13 Mayıs , 2024, 13:03:34

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Tebessüm :)

136
günaydın kızlar, hayırlı cumalar :-*

şerife sabah kalktım baktım gelmiş sularımız :hieyt: sevincimi nasıl ifade edeyim bilemiyorum :occasion14: berata geçmiş olsun, ballı tarçınlı ıhlamur versen iyi gelir, tadı ta güzel oluyo :icon_thumright: bizim karma aşılar da koldan olmuştu hep sanırım  :icon_scratch: aşıyı özel alıp sağlık ocağında yaptırmıştık.

jbdun ateşinin düşmesine sevindim. ecrin yokken dinlen bol bol ;)
137
Hobilerimiz / Ynt: Örgü
21 Mart , 2008, 01:27:26
evet buse süper, sen çok süpersin sevdaaaaa :laughing7: :-*
138
Hobilerimiz / Ynt: Örgü
21 Mart , 2008, 00:54:32
olmadı :-\
139
Hobilerimiz / Ynt: Örgü
21 Mart , 2008, 00:16:35
sevdacım klozet takımı çok güzel olmuş, ellerine sağlık canım.ben de yapıyım deseeeem ı-ıh. nerde bende o maharet :k06: güle güle kullanın :opucuk:

bengü senin de ellerine sağlık, şapkalar çok hoş, ilki daha bi hoşuma gitti, ellerin dert görmesin. güle güle gyisn fıstık :opucuk:

buseeem yerim ben o şapkalı çikin çocuuuuu, tütütü maşaAllah :nazar: harika olmuş beresi, ellerine sağlık :opucuk:

140
saol sevdacım, sizin de kandiliniz mübarek olsun :opucuk:

141
Öyle bir sürpriz olursaaa tam süper olur, ama ı-ıh hiç sanmıyorum, arıza varmış çünkü :'(
142
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR

Jbdun nasıl oldun? Ateş devam ediyo mu? Ecrine buradan da maşaAllah diyeyim :nazar:  :)

Kızlar sularımız kesik :crybaby2: Aşağıya yazı asmışlar suların kesileceğini bildiren, ama ben görmedim, yarın gece gelecekmiş sularımız, ühüüüüü.Kandil günü yapılır mı bu yaaa :(
143
aman da aman, benim gelin kocaman olmuş büyümüş serpilmiş :nazar: :nazar: çok tatlı maşaAllah yavrum, masum masum nasıl da bakmış öyle. jbdun sana da maşaAllah ana-kız pek hoşsunuz :nazar:  yalnız senin saçlarında bir değişiklik mi var?  :icon_scratch: öyle gibi geldi de bana :dontknow: hadi kendine iyi bak şekerim, öptüm ikinizi :wave:
144
hehe jbdun cefasını siz çektiniz sefasını biz sürüyoruz gibi oldu bu durumda.aman aman yağsın da bol bol karanlığa rüzgara razıyım yani, yeterki susuz kalmayalım :y25:
145
gonca burda gökgürültüsü olmadı ama çok rüzgar var, koca karı fırtınası zamanı herhalde :toothy10: gerçekten geçende öyle yazıyodu takvimde :ehi:  eylüş korkmamıştır annesi merak etme sen :aferin:
146
sayfanın reytingi artmış bugün :D bizde de tavuk haşlama ve bulgur pilavı var şimdilik :hungry:
147
kızlar süper yağmur yağdı buraya :hieyt: yağsın yağsın da dolsun barajlarımız, Allahım susuz bırakmasın..

gonca :k06: sen okudun yazdıklarımı kanımca :laughing7: evet arkadaşlar noktalar çok korktuğum ve hatırlamak istemediğim bir olaydır. :y25: gerisi de önemsizdir ;) hemen dönüp sileyim o mesajları da başka merak edenler çıkmasın :)
148
armağancım büyük geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın böyle bir kaza. kusura bakmak ne demek canım, olur mu öyle şey, bir dahaki buluşmada görüşürüz :opucuk: zeynoyu,ve seni öpüyorum canım
149
aslıcım :sad1: ne desem bilemiyorum... ama ece emin ellerde, çok sevdiği anneannesiyle.. ve nasılsa kısa zaman sonra dönecek, üzmemeye çalış kendini lütfen, baktın dayanamıyosun hafta sonu gider alırsınız annenle eceyi :dontknow:

goncacım bir dahaki sefere senin yerine de teneffüs ederiz temiz havadan :k06: aslına bakarsan bu gittiğimiz köyler bize çok yakın, oturduğumuz sitenin hemen arkasında.. buranın havası da çok temiz yani. hemen camı açıp solunum yapıyorum, yaptııım ;D :D köy hayatı bambaşka gerçekten, bizim arkadaşlar kısa zaman önce şehir dışında bir köye taşındılar, geçen hafta onları ziyarete gittik, üç katlı çok hoş bir evde oturuyolar, kocaman bahçesi var, velhasıl çocukların koşup oynaması için, sağlıklı beslenmeleri için harika bir ortam.Allah bize de nasip eder inşaAllah :y25: resimler çok hoş, eylüşüme de sana da maşaAllah :nazar: hee, sen artık meşhur olmuşun, uğramassın buralara :y25: :D :opucuk:

jbdun geçmiş olsun, ecrini babaannesinde bırakman iyi olmuş, hem sen dinlenirsin hem ecrine geçmez hastalık. nokta ne mi olii , nokta olii:laughing7:

meltem yeni bebek için hayırlı olsun demeyi unutmuşum ben, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

gülaycım inşaAllah görüşürüz seninle de, çok isterim :opucuk:


özleeeem hoşgeldiin :hello2: selim erken girdi demek 2 yaş sendromuna :-\ anacım zaten bizimkiler zaten çoktan hazırlar herhangi bir sendroma, napıcaz bilmem :'( Allah kolaylık versin.
150
melteemmm bayıldım bayıldım, gece gece içim açıldı vallahi.. baray kocaman olmuş, Allah nazarlardan saklasın :nazar:  benzetme konusunda çok da başarılı değilimdir ama sana benziyo gibi geldi bana baray :dontknow: belemir tam minik prenses zaten,maşaAllah.. saçları çok güzel, biraz daha uzayınca tam bir bonus olacak :D ne mutlu sana  :y25: geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederiz ayrıca :opucuk:

biz bugün yakındaki bir köye gittik, süperdi :occasion14: yağız bol bol inek, kuzu, hindi, tavuk... vs gördü. ayyy ayyy diye diye bir hal oldu, kuzum benim yaa :D temiz hava çok iyi geldi hepimize. sonra alışverişimizi yaptıık, evimize geldik. :love7: