Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - AnneSiniN 1⃣TaNeSi

2
Yazdigim gibi kizlar oglumun idrari çok pis kokuyor ama dogdugundan beri öyle. Az önce eşim kötü birsey olabilir dedi ve moralim acaip derecede bozuldu :y25: :y25: sizce normalmi sizin bebislerinizinki nasil??
3
İlişkiler / siz olsaniz ne yapardiniz??
04 Nisan , 2013, 14:38:54
Siz olsaydiniz ne yapardiniz???
4
Kizlar bildiginiz sütsüz kek, kurabiye veya pasta tarifiniz varmi??
Oglumun süt alerjisi oldugu icin fazla ceşidim yok bildiginiz varsa neolur paylaşin benimle ogluma degişik şeyler yapim.. internette cok arastirdim da sütsüz yaziyorum bu seferde icinde krema oluyor, yogurt oluyor yada peynirli cikiyor. Bunlarin hepsi yasak ogluma.  Bildigim birtek cayli kek var, hep onu yapip duruyorum  :sad1: lütfen  kizlar bildiginiz varsa bekliyorum tariflerinizi..
5
Din Bilgisi / siz ne diyorsunuz kizlar???
29 Mart , 2013, 19:46:13
Arkadaslar, burda bi arkadas diyorki bir babanin kiz cocugunun altini degistirmesi günahmis. Bence günah degil sacma geldi bana yani mecbur kalmadigi sürece tamam degistirmemeli ama mecbursa bence degistirebilir. Siz ne düsünüyorsunuz??
6
Arkadaslar bugün ablam gebelik testi yapti iki kere ikisindede pozitif cikti.
Normalde adet günü yarindi ve az önce biraz leke geldigini söyledi bende bi size sorayim dedim
Acaba sizdede böyle olan varmi?
7
Eskiden altin zincirlere kolye veya künyelere takilan sade acik mavi tam yuvarlak degil hafif kare seklinde boncuklar vardi aceba onlardan hala varmiki???
Bi arkadasim cok heveslendi illa ondan istiyor ne kadar aradiysak da bulamadik :dontknow: :dontknow: :dontknow:
Aceba bileniniz varmi????
8
Arkadaşlar kaç gündür bebegimin gözlerinin beyaz bölümü kanlaniyor haftaya doktorda aşı randevumuz var, zaten gidecegim doktora diye daha gitmedim ama yinede telaşlandım  :dontknow: inşallah önemli birşey yoktur ya  :icon_pale: sizin bebişlerde de hiç oluyormu? İçim hiç rahat degil  :'(