Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - HANNDE

1
inşallah biz bayanlar paylaşmayı seviyoruz sevinçte üzüntüde paylaşıldıkça anlam buluyor dilerim herkes iyi haberler verir bizlere. biz şuan tatildeyiz bakalım bugün evlenme yıldönümümüz  pazartesi dönüş yapınca umarım güzel haberlerle gelir ben dayanamayıp pazartresi bir kan testi daha yaptırırsam oranlardan anlaşılacak gibi geliyor hadi bakalım herkes için hayırlısı
2
MRB arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım günlerdir hepinizin yazdıklarıı severek okudum biz bir senedir evliyiz ilkkez bu ay bebeğe karar verdik ve denedik. adetin ayın 24de gelecek ama ben dayanamayıp ayın 17sinde kan testi yaptırdım ve 6.48 çıktı 0-5 arası nötrmüş bunun üstü gebelikmiş tabi 2 günde bir iki katına çıkarak devam ederse sağlıklı bir gebelikmiş bakalım 4 gün sonra sonuç ne olacak kendimi heveslendirmek istemesemde sizlerin yazdığı duyguları ve psikolojiyi yaşıyorum.
3
ACELE EDİYORUM HEVESLENMEKTE İSTEMİYORUM ASLINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER BAKALIM PAZARTESİ TEST YAPTIRICM İNŞALLAHHHH
:nazar:
4
mrb kızlar belki saçma olucak ama ilişkiden 1 hafta sonra hcg testi yaptırdım meraktan 6.48 çıktı sizce bir ihtimal var mıdır daha çok erken ama 2ye katladığını sölemiştiniz  sağlıklı bir hamilelikte ozaman bu adet günümde 48leri bulabilir mi? sağlıklı bir gebelikse:)
5
kızlar mrb yumurtlama dönemimden bir hafta sonra meraktan kan testi yaptırdım hcg değerim 6.48 çıktı sizce ihtimal var mıdır??
:nazar: