28 Nisan , 2024, 17:00:38

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - emel..

91
istanbul da epidural anesteziyi başarıyla uyguladığını düşündüğünüz bir hastane var mı?
92
canım hakkında hayırlısı olur inşallah. diğer forumları takip edersen bu konu hakkında yazlan çok şey var. belki yardımı olur. allah seni de hayırlısıyla bebiciklere kavuşturur inşallah..
93
hadi hayırlısı sude. bak bildim ikizmişşş :love3: canım düşük müşük hiç kafana takma aklına bile getirme. madem bol bol dinleniceksin yattığın yerden onlarla geçireceğin vakitlerin hayalini kur. inanmiicaksın ama psikolojik bi yardım bu kendi kendine. doğumlarını, ilk adımlarını, ilk dişlerini, çat pat konuşmalarını, okula gidişlerini hepsini kendi kafandan bi film gibi geçir. hatta yazı yazmayı seviyorsan yaz. ilerde onlara armağan edebilirsin. yani kısacası güzel gelecekten başka hiçbişey düşünme tatlım. hepinize kucak dolusu sevgiler :love9: :love9: :love9: :binkybaby:
94
 ;) ilk defa senden duyuyorum tatlım. sanmıyorum öyle bişey olacağını. ramazanda bile iftardan sonra serbest denir mesela. yani akşamla yatsı arası oluyo. yani mantık yürütüyorum ama bilmiyorum. hiç duymadım. :suclu:
95
kesin sonuç bugün belli olcaktı. sude sanırım şimdi doktordadır. çok merak ettim yaaa sudeeeee...
96
TEŞEKKÜRLER TURKUAZ.
İstanbul artık çok büyük kaos olmaya başladı. hemde sağlık alanında bile. nerdeyse her semtte özel hastaneler açlııyo ve ne yazık ki bi kısmı sadece para kaygılı ticarethaneler. bengü nün de dediği gibi gerekmediği halde sezeryan yapan yerleri bende çok duydum. o yüzden bu sitedeki anneler, hamileler ve hamile adayı arkadaşlarımdan yardım istemeyi düşündüm. devlet hastanelerine yoğunluktan dolayı güvenemiyorum. özel hastaneler ise bu açıdan beni kaygılandırıyor.  :dontknow: yani ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :cildir: memorial hastanesini duymuştum. ama kimse orayla ilgili bi yorum da yapmadı. yani benim kafam halaaa allak bullakkk :honk: :honk: :honk:
97
evet yaa o anketten bende hiç bişey anlamadım :honk:
98
bengücüm bende bu tip şeyler duymuştum. cahillikten kaynaklanıyo tamamen. o yüzden özel hastaneler nispeten daha uygun görünüyo.  tabi o zamanda maddiyat problemi var. anne olmak en başından zor bişey ???
99
sperm sayısını etkileyen en büyük faktörün sigara olduğunu duymuştum. kadınlarda ve erkeklerde direkt üreme organlarını etkiliyomuş. herkes uzak dursun lütfen..
100
hayırlısıyla sende bebeklerine kavuşacaksın inşallah. sen keminden emin ol. aksini de hiç aklına bile getirme. sevgiler..
101
Arkadaşlar Memorial Hastanesi hakkında bilgisi olan var mı? epidural anestezi konusunda çok iyi olduklarını duydum. dr. Figen Taşer çok iyi bir doktormuş. giden ya da bilen var mı?   :'( :icon_scratch:
102
Sudecim Amerikan Hastanesini bende duydum. Hatta yengem orada doğum yaptı. Bebek yoğun bakım ünitesi meşhur. Zaten adı olan bi hastane burada.
Bengü yani sende içimi çok rahatlattın :igrenc:  :honk: Napsam acaba kalkıp Almanya ya mı gelsem :laughing7:
103
 KİMSE CEVAP VERMİYO AMA :-[ SANIRIM HERKES HASTANELERDEN VE DOKTORLARDAN UZAK KALMAK NİYETİNDE. ARKADAŞLAR YARDIMA İHTİYACIM VAR AMAAA :crybaby2: . OLUMLU OLUMSUZ HER TÜRLÜ YORUMU BEKLİYORUMM LÜTFEN LÜTFEN LÜTFENNNN :cildir:
104
ben istanbuldayım. istanbuldaki hastaneleri bilmek isterim tabi ama başka illerdeki arkadaşlarda faydalanabilirler. herkes yazabilir diye düşünüyorum.
105
herkese merhabaaa...
arkadaşlar hastaneler ile ilgili araştırma yapıyorum. özellikle doğum için tabiii. hastane yada doktor önerisi yada eleştirisi olanlar buraya yazsınlar lütfen. doğum yapmış olanlar memnuniyetlerini yada memnuniyetsizliklerini yazabilirler mesela. herkes bilgi sahibi olsun.
herkese iyi paylaşımlar... :love7: