Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - neslihanyare

1
Can Yücel'e sorarlar : Neden hep babanıza olan sevginizi anlatan şiirler yazıyorsunuz da, annenize olan sevginizi anlatan şiirler yazmıyorsunuz ? Can Yücel cevap verir : Anneme olan sevgimi anlatacak kadar şair değilim! Siz annenize olan sevginizi anlatabiliyor musunuz? Ya da şöyle soralım annenize olan sevginizi anlatabilecek yer yüzünde bir kelime olduğunu düşünüyor musunuz? En kocamanımız bile canı yandığında "anne" diye bağırmıyor mu? Böylesine içimize işlemiş kutsal bir varlık yani anneniz için ne yapsanız hak kavramında içinizi rahatlatırsınız. Onun hakkını ödeyebilir misiniz mesela? Burada sizi kendi iç dünyanızla baş başa bırakarak elle tutulur bir şeyler sunmak adına sözü hediyelerimize vermek istiyoruz. Anneniz dünyadaki en güzel hediyelere layık. Ancak onun sizden böylesine büyük şeyler istediğini hiç düşünmüyoruz. Sizden beklenilen onları hiçbir zaman yalnız bırakmamak olsa gerek. Peki annenizi mutlu etmek için çeşitli bahaneler arkasına sığınmaya ne dersiniz? Mesela en yakınından bahsedelim. Yılbaşı yaklaşıyor ve annenize güzel bir hediye almanız için bir bahaneniz oldu bile. O zaman bizimle beraber sayfanın alt satırlarına geçmeye hazır olun!

Annenizi Mutlu Edecek Hediyeler



Sürekli mutfakta sizi mutlu etmek için yemek yapan annenizin göz zevkine uyacak bir baharat takımı almaya ne dersiniz?  



Annenizin küpe koleksiyonuna bir küpe de sizden gelsin. Özel günlerde sizin aldığınız küpeleri gururla taksın. Güzel yılbaşı hediyesi seçenekleriniz beğeni toplasın, sizde bunun keyfini çıkarın



 



4 yapraklı yonca annenize şans getirsin. Anneniz onu boynundan bir an olsun çıkarmaya kıyamasın



 



Gül kokulu annenize hediye edeceğiniz bu kolye ile annenizin şıklığını pekiştirmesine yardımcı olun



 



Çiçekli, böcekli her şeyden hoşlanan anneniz için alacağınız bu minik güzel cüzdanla onu mutlu edeceğinizin heyecanını yaşamaya hazır olun



 



Topuklu ayakkabı annenize çok yakışıyor değil mi? Sizde annenize yakışacak en güzel ayakkabıyı alarak onu mutlu etmenin keyfini çıkarın



 



Böylesine güzel bir cüzdanla annenizin gönlünü fethetmeye ne dersiniz ?  



Şık bir kolye. Annenize ne çok yakıştı değil mi? Siz de bu kolye ile yılbaşı hediyesi arayışlarınıza son verin.  



  Her gördüğünde annenizi gülümsetecek bu peçetelik tam annenizin zevkine göre



 



Tasarım dediğin işte! Sizde annenizin göz zevkine uyacak bu askılıkla onu mutlu etmenin keyfini çıkarın



2
Hediye / Kız Arkadaşa Yılbaşı Hediyeleri
08 Kasım , 2012, 16:33:46
Son derece çapkın olan abinin kızlarla olan ilişkisini merak eden kardeşi bir gün abisinin telefonda konuşmasına kulak misafiri olmuş.. Abisi bir kızla buluşacakmış.. Bunu duyan kardeş hemen abisinden evvel davranıp onun arabasının bagajına binmiş ve pusuya yatmış.. Sonra abisi kızla buluşacağı randevu yerine gelmiş.. Kızı arabayla şehrin 20 30 km uzaklığındaki bir yere götürmüş ve abisi kıza sormuş; - Söyle bakalım evet mi, hayır mı? - Sana evet mi hayır mı diye sordum söyle? - Son kez soruyorum evet mi, hayır mı? - Hayır demiş kız. Bu olumsuz yanıtı alan abisi çok kızmış kızı arabadan indirmiş ve şimdi şehre yürüyerek gitte aklın başına gelsin demiş.. Kızda ortada öylece kalakalmış. Bunları duyan bagajdaki kardeşte ertesi gün komşunun küçük kızını bisikletinin önüne bindirerek 1–2 km uzaklıktaki bir yere götürmüş.. Ve abisi gibi kıza sormuş; - Söyle bakalım evet mi hayır mı? - Sana evet mi, hayır mı dedim söylee? - Son kez soruyorum evet mi, hayır mı? - Evet demiş kız. Bizimki biraz düşünmüş düşünmüş; - Bisikleti sen al, ben şehre kadar yürüyeyim de aklım başına gelsin.



Kız arkadaşınıza hediye ettiğiniz seçeneklerde hep uygulanmış şeylerdir aslında. Biraz daha farklılaşmak gerekir aşkta kanımca. Orta yolu bulmaktansa karşıdaki bayanı memnun etmek daha önemlidir duruma bakılırsa. Yani " Benim dediğim olacak." mantığından sıyrılıp. " Sevgilimin beğeneceği bir şey olsun." diyebilmelisiniz. Asıl fedâkarlıkta bu değil mi zaten?

Kız Arkadaşa Özel Yılbaşı Hediyeleri



Siz ne kadar kız arkadaşınıza fazlaca takıp takıştırdığı için kızsanız da bu kızgınlığınız karşısında yaşayacağı kırgınlığı gene ona aksesuarlar alarak dindirebilirsiniz.



Çıkmaz bir sokağa giriyor bu böylece. En iyisi siz kendi zevkinize göre aksesuarlar takmasına sebep olun ne dersiniz? Bizce hiçte fena bir fikir değil..



Bir bayanın karakterini yansıtan en önemli eşyası da cüzdanıdır. Sevgilinize yılbaşı hediyesi olarak bu şık cüzdanı hediye etmeye var mısınız? Hiçbir bayanın bu cüzdana hayır diyeceğini sanmıyoruz.



Topuklu ayakkabı bir bayanın asaletine asalet katacak tek eşyadır. Ve kız arkadaşınızın da topuklu ayakkabı koleksiyonu varsa çok şanslısınız. Çünkü " Aman bakalım bu sene ne hediye almaya karar vereceğim? " ya da " Bu sene yine hangi seçenekler arasında kalacağım? " diye endişelenmenize gerek kalmayacak. :)



Sevimli bir hediye almak isteyenler bu pandayı çok beğenecek. Aman da aman bakın kuyruğu bile var. Kız arkadaşınız hayran olacağı bir seçenekle daha karşılaşacak gibi duruyor.



 



Ta ta taaam! İşte bir topuklu ayakkabı klasiğiyle tekrardan birlikteyiz. Simli tasarımıyla göz büyüleyecek güzelliğe sahip bu ayakkabıya sevgilinizin hayranlığı daha da büyük olacak





Tü tü tüü maaşAllah aşkınıza diyelim ilk önce..



Güzelliğine kimsenin el süremeyeceği kız arkadaşınıza bu nazar boncuklu bilekliği hediye etme fikri bizce bir erkeğin düşünebileceği en mantıklı sonuç. Peki madem kız arkadaşınıza size tüyo verdiğimizi çıtlatmayız.





Bir bayanı bayan yapan göz kamaştıran aksesuarlarıdır. Siz de bizim gibi düşünüyorsanız sevgilinize bu aşk dolu yüzüğü hediye edebilirsiniz.  



Şıklığıyla tanınan sevgilinize yeni yıl için hediye edebileceğiniz bu kokoş iPhone kabı aşkınıza farklı bir boyut kazandıracak. Sevginizi en özel hediyelerle belli edin..



Madem söz iPhone kaplarından açılmış hiç istifinizi bozmadan devam edelim. Renkli hediyelerden hoşlanan kız arkadaşınıza bu iPhone kılıfını armağan edin. Aşkınızın nice yeni yılları karşılamasını dileriz.



3
Hediye / Enterasan Doğum günü Hediyeleri
08 Kasım , 2012, 16:32:44
iPhone 4 Retro Game Cover - iPhone 4 Retro Oyun Kılıfı


90'lı yılların atari oyunlarını anımsatan telefon kabı

Gençliğimizin veya çocukluğumuzun en favori oyuncağı olan ateri oyununu iPhone 4 Retro Oyun Kılıfı ile günlük hayatınızın bir parçası haline getiriyoruz. Eskiye özlem duyanlar iPhone 4 Retro Game Cover'a bayılacaklar.

Little Book Holder - Küçük kitap tutucu


Şok İndirim! Little Book Holder - Küçük kitap tutucu 9,9 TL yerine sadece 4,9 TL!

Çok hafif görünebilir ama bu şirin küçük kitap tutucu iş düşünce ağır çalışır! Artık kitap okurken köpeğinizin sırtınız sıvazlamak ya da kahvenizi içmek için elinizi dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Şok İndirim! Little Book Holder-Küçük Kitap Tutucu  9,9 TL yerine sadece 4,90 TL! Önemli Not: İndirimli kategorisindeki indirimli ürünler stoklarla sınırlı olup, bu indirimli ürünlerin stokları bittikten sonra satıştan kaldırılacaktır ve bu ürünler tekrar satışa çıkmayacaktır.

Celluon Magic Cube - Sanal Lazer Klavye


Sanal bir klavyeniz olsun ister miydiniz?

Eğer telefonunuzun ya da ipadinizin klavyesi olmadığından zorlanıyorsanız Celluon Magic Cube size bir sanal lazer klavye yaparak bu sorununuzu kolayca çözebilir! Her türlü düz yüzey üzerine yansıtma ile tam boy sanal bir klavye oluşturan Magic Cube; iPhone, iPad, Macbook ve diğer akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarların hepsi ile uyumludur. Artık iphone nuzdan ya da tablet pc nizden yazı yazarken ekranın içine sıkışıp kalmayacaksınız.

Gimme Tunes Speaker - Topuklu Hoparlör


Bu hoparlörler kadar şık ve havalısını hiç görmediniz

USB kablosuyla enerjisini bilgisayarınızdan alır... Gelen ek kabloyla da bilgisayar veya mp3 çalarlarınıza bağlayarak müzik dinlemeye başlayabilirsiniz.

Mr. P One Man Stuck Wine Stopper - Mr P Şişe Tıpası


Sevimli Mr P tıpa olarak karşınızda

Mr. P One Man Stuck Wine Stopper sevimli bir şekilde yarım kalan şişelerinizin ağzını kapatmaya geliyor. Üstelik bu şirin Mr. P Şişe Tıpası sırf içecekleriniz bozulmasın ya da dökülmesin diye kendini feda ederek bir yerlerini sıkıştırmayı bile göze alıyor.

Fridge Book Magnets- Sosyal Medya Magnetleri


Facebook'u buzdolabınıza getiren magnetler

Sosyal medya çılgınlarına sesleniyoruz: Bilgisayarınızdan başınızı kaldırıp buzdolabından buzlu bir kola almaya gittiğinizde bile "Facebook'suz yapamam" diyorsanız Sosyal Medya Magnetleri tam size göre! Like (beğen), Profile (profilim) ve Photos (fotoğraflarım) gibi pek çok ikonu içeren bu magnetlerle buzdolabınızı süsleyebilirsiniz.

AŞK KAVANOZU


<div>G&uuml;neşi aşka &ccedil;eviren kavanoz</div>

<div>Bu kadarı da olmaz demeyin, oldu! G&uuml;n i&ccedil;inde g&uuml;neşten topladığı g&uuml;neş ışınlarını aşka yani aşkın rengi olan pembeye &ccedil;eviren kavanoz icad edildi! G&uuml;n boyu sizin hi&ccedil;birşey yapmanıza gerek kalmadan g&uuml;neşten topladığı ışınları hava kararınca pembeye &ccedil;evirerek veren bu harika Aşk Kavanozu ile her ortamı romantizmin doruklarına taşıyacaksınız!</div>

Pink Cube - Sarışınlara Özel Pembe Küp Puzzle


Her yüzü pembe çözülmesi çok zor(!) özel zeka küpü

Sarışınlara özel her yüzü aynı küp ile sarışın arkadaşlarınızı hem kızdıracak hem de güldürecek bir hediye arıyorsanız Pink Cube tam size göre!  Sarışınlara Özel Küp Puzzle; sarı, mavi ve yeşil renkteki ve çözülmesi zor Rubik Zeka Küpünün aksine sadece pembe küpçüklerden oluşuyor!

Daycraft Notebook - Özel Tasarımlı Defterler


Birbirinden güzel şekilleri olan müthiş not defterleri

Yanında her daim ufak bir not defteri taşıyanlar için bisküviden tutun, çileğe kadar pek çok görüntüye sahip olan Daycraft Notebook harika bir seçenek olacak. Bu müthiş görünümlü Özel Tasarımlı Defterler e yazmaya kıyamayacaksınız.

Aşk Dolu Kavanoz


365 güne özgü aşk dolu mesajlar içeren özel kavanoz

1 yıl boyunca her gün için ayrı bir aşk mesajı. 365 adet sevgi mesajı dolu bir kavanoz! Aşk dolu kavanoz ile güne aşk mesajınızla başlayın. Yüksek dozda sevgi içerdiği için günde 1 kez kullanılmalı...

Gold Bullion Money Box - Altın Külçesi Kumbara


Altın külçesi şeklindeki kumbara ile hep para biriktirmek isteyeceksiniz

Artık para biriktirmek o kadar kolay olacak ki, biriktirdiğiniz paraları harcaya harcaya bitiremeyeceksiniz! Çünkü artık Altın Külçesi şeklinde bir kumbaranız var! Gold Bullion Money Box ile külçe altını önünüzde gördükçe sürekli para biriktime şevkiniz gelecek.

KAPIDAKİ AYAK


Aslında hepimizin kapıda bir ayağa ihtiyacı yok mu?

Bu özel tasarımlı sevimli topuklu ayakkabıyı kapınızın altına sıkıştırın ve kapınız karizmatik bir şekilde açık kalsın! Kapıdaki Ayak ile artık sadece bayanlar değil baylar da birer topuklu ayakkabı bağımlısı olacak!

Diamond Like - Pırlanta Beğen Kolyesi


En çok kullanılan beğen butonu pırlanta kolye oldu

Hayatımızda en çok kullandığımız buton olan Facebook un like yani beğen butonu pırlanta kolye oldu! Pırlanta Beğen Kolyesi ile şıklığınıza şıklık katarken aynı zamanda herkesin beğenisini Like Kolye niz ile kazanabileceksiniz.

Clapperboard Coaster - Klaket Bardak Altlığı


Hollywood filmi klaketi şeklinde cam bardak altlığı

Kendinizi bir Hollywood filmi sahnesinde hissetmek Clapperboard Coaster sayesinde çok zevkli olacak! Fotoğrafınızı Klaket Bardak Altlığı'na yerleştirin, içeceğinizi üstüne koyun ve hayatı film yıldızı gibi yaşayın.

GÜNEŞ KAVANOZU


Güneşten ışıkları toplayıp gece ışık saçan kavanoz!

Güneş ışığını gece için stoklayın...<br/>Reçel kavanozları reçel saklar.<br/>Sun Jar ise güneş ışığını toplar ve saklar ki onu gece de kullanabilelim.

Polaroid PoGo Instant Photo Printer


Gönder, Bas, Paylaş... Üstelik Kartuş yok! Mürekkep yok!

Cep telefonunuzdan ya da fotoğraf makinanızdan çektiğiniz binlerce fotoğrafın hiçbirini bastıramamaktan mı şikayetçisiniz? O kadar fotoğraf çektiğiniz halde hepsi dijital ortamda olduğu halde evinizin hiçbir yerinde çerçeve içinde durmuyor mu? Polaroid PoGo Printer ile artık fotoğraflarınızı basmak çok kolay!

DUBLÖR YUMURTA ZAMANLAYICI


Yumurtaların da artık dublörü var!

Yumurta pişirmek zor iştir. Suya koyup ısıtmanın neresi zor diyeceksiniz ama istenilen kıvamı tutturmak iyi zamanlama gerektirir. Dublör yumurtamız, diğer yumurtalarla kaba girer, ısıya göre renk değiştirip size doğru zamanı söyler.

RENK DEĞİŞTİREN SAAT


Odanıza gökkuşağını getiren dijital saat

Tarihi ve oda sıcaklığını gösteren alarmlı bir dijital saatiniz olsun istemez misiniz? Üstelik marifetleri bu kadarla sınırlı değil: Sürekli değişen 7 renkli LED ışığıyla, hem bir gece lambası görevi görüyor, hem de terapi etkisi yapıyor...

Oscar Ödülü - Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy


Oscarın üzerine istediğiniz yazıyı yazdırarak verin

Tüm sevdiklerinize üzerinde kendi istediğiniz kelimeleri yazdırarak onlara özel Oscar verebilceksiniz! İsterseniz Oscarı hediye vereceğiniz kişinin adını yazdırın isterseniz iltifatınızı yazdırın, ne yazacağınız tamamen sizin elinizde! Sevdiğiniz Oscarını alırken Hollywood yıldızlarının bile kendine özgü Oscarları olmadığını görüp çok mutlu olacak!

iPlunge - iPompa


Kim demiş pompalar sadece musluklarda kullanılır diye?

Musluk ve küvetlerin kurtarıcısı pompalar artık ellerinizi cep telefonlarından kurtarmak için geliyor! Video izlerken ya da müzik dinlerken artık cep telefonunuzu tutmanıza gerek yok, bu minyatür pompayı cep telefonunuzun arkasına vakumuyla yapıştırın, o sizin için tutsun!
4
Hediye / Yıldönümü Hediyeleri
08 Kasım , 2012, 16:31:47
Floating Rose Spa Light- Yüzen Gül Spa Işığı


Suya temas ettiğinde yanan gül şeklindeki spa ışığı

Tüm o sıkıcı mum ya da tütsüleri unutun! Rahatlatıcı bir etki ya da romantik bir hava yaratmak istiyorsanız tek ihtiyacınız olan Gül Spa Işıkları. Akşam yemeğinizde masanızın üstünde, havuzunuzun yüzeyinde ya da romantik ve özel banyo gecelerinizde kullanabileceğiniz gül şeklindeki harika spa ışıkları sizlerle.

Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy


Tüm sevdiklerinize yılın enleri Oscar larını verin

Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en odunu, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün!

Clipboard Mirror - Klipsli Ayna


Aynanıza notlarınız ve resimlerinizi asmanız artık çok kolay

İlk bakışta normal bir klipsli notluk, ama biraz yaklaşınca sade ama stil sahibi bir ayna..Standart bir klipsli notluğa kurnazca bir dokunuşla ortaya çıkan bu ayna evinizde ya da ofisinizde harika görünür..

İKİ YÜZLÜ PASPAS


Bir paspas ancak bu kadar iki yüzlü olabilir

İnsan her zaman iyi modunda olamıyor ve zamansız gelen misafirlere karşı birşey yapamayıp ağırlamak zorunda kalıyor. Bu durumda dış kapınızın önünde duran ve "Hoşgeldiniz-Welcome" yazan paspas yalancıdan başka birşey değil. Bırakın yalancı paspasları artık, iki yüzlüleri seçin!

Automatic Wine Pressurizer - Otomatik Şarap Koruyucu


Açılmış şarap şişelerinin içindeki havayı alıp taze tutacak koruyucu

Açılmış şarap şişelerindeki en son kadehi bile ilk açıldığındaki tazeliğiyle korumak isterseniz Otomatik Şarap Koruyucu- Automatic Wine Pressurizer tam size göre! İçindeki havanın %75'ini atarak oksidasyonu engelleyen Otomatik Şarap Koruyucu açılan şarap şişelerini son damlasına kadar en lezzetli şekilde içmenize olanak tanır!

HİZMETKAR MUTFAK ÖNLÜĞÜ


Yemek yapmaya eğlence katmanın zamanı geldi!

Bazen yemek yapmak çok sıkıcı olmuyor mu? Aç aç o kadar yemeği hazırlayıp sonra da onların aç aile bireyleri tarafından iki dakikada silip süpürüldüğünü görmek çok acı değil mi? Hizmetkar Mutfak Önlüğü hem sizin mutfakta neler çektiğinizi harika şekilde anlatacak hem de yemek yapmanıza keyif katacak. Bu şık %100 kotondan yapılmış yıkanabilir mutfak önlüğü ile ev işlerinin zevkine en eğlenceli şekilde varın!

Love Dice  - Karanlıkta Parlayan Aşk Zarları


Her yüzünde farklı mesaj bulunan karanlıkta parlayan zarlar

Partnerinizle veya çılgın arkadaş grubunuzla oynayabileceğiniz biraz yaramaz, biraz da heyecanlı bir oyun arıyorsanız Karanlıkta Parlayan Aşk Zarları tam size göre! Her yüzünde farklı ateşli mesajlar içeren karanlıkta parlayan bu Love Dice zarlar ile çok eğlenecek ve eğlencenin hiç bitmemesini isteyeceksiniz.

Love Heart Flying Lantern - Uçan Ateşli Kalpler


Sevgilinize sevginizi gökyüzünde uçan kalp fenerlerle anlatın

Gelenksel olarak Çin ve Tayland kutlamalarında kullanılan bu uçan fenerler gökyüzünü aydınlatmanın harika bir yoludur ve dünyanın her yerinde her türlü etkinlikte artık popüler olarak kullanılmaktadır. Ama özellikle bu versiyonu sevgililer için yapılmıştır. Bu aşkın parıldayan ifadesi 20 dakikaya kadar ve neredeyse 1.5 km'ye yakın gökyüzünde süzülecek ve yerden görünebilecektir.

VİDA MAGNETLER


Etrafı delmeden notlarınızı asmanın artık bir yolu var!

Yoksa siz de bizim gibi duvara bir vida takmak için tüm duvarı delip yine de amacına ulaşamayanlardan mısınız? Tüm duvarı delik teşik edip bir vidayı tutturamamak bazen utançların en büyüğü olabiliyor emin olun bu duyguyu çok iyi biliyoruz. Hele arkadaşlarınızın ya da eşinizin size acır gözlerle bakışları en çok koyan tarafı. Ama merak etmeyin sizin için artık delik delmeden tutturabileceğiniz vidalar var!

FLOW


Suyun akışının ilham verdiği raf

Bazen size nelerin ilham vereceğini bilemezsiniz. Bazen suyun akışı çok farklı bir nesne için ilham verici olabilir. İşte bu sanat eseri tadındaki şarap rafının tasarımında suyun akışında oluşturduğu şekillerden ilham alınmış. Ürünün tasarımcıları parlak özel paslanmaz çelik kullanılarak bu şık raf ortaya çıkartmış.

A3 NOT TAHTASI


A3 boyutunda çelik not tahtası

A3 boyutunda duvarınıza adeta sihirli bir şekilde yapışmış olan Yazı Tahtası çelik üzerine ince kâğıt yapraklarından yararlanarak yapılmıştır. İster dikey istersinizde yatay olarak kullanabilirsiniz. Notlarınızı tutturabilmeniz için 5 adet mıknatıslı notluk ile beraber geliyor.

DONAN KUPA


Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 9,90 TL!

İşte karşınızda mevsimin  hit ürünü... Donan Kupa... Canınız soğuk bir şeyler içmek istediğinde..kola, bira, gazoz... Koyun Buzlu Kupaya ve uzun süre soğuk kalsın.  Frosty Ice Tankard Donan Kupa ile buzların eriyip su olması derdi yok, ayrıca uzun süre soğuklunu da koruyacaktır.
Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 9,90 TL!
Önemli Not: İndirimli kategorisindeki indirimli ürünler stoklarla sınırlı olup, bu indirimli ürünlerin stokları bittikten sonra satıştan kaldırılacaktır ve bu ürünler tekrar satışa çıkmayacaktır.

Cookie Stamper - Kurabiye Damgası


<div>Kurabiyelerinizi &quot;Home Made&quot; (Ev Yapımı) yazısı ile damgalayın</div>

<div>Evde kendi yaptığımız hemen her şeyi marketlerden satın alabildiğimiz  g&uuml;n&uuml;m&uuml;zde evde kendi kurabiyelerimizi yapmak ayrıcalık olamaya başladı.   Siz de herşeyi s&uuml;rekli hazır almaya alıştıran  g&uuml;n&uuml;m&uuml;z hayatına karşı  dik duruşunuzu sergileyin... Kurabiyelerinizi evde yapın ve &quot;Ev Yapımı&quot;  Damgasıyla ispatlayın, Afiyet olsun!</div>

Digital Negative Scanner - Dijital Negatif Tarayıcı


Eski negatif ya da slaytları bu mükemmel tarayıcı ile dijitalleştirin!

Dijital film tarayıcısı sayesinde en güzel hatıralarınızın olduğu 35 mm'lik slayt ya da negatifleri kolayca modern dijital imaj dosyalarına dönüştürebilirsiniz. Bu inanılmaz tarayıcı eski film ve slaytları yüksek çözünürlükte tarayarak güncelleştirir ve onları jpeg veya başka istediğiniz dijital formatlarda dönüştürür, size de mazideki güzel anıları dijital ortamda keyifle anmak kalır.

İKİ YÜZLÜ ASKI


Şok İndirim! İki Yüzlü Askı 22,9 TL yerine sadece 14,9 TL!

Otel odalarının kapılarında gördüğünüz ve üzerinde Rahatsız Etmeyin yazan kapı kolu askılarını evinizde hayal edebilir miydiniz? Artık hayal edebiliyorsunuz hem de evinize gelecek askı iki yüzlü ama dürüst ve içinizden ne geçiyorsa açıkça söyleyen bir askı olacak!

Şok İndirim! İki Yüzlü Askı 22,9 TL yerine sadece 14,9 TL!
Önemli Not: İndirimli kategorisindeki indirimli ürünler stoklarla sınırlı olup, bu indirimli ürünlerin stokları bittikten sonra satıştan kaldırılacaktır ve bu ürünler tekrar satışa çıkmayacaktır.

BUZDOLABI SAATİ


<div>Buzdolabınız da bir saati haketmiyor mu?</div>

<div>İngiltere&rsquo;de &ldquo;Yılın Hediyesi&rdquo; &ouml;d&uuml;l&uuml;n&uuml; kazanmış olan bu kau&ccedil;uk buzdolabı saati arkasındaki mıknatıs sayesinde manyetik olarak buzdolabınıza yapışır. Buzdolabınıza artık sıradan magnetlerden başka ş&ouml;yle şık bir magnet saat asmanın zamanı gelmedi mi?</div>

DOĞUM GÜNÜ ŞAMDANI


Doğum gününüzü tarz şekilde kutlayın

Geleneksel doğum günü mumları çocukların pastaları için güzel seçimdir, ancak bu mumlar daha büyükler için özel bir hava yaratamaz. Eğer çikolatalı pastanıza ufak da ola bir ambiyans eklemek istiyorsanız, Doğum günü Şamdanı sizin için bunu mükemmel şekilde yapacak.  Bu zarif mum 3 fitilden oluşmaktadır.  Pembe ve fildişi renk seçenekleri vardır.[!] Doğum günü Şamdanı 12,5 cm boyunda olup özel geri dönüşümlü paketinde gönderilmektedir.

Cool Fingers - Serin Parmaklar


Şok İndirim! Cool Fingers 24,9 TL yerine sadece 14,9 TL!

Mutfaktaki Patates olimpiyatlarına son! Serin Parmaklar sayesinde büyük tencerelerinizi değil ama neredeyse sıcaklığı tüm mutfağı saran tabak, çanak, kap gibi mutfak araç ve gereçlerini elleriniz-parmaklarınız yanmadan gönül rahatlığıyla taşıyabileceksiniz.
Şok İndirim! Cool Fingers 24,9 TL yerine sadece 14,9 TL!
Önemli Not: İndirimli kategorisindeki indirimli ürünler stoklarla sınırlı olup, bu indirimli ürünlerin stokları bittikten sonra satıştan kaldırılacaktır ve bu ürünler tekrar satışa çıkmayacaktır.

Cork Memo Pencil Cup - Pratik Kalemlik


Kalemlerinizi içinde notlarınızı üstünde tutabileceğiniz çevreci kalemlik

Bu çevreci kalemlik ile tüm kalemlerinizi ve masa gereçlerinizi kalemliğinizin içinde tutarken, özel yapısı sayesinde notlarınızı ve resimlerinizi kalemliğinizin üzerine iğneleyebileceksiniz. Geri dönüşümlü ahşapların biraraya getirilmesiyle üretilen bu kalemlik ile hem çevreyi koruyun hem de masanızı toparlayın.

Frying Pan Clock - Tava Duvar Saati


Sahanda yumurta şeklinde tasarım mutfak saati

Mutfak duvarlarınızı ilginç ve iştah açıcı bir saat ile süslemek isterseniz Sahanda Yumurtalı Tava Duvar Saati gerçek görüntüsüyle sizleri bekliyor! Şampiyonların kahvaltısı yumurtasız yapamayanlar Frying Pan Clock a bayılacaklar.
5
Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy


Tüm sevdiklerinize yılın enleri Oscar larını verin

Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en odunu, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün!

Oscar Ödülü - Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy


Oscarın üzerine istediğiniz yazıyı yazdırarak verin

Tüm sevdiklerinize üzerinde kendi istediğiniz kelimeleri yazdırarak onlara özel Oscar verebilceksiniz! İsterseniz Oscarı hediye vereceğiniz kişinin adını yazdırın isterseniz iltifatınızı yazdırın, ne yazacağınız tamamen sizin elinizde! Sevdiğiniz Oscarını alırken Hollywood yıldızlarının bile kendine özgü Oscarları olmadığını görüp çok mutlu olacak!

Syringe Pen with red liquid - Şırınga Kalem


İçerisinde kırmızı sıvı bulunan şırınga şeklindeki tükenmez kalem

Şırınganın içerisindeki kan ile yazı yazdığınızı görenler çok şaşıracaklar, çünkü aslında bu bir kalem, hatta Şırınga Kalem! Şırınga Kalem Syringe Pen ile iğne korkunuzu yenmenin vakti geldi!

Yazılı Ödül Kupası


Yüzlerce çeşitte yılın enleri yazılı ödül kupası

Sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda yılın enleri kupasını verin. Yılın En İyi Annesi, Yılın En Odunu, Yılın Çapkını, Yılın Sevgilisi gibi yüzlerce çeşit yazı çeşitine sahip Ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.

Lipstick Pen - Ruj Kalem


Şıklığınızdan ödün vermeden yazılarınızı ruj şeklindeki kalem ile yazın

Son moda kıyafetleriniz içinde süper şık şekilde işteyken çirkin görünüşlü kalemlerle yazılarınızı yazarak onların şıklığınızı bozmasına izin vermeyin. Çıkarın o şık rujunuzu, kapağını çıkarın ve yazılarınızı şıklığınızı bozmadan yazın. Çünkü onlar bu ruj görünümlerinin altında birer tükenmez kalem saklıyorlar. Hem şık hem de tükenmez kalem işlevi olan bir ruja sahip olmak istiyorsanız bu ruj tam size göre.

Perfect Petzzz – Nefes Alan Oyuncak Hayvancıklar


Nefes alıp verebilen sevimli oyuncaklar

Perfect Petzzz nefes alan oyuncak hayvancık modelleri ile evinizde sevimli, eğlenceli ve masrafsız bir köpeğiniz ya da kediniz olsun ister misiniz? Üstelik nefes aldıkları halde ona mama vermeniz ya da veterinere götürmeniz gerekmeyecek, onlar hep mışıl mışıl uyuyacak...

ŞOK KALEM


Kim sizin kaleminizi çalmaya cesaret edebilir ki?

Yoksa siz de ofisinizde ya da sınıfınızda birilerinin sürekli olarak gözünüz gibi sakladığı kalemlerinizi çalmasından mı şikayetçisiniz? Şok Kalem sayesinde kimse sizin kaleminizi izinsiz kullanmaya ya da çalmaya cüret edemeyecek! Şok Kalemi izinsiz kullanan kişi ucunu açmak için tepesine bastığında hiç ummadığı bir şok yiyecek!

Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata (33 Karakter)


Bu lezzetli çikolataların yazarı sizsiniz!

İster aşk mesajınızı, ister kutlama mesajınızı isterseniz de sevdikleriniz için dileklerinizi istediğiniz gibi çikolatalarla yazmak ister miydiniz? Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata ile istediğiniz yazıyı oluşturup yazabileceksiniz! Üstelik 11 harften ve 3 satırdan yani toplamda 33 harften oluşan bu Kişiye Özel Çikolata ile sevdikleriniz mesajını çok net ve çok lezzetli şekilde alacak...

KAKTÜS KALEM


Şaşırtıcı şekilde yumuşak kaktüs kalem

Doğanın dengesi bozuldu diye boşuna söylenmiyor, artık her kaktüs can acıtmıyor! Siz de masamdaki tüm kalemler bir şekilde yok oluyor diye sızlanıyorsanız artık buna çözüm var. Kaktüs şeklinde masanızda duran bu kaleme kimse elini bile süremeyecek böylelikle sizin önünüzde her zaman bir kaleminiz olacak. Kalem biraz şüpheli ama kaktüsün kılıçtan keskin olduğu kesin. Kaktüs kalem özel şık paketinde gönderilmektedir.

Cata Pencil - Sapan Kalem


Sıkıldığınızda sapan olarak kullanabileceğiniz kurşun kalem

Ders çalışmaktan ya da gece yarılarına kadar ofiste sıkıcı işlerle uğraşmaktan fenalık mı geldi? Dert etmeyin artık Cata Pencil var!Sapan Kalem ile her canınız sıkıldığında kağıtlardan toplar yapıp sapanınızla hedefleri vurabilir, sıkıntınızı giderip keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Kaleidoscope Projector - Projektörlü Kaleydoskop


En eğlenceli projektör kaleydoskop

Çocukların en favori oyuncağı kaleydoskop artık duvarları süslüyor. Kaleidoscope Projector Projektörlü kaleydoskop ile artık karanlık akşamlar rengarenk şekillerle aydınlanacak.

BATERİ KALEM


Kaleminizle nefis bir müzik gösterisi yapmaya hazır mısınız?

Ofiste ya da derste bir anda eline kalemleri alıp sanki sadece masalara ya da kahve makinesine değil de milyonlara müzik gösterisi yapıyormuş gibi davranan insanları bilirsiniz. İşte artık onların bu hayallerini gerçekleştirmelerini sağlayacak mükemmel kalemleri olacak!

HAYAT HİKAYEM


Siz de hayat hikayenizi yayınlayın

Tüm yaşamınızın günlüğü, bir yaşam dolusu anılar; hem de tam 100 yıl için tasarlanmış. Herkes 100 yıl yaşamak ister mi? Bilmiyoruz ama herkese sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz. "Hayat Hikayem", hiç unutmayı istemediğiniz özel anları hatırlamanıza yardım edecek. Sevdikleriniz, aşklarınız, aileniz, arkadaşlarınız, seyahatleriniz ve yaşadığınız yerler... hepsi bir cilt Hayat Hikayem'de. Başarılarınız, aldığınız ödüller, yetenekleriniz... Sevdiğiniz kitaplar, müzikler, filmler, kişiler... ayrıca özel mektuplar ve kartlar... Hayattaki arzularınız ve bir kez olsun gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz... hepsini kaydedebilirsiniz.

Lady Finger Pen - Bayan Parmağı Kalem


Kırmızı ojeli bir kadın parmağı şeklinde tükenmez kalem

Kırmızı ojeli ve narin parmaklı Lady Finger Pen - Bayan Parmağı Kalem ile yazı yazmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı! Sevdiklerinizi Bayan Parmağı Kalem ile hem şaşırtacak hem de güldüreceksiniz!

Divas Icons Pırlanta Yüzükler


Birbirinden farklı ikonlardan göz alıcı yüzükler

Siz de artık sıradan yüzüklerden sıkıldınız mı? Parmağınıza takacak ilginç, esprili ve sıradışı yüzükler mi arıyorsunuz? Divas Pırlanta'nın icons serisi pırlanta yüzükleri hem çok eğlenceli hem de çok farklı yüzükler sizlerle!

Da Vinci Catapult - Leonardo Da Vinci Mancınık


Da Vinci nin müthiş icadını kendiniz yapın

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük mucidi Da Vinci nin icadı mancınıkları artık kendiniz yapabileceksiniz. Da Vinci Catapult ile aslıyla birebir aynı şekilde gelen Da Vinci Mancınık siz elinizde hayata geçsin istemez misiniz? Tüm parçaları kesili olarak gelen Da Vinci Catapult için tek yapmanız gereken klavuzuna göre parçaları doğru şekilde bir araya getirmek.

KAPAK KALEMLİK


<div>B&uuml;y&uuml;k d&uuml;ş&uuml;n&uuml;n!</div>

<div>Bir kapakla niye bir kalem tutasınız ki? Bu g&uuml;l&uuml;n&ccedil; derecedeki 20 cm lik klasik t&uuml;kenmez kalem kapağı şeklindeki harika kalemlik ile bir kalem yerine masanızdaki kalem ve diğer t&uuml;m ofis malzemelerinizi tutabileceksiniz. Bu kalemlik ile herşeyi biraz b&uuml;y&uuml;k d&uuml;şmeniz gerekecek.</div>

Pırlanta Salıncak Kolye


Harika tasarımlı salıncak kolye

Salıncakta sallanan zarif bayan şeklinde Pırlanta Salıncak Kolye ile şıklığınıza şıklık katacaksınız. Sizlerden en çok istek gelen kolyelerden biri olan Pırlanta Salıncak Kolye BuldumBuldum.com tarafından özel olarak ürettirilmiştir. Sevdiklerinize Pırlanta Salıncak Kolye yi hediye ederek onları çok mutlu edeceksiniz.

Bendy Morph - Morph Kalem Tutucu ve Notluk


Morph karakteri kalem ve not tutucu olarak karışınızda

Ofis hayatınıza düzenli mi düzenli, bir o kadar da şirin bir arkadaş Morph Kalem ve Not Tutucu giriyor! Esnek ve şekilden şekle girebilen plastik kolları sayesinde Bendy Morph ile masanızdaki fazla kalem ve not kağıtlarını kolayca toplayabileceksiniz.

Glow in the Dark Pens - Karanlıkta Parlayan Kalemler


Karanlıkta parlayan yazılar yazan kalemler

Akşam karanlığında ister çizdiğiniz yıldızların parlaklığını izleyin, isterseniz de okuduğuz kitabın önemli yerleri karanlıkta parıl parıl parlasın, hepsi Glow in the Dark Pens ile çok basit! Karanlıkta Parlayan Kalemler akşam karanlığının en vazgeçilmez yıldızı olacak.
6
Tartıldığınızda birkaç kilo verdiğinizi görmek istiyorsanız az yemelisiniz. Her gün yediğiniz kalorilerin %10-30'u yiyeceklerin sindirimi sırasında yakılır. Tüm yiyecekler aynı değildir. Vücut proteini sindirirken yağlar ve karbonhidratlara oranla daha çok kalori kullanır.



Bu yüzden beslenmenize protein eklemeniz çok önemlidir. Ayrıca protein sayesinde tokluk hissi sayesinde çok yemezsiniz. Protein kasların gelişmesine yardımcı olur ve ne kadar çok kas yaparsanız metabolizmanız o kadar çok hızlanır ve gün boyunca kalori yakmanız kolaylaşır.
Kas yaparak ve bol protein alarak zayıflamanızı kolaylaştırabilir ve daha sağlıklı bir yaşama başlamak için ilk adımları atabilirsiniz. Kendinizi daha zinde ve iyi hissetmek istiyorsanız fazla kilolarınızdan hemen kurtulun.


Günde 6 öğün yiyin
Kilo vermek istiyorsanız dikkat etmeniz gereken en önemli şey yaktığınız kalorilerin yediğiniz kalorilerden fazla olmasıdır. Ne kadar yerseniz yiyin yediklerinizi yaktıktan sonra problem yoktur. Ama çok yiyip az yakarsanız kilo alırsınız ve aldığınız kiloları vermeniz zamanla zorlaşır. Bu yüzden günde 6 öğün yemeniz tavsiye edilir. Daha az yersiniz ve daha geç acıkırsınız.

Yediğiniz her şeyi gözlemlemeyi bırakın
Yediğiniz her şeyin listesini tutarsanız bu durum sizi bir süre sonra rahatsız edebilir. Yedikleriniz yerine ne kadar yediğinize odaklanın ve mümkün olduğunca porsiyonları azaltın.Gerekiyorsa küçük tabaklar kullanın.

Ne içmeniz ve ne içmemeniz gerektiğini bilin
Yedikleriniz kadar içtiklerinize de önem vermeniz gereklidir. Kalorisi yüksek içecekler uzak durun. Bir şeyler içmek istiyorsanız su ve çayı tercih edin. Özellikle yeşil çay içerseniz daha yararlı olur. Suyun da tokluk hissi verdiğini unutmayın.

Haftada bir kez kendinizi ödüllendirin
Motive olmanız için haftada bir kez istediğiniz bir şey yiyin. Yağ ve karbonhidratı önemsemeyin. Canınızın çektiği şeyi alın ve afiyetle yiyin. Ama porsiyonu çok fazla abartmayın. Haftada bir kendinizi ödüllendirerek diyetten çabuk sıkılmaktan kaçabilirsiniz.

Kendi yemeklerinizi kendiniz yapın
Evde yaptığınız yiyecekler daha sağlıklıdır ve bu şekilde yediklerinizi daha kolay kontrol edersiniz. Çok fazla yağlı ve tuzlu yemekler yapmaktan kaçının. Özellikle zeytinyağı kullanın.Hafif, sebze yemeklerinden bolca tüketin.

Şeker kullanımını azaltın
Kilo vermek istiyorsanız şeker kullanımını azaltmanız çok önemlidir. Şekerden ve şekerli gıdalardan fazla tüketmeyin. Çayınızı mümkünse şekersiz için. Keklerden, pastalardan ve meyve sularından uzak durun.
7
Daha az yiyerek ve kahve, çay ve gazlı içeceklere son vererek kilo veriyor olabilirsiniz ama bunun yanında düzenli olarak spor yapmanız gereklidir. Zamanınız olmadığı için spor yapamıyor olabilirsiniz ama spor yapmanın hem kilo verme hem de sağlıklı bir yaşam sürme konusunda yararlı olduğunu unutmayın.Hareket kolaylığı, iyi koordinasyon, güçlü kaslar, güçlü kemikler ve iyi bir gece uykusu sporla ilgili şeylerdir. Bunlara ek olarak, egzersiz  zayıflama ve spor kalp hastalıkları, tansiyon ve bazı kanser türlerine karşı koruma sağlar.

Fiziksel olarak gelişiminizi görmek için bir günlük tutabilirsiniz. Yaptığınız egzersizlerin listesini tutun. Egzersiz sürenizi ve sıklığını da yazın. Bu şekilde geçen hafta ne kadar sıklıkla egzersiz yaptığınızı görebilirsiniz. Yeterli gelmezse bu hafta daha çok çalışırsınız.Haftada bir kez tartılarak da yaptığınız hareketlerin işe yarayıp yaramadığını görebilirsiniz. Her gün tartılmayın kilonuz her gün değişmez.



Ne kadar egzersiz?

Ne sıklıkla ve ne kadar uzun süre egzersiz yapmanız gerektiğini söyleyen birçok öneri vardır. Hiç spor yapmıyorsanız zarar görmezsiniz ama spor yaparak kilo verebilir ve sağlığınızı daha iyi hale getirebilirsiniz. Günde bir saat spor yapmanız yeterli olacaktır.Çok az spor yapmak vücudunuz için zararlıdır ama çok fazlası da aynı şekilde çok iyi sonuçlar vermez. İlk spora başladığınızda öncelikle vücudunuza odaklanmanız gerekir. Vücudu biraz zorlayıp iyi hissediyorsanız sorun yoktur ama çok fazla zorladıktan sonra kendinizi iyi hissetmiyorsanız yaptığınız egzersizleri biraz hafifletmeniz gereklidir.Bunun yanında en başta kendinizi fazla zorlarsanız bırakmak için kendinizi motive etmeye başlarsınız. Bu yüzden yavaş başlayın ve zaman geçtikçe egzersizlerin zorluğunu ve süresini arttırın.
8
Yanlış duymadınız. Kilo vermenize sağlıklı yağlar da bulunmaktadır. Diyet yaparken yapılan yanlışlardan biri her türlü yağdan uzak durmaktır. İnsan sağlığına zararlı birçok yağ olmanın yanı sıra birkaç yararlı yağ çeşidi de vardır.




Gerekli yağ asitleri sağlık ve zayıflama konusunda yardımcıdır.Hangi yağın yararlı hangisinin zararlı olduğunu öncelikle ayırt etmeniz gereklidir. Margarin, kızarmış patates ya da keklerde bulunan işlenmiş, kızarmış, oksitlenmiş ve hidrojene yağlar trans yağlardır. Trans yağlar hem sağlığa zararlıdır hem de doğal değildir. Bu yağların vücut için zararlı olduğunu unutmayın ve mümkün olduğu kadar az tüketin.Sağlığa yararlı yağlar zeytin, balık avokado ve fındıkta bulunan yağlardır. En çok araştırılan yağlar arasında Omega yağ asitleri vardır. Omega-3, Omega-6 ve Omega-9 yağları insan sağlığı için yararlıdır. Birçok hastalığa da yararı bulunan bu yağlardan tüketmeniz sağlığınızdan açısından oldukça önemlidir.Yağlar doymuş ve doymamış yağ olarak ikiye ayrılır. Doymuş yağlar insan sağlığı açısından risklidir. Doymamış yağlar ise bitkisel kökenlidir ve kalp ve damar sağlığı açısından yararlıdır. Zeytinyağı bunlar arasında en sağlıklı olanıdır.