Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - borisim

1
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: bebiş istiyorummmm
10 Temmuz , 2007, 15:03:04
merhaba senay

daha bir yillik evliymissin yani ne olursa olsun cok gec kalmamissin yas konusundada cok endise edip kendine gereginden fazla stres yapma bu herseyi dahada zorlastirir.

herkesin sormasinada bakma sen ben bilirim zor oluryor ama ben en son ne yapiyordum biliyormusun yani dogrulari anlatiyordum ben düsük yaptiktan 1 - 1,5 yil sonra bebegim oldu herkes soruyordu olmuyormu neden yapmiyorsun falan diye insanin moreli bozuluyor ama bunlari kafana takmamaya calis lütfen.

esinin her ay beklemesini anlayabiliyorum benimkide hep hastalandinmi geciktimi falan diye sorardi  :caca: en son bende sen böyle yaptikca ben cok stres yapiyorum demistim o da birakti. Bir süre sonra kendim bile sasirmaya baslamistim niye olmuyor diye ve en son doktora gidecektim artik ama bir baktimki hamile kaldim. Allahin izniyle hersey olur, icinizi ferah tutun ama doktora gitmeyi ve özellikle sena icin söylüyorum daha önce düsük yaptigi icin vitamin folik asit haplarini unutmayin

umarim ve allahtan dilerimki en kisa zamanda dilekleriniz gerceklesir

:opucuk:
2
canim benim diger yazdigin sayfana uzun uzun cevap yazdim sana ama yine söylemek istiyorum tüp bebek icin bence cok erken sonucta daha önce hamile kalmissin

hersey diledigin gibi olur insallah
3
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: bebiş istiyorummmm
09 Temmuz , 2007, 14:44:52
merhaba senacim merhaba sibelcim

sena öncellikle benim basima gelenleri ben sana basindan anlatayim belki o zaman icin rahatlar.

simdi hamile oldugumdan süphelenmistim eczaneden test aldim du bildigimiz testlerden. Is yerindeydim hemen dayanamadim yaptim testi. cift cizgi olmasi gerekiyordu ama bende ikinci cizgi cok cok cok hafti yani emin olamadim. Hemen ofisden ciktigim gibi hastaneye  ( özel ) gittim ve kan testi yaptirdim pozitiv cikti cok sevinmistim.
yaklasik bir hafta sonra tavsiye üzerinde prof. dok gittim ultrasonda hic birsey göremedi hamile degilsiniz dedi. ben tabii bir morel bozuklulugu tekrar testler aldim kan testleri yaptirdim vs vs. ilk Kan testini yaptirdigim özel hastaneye gittim tekrardan ve doktorlariyla görüsmek istedigimi söyledim. Daha önceki doktorun birsey göremedigini anlattim ona. Bu doktorda ultransonla bakti ve bana sizde mol gebeligi var dedi. Ve bu hic iyi bir durum degil internetten bakmistim. Ben tabi salya sümük ofise geri geldim ve arkadaslarla görüstüm. daha sonra tavsiye üzerine baska bir doktora gittim ve o bana evet hamilesiniz hersey yolunda herhangi bir sorun yok dedi ama bunu ögrenene kadar 1 ay kadar gecti ve inan hic hos bir ay degildi. Daha sonra beslenemedigimden dolayi ve bebekler ikiz oldugu icin kalbleri durdu bebeklerin.

Bende tüp bebek konusunda sibelle katiliyorum bunun icin daha cok erken sonucta bir defa hamile kalmissin sabirli ol mutlaka istedigin olur ama kendine stress yapma birde fazlada doktor degistirme hepsi farkli seyler söyler ve kafan iyice karisir bilirim :honk:
4
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: bebiş istiyorummmm
08 Temmuz , 2007, 14:09:34
 merhaba sena hosgeldin :flowers:

2 yil önce ikiz bebeklerimin 12 haftalikken kalp atislari durdu haliyle cok üzüldüm ve morelim bozuktu :y25:

ama sonradan uzun bir tatil yaptim yani isi biraktim ve kendime geldim yaklasik bir yil sonra tekrar hamile kaldim

cok zor ve stresli bir dönemdi özellikle ilk 3 ay ama oglusum 29.03.07 de dünyaya geldi ve simdilik hersey yolunda. Benden bir

tavsiye hic birseyi takma kafana rahat ol hersey yoluna girer yeterki sen iste.

umarim en kisa zamanda hersey diledigin gibi olur.

5
vallahi ne kadar komiklik icin olsada yazik yavrucak hic de rahat görünmüyor yani allah kurtarsin :caca:
6
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / Ynt: UCAK YOLCULUGU
06 Temmuz , 2007, 15:09:55
tekrardan cok tesekkürler benim bir sorunum daha var yani komik gelebilir ama ben kendim ucaktan cok korktugum icin biraz tedirginim iste bakma yilda cok kez ucsamda her seferinde ayni korku simdide ilk kez oglusumla ucacagim o yüzden su sali günü bir gelsede bir atlatsak su macerayi  :honk:
7
 :sunny: hayirli olsun handan

hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah :binkybaby:

umarim benim gibi rahat bir hamilelik gecirirsin  :k06:

8
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / Ynt: UCAK YOLCULUGU
03 Temmuz , 2007, 12:08:58
 :opucuk: cok tesekkürler  :opucuk:
9
hosbulduk aysegül

:icon_flower: :icon_flower: :icon_flower:


[eklenti yönetici tarafından silindi]
10
vallahi biz antalyadayiz ve ben borana su veriyorum zaten doktorda sicak havalarda verin dedi cok terliyor hem dediginiz gibi suyun ne zarari olabilirki.
Üstelik rezene ve anasonlu cayida cok seviyor bizim velet yani anne sütü aliyor diyede hic birsey vermemek sacma geliyor bana ben 2 haftadan itibaren hem cay hem su veriyordum herhangi bir sorunda yasamadik

:wav: :wav: :icon_flower:
11
aysegül tsk ederim ama huysuzlugu beni yormak istemesinden yani aslinda genellikle sesi cikmayan ve bol uyuyan bir bebekdir boran ama dede nine ziyaretinde biraz fazla gezdirildi agladikca kucaga alindi yani emrine oynayan coktu da  :icon_pale: sanirim huysuzlugu ondan  :honk

napalim bu kadarinida cekicez artik :-[

[eklenti yönetici tarafından silindi]
12
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / UCAK YOLCULUGU
01 Temmuz , 2007, 22:34:47
Merhaba arkadaslar

bir sorum olacakti biz yani oglusum ve ben yakinda ilk defa ucak yolculugu yapacagiz yaklasik 3 saat, bu konuda dikkat etmem gereken birsey varmi  :icon_scratch:

bebegi ile ucaga binenlerden cevap lütfen simdiden tsk ederim  :love7: :love7: :love7:
13
hosbulduk arkadaslar  ;D

ben genellikle öglenleri ve aksamlari buradayim yani bakiyorumda kimsecikler yok yazip yazip kapatiyorlar

benim oglusumunda bugünlerde huysuzlugu üstünde hic böyle yapmazdi ama huy degistiriyor galiba :D olsun saglikli oldugu sürece hic problem degil  :-[
14
Merhaba arkadaslar
Ben Füsun ve oglusum Boranda yeni katildik araniza


:nazar:BORAN canim oglum iyiki geldin iyiki varsin :nazar:
15
bence o arkadasinin esinin sorunu var bir doktora gitse iyi olur bukadari fazla sanirim bu bebegi istemeden yapmis :igrenc:
:caca: