Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - dila_nur

1
Foto icin ugrasicam. Insallah ekleyebilirim melegimin fotografini. Beceremiycem galiba. Deniyorum ama olmuyor. Birileri bana yardim etsin :D
2
Selam anneler. Gonca oncelikle gecmis olsun. Umarim bir an once sagligina kavusursun. Uzulme sutumu dokuyorum diye. Hic sut veremeyen anneleri dusun. Sutunu sagdigin icin kesilmede soz konusu olmaz. Onemli olan senin saglikli olman. Bizler iyi olmaliyiz ki bebislerde mutlu olsunlar. Umarim bir an once kendini toplarsin.

Kizlar ben hala anne sutu vermeye devam ediyorum. Suedaya rezene vermek icin biberon denedim hemde biberona yavas yavas alissin diye ama almadi. Halbuki ilk haftasinda goguslerim sut doldugu icin ve yenidogan sariligi oldugu icin 2 hafta mama almisti. Su an almiyor biberonu. Kasikla veriyorum rezeneyi. Dun kizima ilk kez elma suyu verdim kasikla tabii. Severek icti hatta kasik yaklasirken minnet gulucukleri sacti. Elimi tutmaya calisiyo cekmeyeyim diye. Yavas yavas alissin istiyorum. Yengem hemsire yigenime 6 aylikken baslamis ek gidalara ve cok zorlandigini soyluyor. 4 aylikken yavas yavas baslamanin ilerde yeme sorununa yol acmayacagini soyledi . Bizde basladik  bakalim. Yarin havuc vermeyi dusunuyorum. Sueda biz yemek yerken gozunu masadan hic ayirmiyo. Elimize, agzima bakiyo insallah hep boyle gider.

Emine kizimin ismini begendigin icin sagol. 2.cisine tavsiye ederim ama maleseef kimse dogru soyleyemiyor. Suheda, Sude diyen cok. Babanne ve anneannemiz bile yeni alisti ;D. Sueda  Osmanlica bir kelime. Anlami: Allah yolunca yuruyup mutlu, mesud olanlar.

Suedam banyo yapti uyuyor simdi. Hollanda cok ruzgarli bugun. Ucuyo heryer, ses felaket urkutucu. Babamiz ise gitti aksam 10 a kadar calisacak. Yalniziz kizimla. Kizim  benim yalnizligimin ortagi, yoldasim. Kimsem yok burada. 7 yillik evliyiz. 6 yili bebekle ugrasmakla gecti. Sukur sonunda geldi melegim. Daha cok yazmaya gayret edicem.
3
Selam herkese. Ben Dilek. 4,5 aylik prensesimle aranizdayiz. Bebek com dan hepinizi takip ediyordum ama yazmaya pek firsatim olmuyordu. Beni bir kacinizda taniyabilir. Burada aktif olmaya calisacagim insallah. Kizimin ismi Sueda.  Suedam cok uzun zorlu yollardan geldi bize. Anne sutu aliyor Sueda. Henuz her hangi bir ek gidaya baslamadik. 5 aylik olunca baslamayi dusunuyorum. Doktorumuz 6 aylik olunca oneriyor ama bebegin tat alma duygusunun gelismesi icin 5. ayinda baslamayi dusunuyorum. cok heycanlandiriyor bu ek gida isi beni.