMDİ KALKAR KESİN.SABAHDAN BIRAZ BEBİŞİMİZE HAZIRLIK YAPDIK EVDE.KOLTUKLARIN YERI DEGISTI ÇOCUK ODASI DÜZENLENDI BEŞİGE YER AÇILDI FALAN DERKEN BIRAZ YORULDUK.GERCI BEN PEK BISEY ELLEMEDIM ANNEM BABAM ESIM YAPDILAR.DUN GECE DE UYKU TUTMADI DA DOGUM ÇANTASINI HAZIRLADIM KOYACAKLARIMI KOYDUM BEBEGİN GIYSILERINI FALAN..EEE SİZLER NAPIYOSUNUZ BAKALIM
11
evet benımde fatma zehra dıyesım vbar oyuzden ama ıkısıde fatma olmaz dıyolar bızımkıler. ferhan zehra nasıl arkadaşlar oluyormu.zehra yı sonda ıstıyorum çünkı ılerıde ısım kısaltmalı yazıldıgı zamanlar falan ılk ısmın baş harfı yazılıp nokta koyup dıgerını yazıyolar ya bazı yerlerde... ben zehra nın meydanda olmasını ıstıyorum.mesela F.ZEHRA... ARTIK FERHAN MI OLUR YOKSA ODAMI FATMA OLSA :k06: :k06: OFF BIULEMIYORUM YAA ...BEGÜM ZEHRA NASIL KIZLAR??? BIRDE ASUDE ZEHRA NASIL..LİSTEMDE IKISI UST SIRADA:)  HADI HANGISI SIZCE :icon_scratch: :icon_scratch:
12
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
31 Ağustos , 2012, 22:33:20
ooo ozellıkler ıyımiş güzelmiş.. :k06: hadı hayırlısı bakalım sagsalım gelır ınsallah..

eda bana kaşla göz arasında hamıle kalmıs da doguruyor bıle dıyor :ehi: :ehi: :ehi: kız valla var ya gelde o kaşla gozu bana sor :ehi: :ehi: bu kızım hamılelıgın herseysını yasattı bana ınanırmısın.çok zor gecdı yaa halaa cekıyorum.ne cekıyosun dersen bel agrım var gecmek bılmeyen.yatakda falan dönüp kıpırdayamıyom gari :( ıyıce agırlaşdım.az kaldı artık. bıde tekmelerını gorsennnn offf berbat sankı delecek karnımı..
13
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
31 Ağustos , 2012, 22:25:33
hosbulduk oyleyse adaş :k06: :k06: sankı senın rumusunu hatıralar gıbıyım ama ısde uzun ara verdıgım ıcın bılemıyorum :icon_scratch:
14
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
31 Ağustos , 2012, 22:24:31
kızım sagolsun akıllı yaa :nazar: :nazar: aman nazar degmesın de :nazar: :k06:
başak burcu mu oluyor yanı ay sonuna kadar 21 ı ne kadar galıba dımı.hayırlısı ya..oznur tanıdıgıma sevındım artık ara ara gırecegım buraya..çok eskılerdenım aslında ama uzuuuuuuuuuunnn bı ara verdım:) artık zehram ıle tekrar katılıcam aranıza.çunkı cok guzel ve dolu bılgıler edınılıyor burada. :icon_thumright:
15
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
31 Ağustos , 2012, 22:19:23
kızlar bende geldım tanımayanlar için kendımı tanıtayım yakında bebişimin resımlerı ıle daha ıyı tanırsınız benı.adım emine 27 yaşındayım fatma serra dıye akıllı bı kızım var 3bucuk yasında. ıkıncı kızım dunyaya gelecek ınsallah eylul un 17 sı gıbı falan.hee bu arada kızım hangı burc olacak yaa :k06:  hiç anlamam özelligı ne oluyor.