Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - yildiz168

1
Arkadaşlar,

Kızım 7 aylık dün başının sola doğru eğik durduğunu farkettik, Doktor bişi yok dedi sağa doğru esnetme hareketleri verdi. Ancak sol gözü 7 aylık olmasına rağmen iç kısıma doğru kayma yapıyor. Netten araştırmam sonucu göz kayması da bu boyun eğikliklerine yol açabiliyormuş. Aranızda böyle bir durum yaşayan varmı ? Bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
2
kızlar bebegim 10 gündür aşırı derecede ellerini emiyor, bağımlı gibi  :laughing7: elini çekince ağzından sinirleniyor zırlamaya başılıyor, önceden parmağını emiyordu şimdi artık yumruğunu emmeye başladı  :k06: hatta bazen iki yumruğunu birden emmeye çalışıyor , kolları ıpıslak oluyor ve elleri üşüyor :'( parmak emmeye alışmasını istemiyorum , hergün piskopat gibi başında bekliyorum elini emerse hemen müdahale ediyorum am aböyle nereye kadar  :dontknow: sizinkilerde böylemi acaba bu geçici bir süreçmi ?
3
Kızlar bebeğim 2 aylık daha ama uyanıkken sürekli biri ona konuşsun kucağında gezdirsin istiyor. Kendi kendine durmuyor uyanıkken ,illaki yanında biri olsun istiyor, sizinkilerde böylemi? yoka benmi böle alıştırdım acaba :dontknow:
4
Bebeğim Doğdu :) / bebeğimm doğduuuuuuu
04 Kasım , 2010, 23:45:56
sonunda bebişime kavuştumm, çok mutluyummmmm :love7: