13 Mayıs , 2024, 12:14:14

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - _nilgun_

91
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Rüyalarımız
08 Ağustos , 2012, 11:57:43
 :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Beni tanıyan herkes ne kadar sık ve ilginç rüyalar gördüğümü bilir. Şuana kadar gördüğüm rüyaları keşke bir yere yazsaydım diyorum, okur okur gülerdim  :toothy10: :toothy10: :toothy10:
92
Gün geçtikçe rahmimiz büyüyor bu ağrılar çok normal ama melek sen kendini daha iyi bilirsin, eğer normal dışı bi ağrı olduğunu hissediyorsan hiç vakit kaybetme git canım.
93
Alıntı yapılan: nescafe - 08 Ağustos , 2012, 11:19:36
arkadaşlar mehaba bugün doktora gittik son addet tarihine göre bebeğim 11+6 olması gerekirken 11+1 gözüküyor. geç döllenme olmuştu ama normalde haftasını yakalamsı lazım dedi doktor. ben de kendime öyle çok dikkat edemiyorum biri şunu ye deyip getrmezse önüme yemek aklıma bile gelmiyor. ne yapmalıyım bu sorun olur mu bi akıl verin bana.

Canım benim bebeğimin gelişimi de 1 hafta önden gidiyor. Doktoruma bu farklılığın sebebini sorduğumda tamamen döllenmeyle alakalı olduğunu söyledi. Biz hafta hesabı yaparken son adet tarihini baz alıyoruz, ama döllenme tarihini tam olarak bilemiyoruz, mesela senin döllenmen 1 hafta erken olmuş dedi.
Bir haftalık farklar hiç bir sıkıntı yaratmaz dedi.
94
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Rüyalarımız
08 Ağustos , 2012, 11:33:24
Kızlar temmuz sonunda tatile çıkmıştık. Tatil dönüşü bebişin cinsiyetini öğrenecektik ve çok merak ediyordum. Tabi en baştan beri erkek olduğunu hissediyordum. Sanırım bunların etkisi altında kalarak bi rüya gördüm gerçekten çok ilginçti..

Rüyamda kalabalık bir grup ruh çağırıyoruz :) Tabi önce gelmiyor dalga geçiyoruz falan sonra geldiğini farkediyoruz. Ben önce çok korkuyorum her neyse. Sonra genç bir erkek geliyor. Herkesin sorularını yanıtlıyor. Sıra bana geliyor. Ben 3 soru soruyorum. Bebeğimin cinsiyeti ne, nasıl doğacak, ne zaman doğacak diye.
Bana bebeğimin erkek olacağını, sezeryanla doğacağını ve 3 ocak tarihinde doğacağını söyledi.
Önce rüyayı çok ciddiye almadım. Her şeyden önce ben normal doğum istiyordum.

Neyse doktorumuza gittik, bebişimizin erkek olduğunu söyledi , bebeğin eşiyle ilgili bir sıkıntı olduğunu düzelmezse kesinlikle sezeryan olmam gerektiğini söyledi.

Şimdi bebişin doğacağı tarihi çok merak ediyoruz. Gerçekten 3 ocakda doğarsa kendimden korkucam sanırım:)
95
Merhaba arkadaşlar, bu bölümde beğendiğimiz , bebişimize koyduğumuz veya  koymayı düşündüğümüz isimleri anlamlarıyla beraber paylaşalım. Benim gibi bebişine isim bulamayanlar için faydalı olur diye düşünüyorum :)

96
Ne zormuş bi çocuk dünyaya getirmek.Gerçekten annemi ve bütün anneleri daha iyi anlayabiliyorum. Daha şimdiden böyle duygular içindeysek kucağımıza aldığımızda kim bilir neler hissedeceğiz :)
97
Geçmiş olsun canım.. İştahının açılmasına sevindim , kustuğun günlerin acısını çıkar canım :)
98
Çok geçmiş olsun canım. Hani çocuktur düşe kalka büyüyecek,  annelerin bile okadar dikkatine rağmen düşüp yaralayabiliyorlar kendilerini ama kafaüstü düşmesinin sebebi tamamen bakıcının dikkatsizliği. Nasıl kıyabiliyorlar anlamıyorum. Madem bakamayacaklar yapma bu işi.. Vallahi çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun
99
Günaydın kızlarrrr, ne güzel herkesin iştahı açılmış :)
Ben 17 haftalık oldum hala bir şey yemek istemiyorum,  insan bi aş erer dimi ama nerdeeee :)
Siz şimdiden kiloları nasıl vercez diye düşünüyorsunuz ama ben daha 1 kilo bile alamadım :S

Bu arada melekkk senin mide bulantıların geçtimi canım.. Benim hala bulantı ve kusmam eskisi kadar olmasada devam ediyor
100
Maaşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
101
Benim ablamda aşılama ile hamile kaldı. İlk gittiği hastanede ameliyathaneye almışlar, işlem biraz uzun sürmüş, canını acıtmış doktor. İlk kez yaptırdığı için normal sanmış.Zaten b işlemden sonra hamile kalmadı.
Sonra eşi başka bi doktor buldu. Muayenehanesine gitmişlerdi. Ablam 5-10 dakikada işlemin yapıldığını canının hiç yanmadığını söylemişti.
Ve en önemli ayrıntı, ilk aşılamasında spermi bekletmişler sanırım. Ama ikincide hemen aşılama yapılmış. İkincide başarılı oldu.


İnşallah ilk denemende tutar canım
102
Dolmalar - Sarmalar / Ynt: HAS DOLMASI
06 Ağustos , 2012, 13:54:34
Annem de lahana sarması yaptığında tahinli sosla servis ederi
103
Alıntı yapılan: nalan_brs - 03 Ağustos , 2012, 16:48:36
Allah yardımcın olsun,malesef böyle beklenmedik durumlarda olabiliyor.Ama iyi düşünmek lazım.İnşallah istediğin gibi olur herşey ama sezeryanda bi yöntem,hatta millet sezeryan istiyo direk.Allah şifa versin  :amin:

Teşekkür ederim. En sağlıklısı neyse o yöntemle doğacak ama işte inşallah zamanında doğar. Çünkü başlayabilecek kanamaları durdurmak çok zormuş, o yüzden anneyi kaybetmemek için erken doğum riski varmış.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
104
Yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm. Bu dünyada her şeyden çok huzur önemli, huzur olmayınca olmuyor. İnşallah her şey bir an önce yoluna girer. Sen sakin olmaya çalış, kendi kendini üzmek yerine burda içini dök, veya bi arkadaşınla dertleş. Yeterki içine atma.
105
Ben normal doğum istiyorum sezeryan istemiyorum. Geçen gün doktor plesentanın doğum kanalını kapadığını kanamam olursa gelmemi söyledi, eğer yeri değişmezse asla normal doğum yapamayacağımı söyledi.

Eşimle içimiz rahat etmedi, dün tanıdık bi doktora gidip detaylı bilgi aldık, yer değiştirebilirmiş ama ihtimal azmış. 24. haftadan sonra çok dikkat etmem lazımmış. Ani kanamalar geçirebilirmişim ve bebek beklediğimizden çok erken gelebilirmiş. Bir sürü şey anlattı canım baya sıkıldı :S