Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - polen

1
ben 35. haftaya girerken doğum yapmıştım.prematüre bebeğe bakmak çoook zor,aman sakın benim gibi izin aktaracağım diye son zamana kadar çalışma,hem bizim iş riskli.sonradan hallediliyor izin işleri ..
2
benimki gibi çoook hareketli bebeğin olursa orada oturmak istemeyecektir.bence bebeğin bi doğsun, ondan sonra da alabilirsin arabayı.tabi öncesinde araştırmanı yaparsın
3
bir de ağlık karnenizi v kimliğinizi çantada tutun,son anda aceleden alınmıyor.ben göğüs ucu çatlağı için kremimi de koymuştum,hastanede 6 gün kaldık,lazım oldu.ben normal doğum yaptım mavili,ama bebeğim 8 aylık doğdu.yoğun bakımda kaldı 6 gün.bu arada ben de hemşireyim.
4
konunun üzerinden zaman geçmiş ama söylemek istedim.bence 7. ayda tam tekmil hastane çantasını hazır edin.benim hazırdı,bebeğim hiç beklemezken 8. ayda doğdu.gece apar topar gittik. hastaneye,iyi olmuş hazırladığım.bence listede yanında kalacak için de terlik,eşofman falan olması iyi oluyor,yani ben eşim için koymuştum.bir de hasta bezi koymamışım,gece yarısı nöbetçi ecz. arayıp bulmuştu eşim.
5
ben de bebeğime travel sistem bebek arabası aldım ama benimki  ana kucağına oturmuyorrrr,herrşeyi denedim olmadı.arabada yayıla yayıla yatacak yanii,boşuna bi dünya para verdim.ben de internetten çok alışveriş yaparım,başıma ters bir olay gelmedi.zaten gelse paralarım onları,eşim de der hep belasın sen satıcılara die :caca: internet güzel olay,ayrıca daha ucuz..tabi kampanyaları takip etmek lazım..
6
İlişkiler / Ynt: KOCAYI MUTLU ETME YOLLARI
15 Temmuz , 2008, 17:12:56
bu kadar iyilikten maraz doğar,ara sıra sıkıboğaz etmek,sıkıştırmak lazım,yoksa kölesi olup çıkıverirsiniz,herşey karşılıklı,o size birşey yapmazken ooh siz kölesi olun...bence onunda tavrına göre hareket etmeli,tabi polemiğe girmek değil dediğim..ama o bütün özel günleri unutuyor,bir çiçek bile almazken hala karşı tarafta tavır değişmiyor,pohpohlanıyorsa,işler sarpa sarar..
7
İlişkiler / Ynt: aldatılma
15 Temmuz , 2008, 17:04:22
bu konuda söylemek istediğim o kadar çok şey var ki..sevdiği tarafından aldatılmak bir kadına yapılan ennnn büyük kötülük,yani silahı alıp vursalar o kadar acıtmaz.içindde oluşan güven kaleleri biranda yıkılır.dünyanın en yalnız insanı oluverirsin.eskiden gözün kapalı herşeyine inandığın adamın artık hiçbir sözüne inanmaz,hep kuşkuyla yaklaşır,elinden geldiğince onu izler durursun.paranoyak olur çıkarsın.hayattan aldığın zevk azalır.depresyonun kıyılarında gezersin.merak edersin neyim eksik,yada o kadının neyi fazla diye..beraber yaşadıkların gözünün önünden geçer film şeridi gibi,en manalı,güzel anlar bile önemsiz,manasını yitirmiştir artık..uykuların kaçar,ben onu bu kadar severken niye diye..ne kadar özür dilese inkar etse inanamaz,güvenemezsin.ne yaparsa yapsın artık kalbinize bıçağı saplamıştır,zamanla daha fazla kanar,acıtır.onulmaz bir yaradır açtığı..siz belki hala seversiniz,ama onun sevgisinden emin değilsinizdir,artık hayatta kimsenin bilmediği garip bir yalnızlık yaşarsınız.eskiden hiç kıskançlık yapmazken artık huysuz birisi olup çıkarsınız..yalnız kalınca hep ağlarsınız.
erkekler sadece daha güzel bir kadın bulduğu için aldatmaz,yada siz bakımsızsınız diye de yapmaz,yani onların sadakat ipleri pamuk ipliğinden yapılmıştır,hemen kopuverir.şunu söyleyebilirim ki aldatmayan,yada meyli olmayan erkek çooook az..
8
kafan karışmasın canım bu pompa işi herkeste farklı.belki de rahat kullanabilirsin belki ihtiyacın olmaz da bebişin hep seni emer ;)
9
merhaba mavili,ben de normal doğum yaptım,inan en rahatı o.hem sonra çabuk hareketlendiğin için kilocuklar da gidiveriyor. ;)