Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - elvan&busenur

1
Tanışma Bölümü / Yine yeniden ben geldim
22 Temmuz , 2014, 23:03:59
Herkese merhaba ben elvan.Oğluma hamile iken 2010 da üye olmuştum.Uzun zamandır giremiyordum siteye ikinci bebeğime 11 haftalık hamileyim.Tekrar buradasizinle üzüntümü sevincimi paylaşmak için buradayım.Sözlerdeyanımda olursanız sevinirim  :hello:
2
Herkese merhaba uzun zamandır siteye giremiyordum.Oğlumu kucağıma  2011 de almıştım.Şimdi ikinci bebeğime  hamileyim.11 haftadayız yarın ikili tarama testi yaptırıcam.inşallah Allahın izniyle iyi haberlerini alıcaz :amin:Benim sormak istediğim 4 lü tarama testi devlet tarafından zorunlu tutuluyormuş.Ama kirde nerde yaptiracağımı bilmiyorum.ŞİFA hastanesi yapmıyormuş yaptıran varsa hastane ismini yazabilirmi.
3
HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR :opucuk: 06.08.2011 CUMARTESİ GÜNÜ SEZERYANLA OĞLUMU KAANIMI SAĞ SALİM KUCAĞIMA ALDIM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN :amin: HABER VEREMEDİM DÜN BİRAZ SIKINTILIYDIK OĞLUM EMEMİYORDU SÜTÜM YOKTU AMA DÜN GECE ŞÜKÜRLER OLSUN SÜTÜMÜZ GELDİ KAANIM EMDİ :amin: 3250 GR DOĞDU BEBEĞİM HABER VERMEK İSTEDİM ŞAFAK LİSTESİNDEKİ BÜTÜN BEBEK BEKLEYEN ANNELERE HAYIRLI ŞAFAKLAR.SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH  :amin:  :nazar:  :nazar:  :nazar:
4
kızlar bugün dişim çok ağrıyodu ve garagara kullandım tabi yutmadım bi zararı olurmu bebeğime. :honk:internetten baktım bir sorun olmaz diyor sizce olurmu :y25:
5
kızlar merak ediyorum hamileyken saçını kestiren varmı.bana annemler kestirilmez diyolar acaba sadece batıl inançmı...
6
merhaba kızlar.9+4 günlük bebeğim.yaşadığımız tek sırun tuvalet problemi bunu yaşayan varmı.sabah aç karnına kuru kayısıda yedim  ama olmuyor.
7
kızlar size bişey anlatmak istiyorum ben ağustosda laparoskopi oldum dr.tüplerin kapalı normal yoldan bebek sahibi olamazsınız dedi ve bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi.eylül ayında irenbe tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırdık ama negatif çıktı.diğer yandan laparoskopimi yapan dr.ameliyat sırasında tüplerin açılmadı ama 3 ay içinde açılabilir bu tür olaylar yaşadık demişti.ben tüp bebeğin üzerinden bu ay ikinci adetimi görücektim geçen ay 12sinde adet görmüştüm.adetim bu yaşıma kadar hiç gecikmemiş aksine hep 1 gün önce gelmişti.ve bu ay adetim 2 gün gecikti.şaşkınım hamilemiyim diye düşünüyorum ama bi yandanda kendimi bu fikre alıştırmak istemiyorum.hayal kırıklığına uğrarım diye.ama bu bebişi çok istiyorum.napıcağımı bilemedim.sizce bu ne olabilir.mucize olabilirmi?allahım ne olur mucize olsun ve bebeğim içimde olsun :amin: :amin: :amin:
8
kızlar çok heyecanlıyım.11 de test sonucumu alıcam.bebeğim inşallah bana tutunmuştur.allahım alma onu benden ne olur bebeğimi bana bağışla yüce rabbim.allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah... :amin: :amin: :amin:
9
merhaba herkese.ben yeni üye oldum sizlerle tanışmak istiyorum.üzüntümü üzüntünüzü sevincimi sevincinizi hep beraber paylaşmak istiyorum... :flowers: