28 Nisan , 2024, 04:45:45

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - emel..

76
Amin canım inşallah. Dediğim gibi araştırma safhasındayım henüz. Doğum hikayeni de okudum az önce. Forumda okumadığım pek sayfa kalmadı zaten :k06:
Hala korkularım, endişelerim, ve bilmediğim çok şey var  :dontknow:ama sizden de çok şey öğreniyorum açıkçası. Yavaş yavaş kendimi hazırlıyorum yani. Mesela bu hafta sigorta yaptırdım kendime.
Daha danışacağım çok şey var Busecim. Bir yerlere kaybolma emi :flowers:


77
Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. uzun zamandır epidural anesteziyi araştırıyorum ama yaşayan birinden bilgi almak tabii çok daha faydalı oldu benim için. Allah herkese senin ki kadar kolay bir doğum nasip etsin inşallah. Ben henüz hamile değlim tatlım. (işin araştırma safhasındayım :laughing7:) Çevremdeki hastaneleri,doktorları,yöntemleri, sigorta şirketlerini.. aklıma gelen herşeyi araştırıyorum. biraz pimpirikliyim galiba :laughing7: verdiğin bilgiler için çok sağol. umarım senin kadar şanslı olurum bende :amin:
78
ay sudecim nihayet bi ses verdin içim rahatladı.  :nazar:tamam canım sen sakın zorlama kendini bol bol yat.  :nazar:güzel şeyler düşün :nazar:. güzel geleceğini düşün tatlım.  :nazar:çok öpüyorum seni. :nazar: kendine iyi bak canımm. :nazar: :amin: :amin: :amin:
79
allah yardımcın ols :amin:un tatlım. hayırlı bir doğum, sağlıklı bir evlat diliyorum sana...
80
Haklısın canım herkes bir olmuyo. benim de bi arkadaşım senin gibi şanslılardan. herşey yarım saatte bitmiş 1 saat sonra ayağa kalkmış. ama bunun yanında çok zor doğum yapanları da duyunca insan korkuyo tabii.. epidural anesteziye olan ilgim de bundan. ama 2. doğumuda normal yapmak istemenden ötürü seni kutluyorum ve çok cesurca buluyorum açıkcası.  :icon_thumright: allah hayırlı evlatlar, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
81
HENÜZ DOĞUM YAPMAMIŞ BİRİNE ÖYLE DEME BENCE SENN :y25: :y25: :honk: :honk: :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo
82
çatırrrrr derkennn?????? :honk: :honk: :honk:
:crybaby2: :crybaby2:
83
SENİNDE EPİDURAL MİYDİ?
84
OLCEK OLCEKKKKK. AZ DAHA SABIRRR :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
85
YA KIZLAR SUDE DEN HALA SES SOLUK YOK.  :sad1: ÇOK MERAK EDİYORUM YAA :amin: UMARIM KENDİ DE BEBİŞLERİ DE İYİDİR.  :nazar: SUDE Bİ SES VER DE İÇİMİ RAHATLAT BİRAZ YAAAA... :amin:
86
 :k06: BEN HAMİLE DEĞİLİM TATLIM. HENÜZ ADAY ADAYI BEİLE DEĞİLİM :laughing7: AMA BU SİTENİN SIKI BİR TAKİPÇİSİYİM HAMİLE OLSANDA OLMASANDA ÇOK ŞEY ÖĞRENEBİLİYORSUN. BEN ŞİMDİDEN Bİ ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM MESELA. UMARIM SENDE BİLMEK İSTEDİĞİN HERŞEYİ ÖĞRENEBİLİRSİN. TECRÜBELİ BİR HAMİLE OLARAK DEĞİL AMA TECRÜBELİ BİR FORUM TAKİPÇİSİ OLARAK SANA BİR YARDIMIM OLURSA ÇOK SEVNİRİM CANIM :occasion14: İYİ PAYLAŞIMLAR..
87
tubito yoksun ortalarda. yoksa benim dediğim yine mi çıktı :laughing7: nerelerdesin bi ses verr :cildir:
88
sude gelmeyince bu sayfaya sessiz kalmışş. :wave: nasıllar acaba? sude bizi habersiz bırakma. nasıl bebişlerle aranız bakalım? :binkybaby: :binkybaby:
89
hoşgeldin. hayırlısıyla oğlunu kucağına alırsın umarım. nerden katılıyosun?
90
teşekkür ederim seyda. epiduralde asıl önemli olan anestesizt miş diye duymuştum zaten. kuzenin vıp olmuştur bence :-[ sıradan bi hasta olarak çok endişeliyim :'(