Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Tebessüm :)

76
Şerife Beratın iştahını düzelmesine sevindim, hep böyle sürer inşaAllah. Tatiliniz gönlüne göre geçer umarım, şimdiden iyi eğlenceler ;)

Emine hayırlı olsun bitmiş tuvalet eğitimi :nazar: Kaydırağınız hayırlı olsun, çok seviyordu zaten Ceylin kaydırağı, güzel güzel kaysın :aferin: Bu elimdeki kist 3 yıl önce de çıkmıştı, dr elimi mümkün olduğunca kullanmayarak ve atel takarak düzeleceğini söylemişti ve öyle geçmişti, şimdi de öyle yapıyorum, ameliyata gerek olmayan bir durum bu, eğer çok zorda kalınırsa kistin içindeki jelimsi madde boşaltılıyor sadece :y25:

Gonca ben görmemişim Eylüşün resmini ,ne kadar tatlı olmuş :nazar: Saçları öyle kıvırcık mıydı Eylüşün? :icon_scratch: Belemir gibi  bonus olmuş Eylüş de :D :nazar: Meltemden haberin var mı senin? Hiç gelmiyor da,herşey yolundadır umarım. ???

Özlem geç kalmadın bacım, gelmişin iştee ;)

HEPİMİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN, DUALARIMIZ KABUL OLSUN, AMİN

77
Aslı Gonca hoşgeldiniz bakalım 8) :D

Goncagülcüm Yağız özgürlüğüne pek düşkün bir çocuk, el tutma olayından hiiiç mi hiç hoşlanmıyor. Olay günü apt kapısından dışarı çıktık, bir grup çocuk gördü az ilerde fırladı tabi hemen ve birkaç adım attı, pat yere :'( Aslında o kadar sert de düşmedi, hemen kucağıma aldım bir baktım ağız burun kan içinde, şok oldum hemen eve çıktık bir bakayım dedim dişinin kırıldığını gördüm işte :-\ Rabbim bütün yavruları korusun her daim.. Senin silikonlar da hayırlı olsun :laughing7: Şaka bi yana geçmiş olsun, benim de birçaok kez aynı durum geldi başıma, Yağız kafa attı :laughing7: Oy oy oy

Aslıcım teşekkürler canım :)

Kızlar bu akşam Gözdem ile konuştum, Armutludaymış. İyilermiş, Hira kuşum da çok büyümüş :nazar:  Veeeee veeee veeeee asıl büyük haberrrrrrrr GÖZDE HAMİLEEEEEEEEEE  :hieyt: :hello2: :muzz: :occasion5: :occasion14: Canım arkadaşım ikinci kez anne olacak ve Hiram da abla olacakkk :occasion14: Çok  çok  sevindim ben bu habere. Allahım nazarlardan saklasın, sağlıkla gelsin Hiramın kardeşi...
78
Jbdun gözünaydın tatile girmişsiniz, cumartesi için de hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip dönün :wave: ECrin kocaman olmuş görmeyeli, bi de poz da verirmişş :k06: :nazar:

Gonca bacım  :opucuk: Bizden haberler şöyle efem: Yağız 3 hafta önce dışarda düştü dudağı patladı yine, burnu kanadı ve en önemlisi de dişi kırıldı biraz :crybaby2: İlk 3-4 gün görüntü oldukça kötüydü, baktıkça içim acıyordu, sonra daha iyi oldu ve şimdi iyi çok şükür. Bu düşme olayından bir gün sonra da fena halde grip ve boğaz enfeksiyonu olduk :-\ Neyse ilaçlar ve iyi bir bakımla atlattık onu da. Dün de karma aşımızı olduk, akşam biraz ateşi vardı kuzumun, dolven verip öyle yatırdım, gece de 37-38 civarı bişeydi, yüksek sayılmaz bu sıcakta, sabah bir batık 39.5 :-ooo Hemen duş yaptırdım, tekrar dolven verdim. Şimdi eh işte yüksek sayılmaz ateşi çok şükür, umarım bugün atlatırız bu durumu. Benim de sağ elimin üstünde bir kist çıkmıştı birkaç sene önce, atel takmıştım, elimi pek kullanmayarak atlatmıştım geçimişti. Ama şimdi yine çıktı kist :crybaby2: Zaman zaman inanılmaz ağrı yapıyor, omuzuma kadar çıkıyor bazen.Mümkün olduğunca sağ elimi kullanmamam lazım ama nasıl? Öyle bir ihtimal yok tabi, neyse olabildiğince az kullanarak sağ elimi yapıyorum bişeyler.Yağızın bakımı eksik kalmasın da en önemlisi o. :y25:

Hadi yoklama yapalım gelen yazmadan geçmesin bari arada da olsa ;)
Devamsızlık yapanlar  :laughing7:
Gözde
Özlem 
Şeyda
Meltem
Şerife
Zehra
Fatma
Pınar
Aslio
Aslı
Ayşen
Beril
gelen burdayım desin hadiii

79
Goncacım çok üzüldüm :crybaby2: Bu durumun tesellisi zordur eminim ama dediğin nedenler belki biraz olsun dindirir arkadaşının acısını,Allah sabır versin ve hayırlı bir vakitte hayırlı bir evlatları olsun inşaAllah.. Eylüşümün gözleri nasıl oldu?  Kıyamam o güzel gözlere,nazar değiyor hep :'( Tatilinizin güzel geçmesine sevindim, bol bol enerji depolamışsındır sen şimdi  :opucuk:

Aslıcım Yağızın bacağının dizden aşağı kısmında oluyor morluklar, ben fazlaca düşmesine bağlıyorum morlukları, eminim Eceninkiler de öyledir, yine de dr unuz görse iyi olur tabi. Ben kan hastalıklarından veya kanszılıkltan olan morlukların vücudun diğer bölgelerinde de olduğunu sanıyorum, dediğim gibi bizimkiler düşme kalkma olaylarından oluyor sanırım.

Eminecim tatiliniz güzel geçmiş, sevindim. Otelin manzarası çok güzel, insan nasıl da yenilenir öyle bir ortamda. Ceyline de maşaAllah kocaman olmuş :nazar:

80
Emine hayırlı olsun kararın, cesaretinden ötürü tebrik ederim :flowers: Allah gönlündekini versin inaşaAllah.. Hatırlattığın iyi oldu ben de bakayım şu kutsal damacanaya, Şafak Sezer varsa işin içinde komiktir zaten eminim :D Müstakbel abla Ceylini öpüyorum  :k06: :opucuk: Bu arada, Ecrin çok güzel bir isim, manası da çok güzel ;)

Jbdun hoşgeldin, 2 hafta sonra çıkıyosun demek sahalara :hello2: Geçen sene neydik bee, bu seneki halimize bak bir de :y25: Neyyse sağlık olsun.Ecrin memeye düşkün oldu demek, inşaAllah bırakacağınız vakit çok zorlanmazsınız ikiniz de. Ecrine aferin ne güzel oynamış abla abiyle.Yağız da çok seviyor abla abileri.İst.da arkadaşıma gitmiştim, 4yaşında bir kızı ve Yağızdan 20 gün kadar küçük bir oğlu var, güzel oynadılar sayılır, ama Yağızın -annem beni bırakacak korkusu hasıl oldu- nasıl olduysa :-\ Tedirgindi yani biraz, ama yine ablasıyla arkadaşıyla oynaması çok güzeldi, sevincini ve hayretini anlayabiliyorum ;)

Yağız uslanmış sanan arkadaşlar, onu nerden çıkardınız bea :laughing7: Aaaaaaaah ah diyim, içi beniii dışı sizi yakar. Dün öğlen buraya yazdıktan sonra çıktık dışarı, işlerimiz vardı Balçovaya gittik ,onları hallettik Bornovaya geldik, yemek+ alışveriş....Amaaaa Yağız ne akıl bıraktı ne fikir bende, öyle huysuz oldu öyle mızmızlık yaptıki, çok üzüldüm çok yoruldum çoook.Dakika durmuyor yerinde, eli dursa ayağı durmuyor, çok zor.Sıcak bir taraftan bastırdı akşama doğru, korku filmi gibiydi anlıyacağınız. :( Ben tatili filan yine hayal olarak görmeye başladım işin kötüsü :(  :( Neyse Allahım sağlıktan ayırmasın, en önemlisi o...
81
Meltem ben sıcak dedim, hava bugün serinledi :laughing7: Ben daraldıkça yazayım artık buraya :k06: Arkadaşım İzmirin sıcağı da özenilecek gibi değil valla, sıcağı çok zıcak çooook, İst. un sıcağı halt etmiş yanında. Ama çok şükür bu sene sıcaklar erken başlamadı.Geçen sene mayısın ilk haftası beybabamlar burdaydı, Urlaya gittik bir gün, inanılmaz bir sıcak var, daha o zamandan başlamıştı sıcaklar düşün artık :y25: Havanız temzimiş nasılsa der etme ;) Baraycığıma geçmiş olsun :-\ 1 yaşını geçmiş olsa bal limon tarçın karışımı iyi gelir diyeceğim ama daha çok küçük. Dediğin gibi diş çıkarıyorsa öksürüyor da olabilir :dontknow: Ihlamur versen belki faydası olur.. :dontknow:  İki çocuk, hele seninki gibi yaşları çok yakınsa çok zor elbette, ama dediğin gibi Belemirin Barayyy deyip sarılmasını görmek her yorgunluğa deyer eminim.  :love9:

82
Gonca maşaAllah Eylüşe puzzle filan yapıyor kuzu büyümüş de :k06: :nazar: Hem yapmakla kalmıyor bir de yiyormuşşş :k06: Yirim yirim o dilleri beeen..MaşaAllah şeker kız Eylüşe kocamanından :nazar:

Anita kilosu iyiyse Kayranın yemekle iglili hiç gitme üstüne, katıları çiğnemeyi de zamanla öğrenir nasılsa, eline yemesi için birşeyler vermek iyi oluyor ;) Size iyi tatiller şimdiden :wave:

Emine yazar olur mu diyosun yani :dontknow: Olabülür valla :k06: Önceleri Yağız da üstünü başını çok çiziyordu, bitmez tükenmez konferanslarım sonucunda başarılı oldum, şimdi deftere yazıyoruz sadece :D Ben henüz boya kalemi almadım, Yağız ağzına götürür çünkü renkli renkli görünce :igrenc: Yağız da ist. da babamlarda boş damacana şişesine eline ne geçerse atıyordu, bizimkiler seviyor damacanayla uğraşmayı, kutsal damacana :toothy10: Size de şimdiden iyi tatiller, benim de Çeşmem geldi felaket şekilde, bi ara kaçıcaz biz de :occasion14:

Gonca sen İzmirden geçicen dimi? Keşke müsait olsak da en azından terminalde görüşsek bari :y25:
Edit: Gonca o yol otobüsle çekilmez, teyyareyle gidersiniz kanımca :laughing7:
83
Meltem dediğin kadar var yani, Brezilya dizilerini aratmıyor sizin ev hali ::) Son gelen kadının kilolu olması kötü olmuş, nasıl gönderdilerki onu o halde taa Cenevrelere :-\ Hani tr de olsan, gündelikçi olsa bu kadın neyse de, bu şekil olmamış yani :-\ Hemşirenin gelme kararı iyi olmuş bari bu karışıklığın içinde.Allah sana sabırlar versin içine sinen kadını bulana kadar ve annen gelene kadar ::) Sayfamızın hali dedğin gibi, gelen giden yok, ya da gelen giden var da yazan yok ben gibi :dontknow: Kimse bişey yazmayınca benim de içimden gelmiyo yazmak,sıcaklar zaten malum insan hepten siteksiz oluyor hal böyle olunca. Eskiden ne güzel geceleri de olsa birkaçımız online olur sohbet ederdik, şimdi nerdeee. Gonca olmasa ikinci sayfaya düşeceğiz :-\

Öyle yorgunumki yorgunluktan uykum kaçtı benim de :'( Yağızın temposuna ayak uydurmak çoook zor, benden geçmiş galiba bu işler :laughing7: Allah benim de hepimizin de yardımcısı olsun. :y25: Allahım yavrularımızı nazarlardan korusun, sağlıklı olsunlar da varsın yaramaz olsunlar...
84
Sudecim büyük gün yaklaşmış, çok sevindim :hieyt: Hayırlısıyla sağlıkla alırsın inaşaAllah bebişlerini kucağına. Bıcırıklar gelene kadar elinden geldiğince dinlen, relax ol. ;) Çok öpüyorum canım, hayırlı haberlerini burdan öğrenmek dileğiyle :opucuk:
85
Gonca ben geldüm kabul olurmukine? :dontknow: :k06: Bizden ne haber olsun be şekerim, koşturup duruyorum Yağız paşanın peşinde. Gündüzleri hava çok sıcak evde oluyoruz,alışverişe çıkacaksak çıkıyoruz.Akşam üstü dışarı çıkıyoruz genelde..Yağız bahçedeki çocuklarla haşır neşir oluyor, koca abilerle top oynuyor, kızların evcilik oyunlarına çomak sokuyor.. :ehi: Yaşıtlarıyla oyun kurup oynama durumumuz başlamadı henüz, yaşıtlarıyla bir araya gelince biri bir tarafa gidiyo öbürü bir tarafa. :k06: Öğlen uykularımız çok kısaldı, günde bir sefer 40 dakika ancak uyuyor kuzum.Evvelden bir buçuk saat kadar uyurdu da ben de biraz dinlenme fırsatı bulurdum, artık o da kalmadı pek :-\ Yazı yazmayı çok seviyor Yağız, bol bol yazıyoruz, resim yapıyorum ulvi resim kabiliyetimle :D Yağız da beni seyrediyor hoşuna gidiyor.Arada eline yemesi için birşey verdiğimde, hemen gidip bir çatal alıyor, bisküvi, ekmek, meyve ne olursa olsun çatalsız yemiyor :toothy10: Çok kibar bir oğlum var evet :nazar: :D Yemek vakti kendi yemeyi çok seviyor, beraber tutuyoruz kaşığı öyle yiyor, yakında daha fazla fırsat vereceğimdir,artık kendi yesin.Wc eğitimi için, ağustos gibi bir ışık görürsem deneme yapıyım diyorum, olursa olur, olmazsa bir dahaki baharı bekliycez artık.Soru sorma olayımız had safhada, herşeyi ama herşeyi defalarca soruyor,konuşmaktan çenem ağrıdı vallahi :y25: Bizden haberler böyle, şimdili bunlar geldi aklıma bu yorgunlukla.Senin tatile de bişey kalmamış, umarım çok keyifli bir tatil olur sen ve Eylüş için. ;) :opucuk:
86
Selam kızlar

Gülaycım hoşgeldin  :opucuk: Geçmiş olsun Canere ve sana  :-\ MaşaAllah büyümüş Caner, Yağızla beraber cici yaptık sevdik ekrandan :D :nazar:

Meltem Baraya da geçmiş olsun, daha iyidir umarım.Ek gıdaya başlamışsınız, hayırlı olsun.Ne çabuk geçti zaman.. Sen ek gıda filan deyince  tickerınıza baktım, nerdeyse 6 aylık olmuş Baray :nazar:

Özlemcim şu şampuan siperliklerinden al canım sen, inşaAllah durum çözülmüş olur böylece :opucuk:

Goncacım kardeşinin tahlilleri temiz çıkmış çok sevindim, gelmiş geçmiş olsun. Demek çok yaramaz Eylüş de yağız gibi :k06: Allah sabır kuvvet versin bize boool bol ne diyim :y25: Allah sağlıktan ayırmasın.

Oy oy oy sorular çoğaldı ben kaçıyorum :D Hepinizi ve kuzuları öpüyorum

87
Selam kızlar,

Goncacım çok geçmiş olsun kardeşine,tek başına zor olurdu hastanelerde..Allah razı olsun arkadaşından yanlız bırakmamış kardeşini, iyi insanlar hala var demekki.Eylüşüm nasıl? Öpüyorum güzel kuzuyu ve seni :opucuk:

Jbdun Ecrine geçmiş olsun, şimdi daha iyidir umarım.Öksürük için ben ıhlamur demleyip tarçın ve bal ilavesiyle veriyordum Yağıza, iyi geliyor :icon_thumright: Sen mail atmıştın hatta,bal ve tarçınla ilgili, orda da yazıyordu sanırım öksürüğe iyi geldikleri.

Şeyda ne güzel gezmeler yapmışsınız, bizim yerimize de gezseydin bari bacım :D  Demek aşkım diyo babasına kuzu :D Babamların komşusu da evinde çocuk bakıyor, çocuk komşunun eşine, kocacığııım, güle güle hayatım diyormuş :ehi: Ay ne alem bu kuzular yaa :D Biz orda olduğumuz sürece de Yağızı oğlu bellemişti Berra,  Deniiis (Yağız yani) oğluuuum diyordu :ehi:

Şerifecim işine karışmak gibi olmasın da, o bahsettiğin cam sehpa çok tehlikleli olabilir Berat için, kaldırsan iyi olur bence.Allah korusun kuzuların sağı solu belli olmuyor çünkü.Bizim de sizdeki gibi bir leke mevcut mutfak kiliminin üstünde, çilek lekesi :D Öpüyorum kuzuyu ve seni :opucuk:

Emine teşekkür ederim :) Ceylinin dediğine çok güldüm, Allah  Allah vermiycem işte he, maşaAllah yaa :nazar:

88
  :occasion16: HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN :occasion16:
89
Zehracım hoşgeldin, merak ettik tabi etmez olur muyuz ;) Arada uğra, iyi haberlerinizi alalım şekerim. Anneannene çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.. Seni ve Ravzacığımı öpüyorum :opucuk:

Jbdun geçmiş olsun Ecrine :-\ Acaba göz nezlesi filan olabilir mi diye düşündüm ama tek gözde olmuyor herhalde göz nezlesi :dontknow: Veya mikrop kapmış olabilir mi? ??? Yazın emzirince neden hasta olunuyormuş anlamadım, sütün varsa Ecrinde de emme isteği varsa 2 yaşına kadar emzir derim.Bu arada bizimkiler 1.5 yaşına girdiler cuma günü, hayırlı ve de uğurlu olsun :k06: :wave:

90
Goncacım evililik yıldönümünüz kutlu olsun, nice mutlu sağlıklı senelere :flowers: :opucuk: Eylüşümün iyi olmasına sevindim, öpüyorum kuzuyu :opucuk: Babam iyi çok şükür canım, evvelki gün konuştum sesi gayet enerjik geliyordu, çok mutluyum :occasion14: Yağız istdaki huylarını devam ettiriyor malesef, bensiz saniye durmuyo :y25: Çok dertliyim çooook, boğuluyorum sanki :(

Melteeem Baray koca adam olmuş, 41 kere maşaAllah :nazar: Yüz ifadesi babasını da andırıyor ama daha çok sana benziyor gibi ;) Belemir zaten bonusum benim, yirim ben onuu :nazar: Bu arada o, Barayı kucağında tutan şahıs  sen misin? :icon_scratch: Sen isen eğer, saçlarını mı kestirdin? :icon_scratch:

Aslıcım Allah kabul etsin mevlüdünüzü.Ecenin 2 kilo vermesi kötü oldu tabi, ama allah başka keder vermesin,inşaAllah kısa sürede toparlanır.Drunuz daha hızlı kilo alması için birşey önermedi mi? Pediasure filan? Hani belki daha çabuk toparlanır öyle bişeye başlasanız :dontknow:

Kızlar Şeydadan haberi olan var mı? Uzun zamandır girmiyor foruma, merak ettim ??? Gülay da kayıp, Zehra da.. Nerede acep bu hatunlar?

Bizden haberlere gelinceee, evvelki gün anneler günü hediyemi almış bulunmaktayım :k06: Eşim o akşam eve koca bir paketle geldi, Yağız bayram etti tabi janjanlı paketi görünce, kendine sandı garibim herhalde :D Neyse eşim bayağı anlattı, bu annenin, annene ver hadi diye, Yağız sürükleyerek getirdi bana verdi :( :( :( Ay ben bugünü de görecek miydim yaaa :( Neyse efendim eşim bana magic bullet almış, pek bir sevindim, ihtiyacım vardı o tarz bir alete, özellkile fazla yer kaplamaması açısından epey faydalı oluyor :icon_thumright: :love9: Yarından sonra da evlilik yıldönümümüz... :laughing7: :love3: