27 Nisan , 2024, 12:30:17

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - lagrima

41
chicconun bebek bakım çantasını almayı düşünüyorum, tek tek alsam daha pahalı oluyor çünkü. kullanan var mı yeni doğan için? çantanın içinde şampuan, pişik kremi, pudrası, temizleme mendili, sabunu var. fiyatı 45 tl artı ücretsiz kargo. ayrıyetten de güneş kremini almayı düşünüyorum.. çantasıda hediye kullanışlımı çanta bilmiyorum tabi ve ürünler hakkında da fikrim yok!
sebamed mustela çok pahalı öyle setleride yok ayrıca.
chicco hakkında düşünceleriniz nedir?
42
Elbette seni özlüyoruz. En Sevgiliyi arıyoruz. Senin sevgini, rahmetini, toleransını özlüyoruz.
En haşin ve kaba davranan cahillere karşı gülümsemeni, aç kaldığın günler karnına taş bağlamanı, kızının ölümüne sebep olan katili bağışlamanı, amcan Hz. Hamza'nın ciğerini dişleyen ve mızrakla şehit eden Hint'leri- Vahşileri affetmeni, bir çocuğun ağlamasını duyunca namazda okuyacağın sureyi kısa tutup çocuğun gözyaşına engel olmanı, sırtına çıkan torunun Hz. Hasan sırtında oynayabilsin diye secdeni uzun tuttuğunu, kısaca sana ait her şeyi özlüyoruz.
Ve diyoruz ki Hoş Geldin Ey Nebi. Hoş geldin Ey Rasul! Hoş Geldin Ey Hz. Fatıma'nın babası. Hoş Geldin Ey Kasım'ın babası. Sana iman etmek, senin çizdiğin yoldan gitmek şereflerin, hazların en güzeli. Bence, sen varsan her şey güzel ve katlanılabilir. Ve sen yoksan herkes karanlık, kör ve sağır.
hayırlı kandiller..
46
merhaba 30 haftalık hamileyim sir ağdaya gideyim diyorum ama bir zararı olur mu? lazer yaptırıyordum hamilelik dolaysı ile bıraktım bu zamana kadarda jilet kullandım ama doğumda rahat olmak için ağda yaptırcam.
kanama olur, açılman olur doğum başlar vs gibi saçma sapan şeyler duydum ama doğruluk payı var mı?

birde dalinin aloe veralı yağını sürüyorum karnıma ama aloe vera kullanmayın bebeğe zararlı falan diye okudum bu dogrumu? teşekkürler.
47
merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere 28 haftalık hamileyim ve hala bir doktorum yok.! var ama kendisinden hiç memnun değilim ve değiştirmek istiyorum zekai tahir burak hastanesinde nüvit birgili diye bir kadına gidiyorum. ne soru sorabiliyorum, ne sordugum sorunun cevabını alabiliyorum. artı isteklerime cevap vermiyor ve doğuma girmiyormuş.

Devlet hastanesinde doğuma giren ilgili alakalı bir doktor arıyorum. erkek kadın fark etmez. zaten sezeryan düşünüyorum olursa.

yardımcı olursanız cok sevinirim. çok sıkıntılı bir süreç benim için.
hangi hastane , hangi doktor.?
48
nasıl anlatacagımı, nereden başlayacagımı bilemiyorum. yazma ile alakalı kendimi yanlış ifade etmem umarım.inşallah uzatmadan anlatabilirim , anlaşılabilirim..

3 sene önce evlendim. eşimin maddi durumu olmadığından bazı masraflarımızı annem karşıladı.yatak odası,koltuklar vs. arada bi mutfak alışverişimizide yaptı. sağolsun ! şuan annem kardeşim annem ve biz birlikte yaşıyoruz 3 aydır hemen hemen. evin mutfak alışverişi anneme ait, faturalar bize. doğalgaz faturasınıda annemden aldım 2 kez kiracı cıkarken kapattırmıştı bizde actırdık her ay 100 100 kestikleri için.
birde yaklaşık 1 ay önce eşim arsasını sattı annesinden kalma biz borçlarımızı ödedik anneminde 15 bin tl borcu vardı onuda eşim kapattı.
bu durumda eşitlendik değil mi?
babam 13 sene önce vefat etti dükkan var 2 tane kiradalar birine annem, kardeşim, ben ortagız, diğerine annem, kardeşim, ben ve amcam ortagız. annem buralardan kira alıyor ve ben bir ara bana hakkım olanı ver dediğimde bana, bunu yaptım sunu yaptım dedi bende sustum 3 senedir alıyor 3 te birini diğerinin 4 te birini almam gerekirken almıyorum. anlayacağınız..bunlarda benim hakkım yok mu?
hı savunduğu şey de şu şimdilerde oğlumda var onuda evlendireceğim ben ölünce zaten sizin hepsi diyor. ozaman sizde yardım edeceksiniz diyor. şimdi benim yardım etmem lazım mı maddi konuda? zaten benim hakkımı alıyorlar, artı zaten evlenene kadar milyarları almış olacak. belki 3 belki 5 sene.. ki 3 senedirde alıyorlar.zaten düğününü vs yaparken benim paramlada yapmış olmayacakmı?
şimdi benim kiralarda hakkım var mı yok mu? isteyemem gerçi bir daha ama belki fırsat olur söylerim..
umarım kendimi anlatabilmişimdir. yanlış anlamazsınız beni inşallah.
49
merhaba yaklaşık1 haftadır gece uyurken sağ yada sol bacagıma ama genellikle sağ bacagım aniden kramp giriyor ve uyanıyorum o acıyla bir süre kımıldatamıyorum sonra kendiliğinden geçiyor. ama gece uykum parça pinçik oldu ve çok cnm yanıyor. sabak yataktan kalktıgımda sanki bir önceki günden cok yorulmusumda dinlenememişim gibi bir agrı oluyor dizimden aşagısında. bu arada 27 haftalık hamileyim. süt 3 bardak hergün içiyorum. ama ne yazık ki bu kasılmalara maruz kalıyorum genede.. sizde de aynı sorunu yaşayan var mı? nasıl bir çözüm buldunuz? :'( :'( :'(
50
Almak İsteyenler / puset-oto koltugu
16 Ocak , 2012, 12:40:43
doğmamış bebeğime oto koltugu puset olarak ta kullanılabilenlerden arıyorum.eğer uygun fiyat olursa ve Ankara olursa ilgilenirim.
51
Anne Olmak İstiyorum / hamile kalabilmek !
15 Ocak , 2012, 22:55:24
merhaba arkadaşlar .2.5 sene bebeğim olmadı korunmadıgımız halde. şüphelendim ve hastaneye gitmeye karar verdim aslında başka bir forumda bir arkadaşın baskısı ile hastaneye gittim, polikistik over hastası olduğumu öğrendim yani hamile kalma şansım %10 civarlarında. ( doktorun dediği ). ayrıca prolaktin hormonum yüksek, testesteron hormonum yüksek ve yumurtlama sorunum var. büyümüyorlar en en 15 mm oluyor 1 tanesi oda hamile kalma için yeterli değil. neyse doktor tedavi uygulamadı 5 6 ay hormonlarını düzeltmeye çalışalım dedi sakinlik sakinlik sakinlik başka dediği hiç bir şey yok tu ve hiç bir ilaç kullanmadım. passiflora hariç ( 1 hafta kadar ) neyse ben nasıl hamilekaldım belki size umut olur diye yazıyorum : hemen hemen hergün
Meryem suresini okudum ( babasız Hz.İsa yı dünyaya getirdi )
Zekeriya Peygamberin duasını okudum ( karısı kısırken ve kendisi çok yaşlanmışken oğlulları oldu )
313 Ayetel kürsi okuduk başka bir forumda arkadaşlarla ve her cuma dua ettik Rabbim e yalvardık ( 313 ü paylaştık )
70 Yasin okuduk cuma duamızı ettik Rabbime yalvardık ( gene arkadaşlarla birlikte )
4444 Selati Tefriciye okuduk
ve ben inanıyorum dualarımızın yüzü suyu hürmetine Rabbim bana evladımı gönderdi .. her zaman hayırlısını saglıklısını imanlısını istedim. çogu arkadaşda hamilesuan.. yeterki isteyelim Rabbim veriyor..
O ol dediğinde olamayacak hiç bir şey yok. ama dua dua dua..
belki bazılarınıza ters gelebilir duanın ehemniyetini bilmiyor olabilirsiniz ya da inanmıyor. ama tek bildiğim birşey var Yer Gök  Dua Üstüneee.. biz isteyelim yeterki.. onun hanesinde boll biz itmeyi bildikten sonra..

Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.
52
selam biraz geç oldu tanışmamız ama olsun. ben 26 yasındayım 3 senelik evliyim. hemen hemen 2.5 yıldan sonra bebeğim karnıma geldi :) şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ankaralıyım Yenimahallede oturuyorum 1 senedir. doğma büyüme dikmendeydim. hayat bizi buralara attı işte.neyse
ımmm aklıma başka bişi gelmiyor , merak ederseniz siz sorun ben cevaplıyım :) :)
53
sezeryan sonrası korse kullanan var mı?

sezeryan düşünüyorum ve sonrasında korse kullanmayı. ama nasıl kullanışlımı vs fikrim yok. dikişler acırmı? ve sezeryandan kaç gün sonra kullanmaya başlamalı? 2 3 gün içinde başlansa kullanmaya bir sakıncası olurmu dikişler açısından?

bazı forumlarda çarşafa sarsınlar işte gidiyor göbek falan yazmışlar tabi korse içinde. fikirlerinizi bekliyorum..

hı birde paçalı korsemi yokse sadece beli saran korseler var onlar mı? nette hamile korseleri var almayıda düşünüyorum kullanışlımı değil mi fikrim yok tabi.  ve paçalılarda wc ihtiyacı nasıl karsılanıyor? indir kaldır dikişlre zararı olmuyormu?
teşekkürler.
54
Merhaba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim ve hamileleiğimin 9. haftasından beri clexane 0.4cc kullanmaktayım. doğum yaklaştıkça endişelerim çogalıyor doktorum normal doğum yapabilirsin 37 . haftada bakarız dedi. ama benim bildiğim araştırdıgım okudugum kadarı ile normal doğum sakıncalı kan sulandırıcı iğne kullananlarda. bir çok ölen bile olmuş kanı durduramadıkları için! kılcal damarlar çatlıyormuş normal doğumda. doktoruma söylediğimde yok öyle birşey dedi. ama benim okudugum araştırdıgım kadarı ile hiç normal doğum yapan yok! hiçbir doktor riski göze almazken benimki nasıl alıyor acaba!? doktorum normal diye diretirse doktor mu değiştirsem ki zaten değiştirmeyi düşünüyorum!
kan sulandırıcı iğneyi kullanıp normal doğum yapan var mı? sezeryanda da epidural de yapmıyorlarmış zaten genel anestezi gerekiyormuş. bilgisi olanlar var mı?
teşekkürler...