Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - yalay

1
HERKESE SLM ORDAMISINIZ
2
Esracım çok teşekkür ederim tanıştığıma sevindim allah bağışalsın kızın çok şeker.
3
ABLAMDA ORADA ÇOK YANLIZ ÜZÜLDÜM UZAK OLMANIZA KEŞKE YAKIN OLSAYDINIZ YABANCI BİR ÜLKEDE OLMAK ÇOK KÖTÜ HELEDE ANLAMAYINCA
4
GÜLAYCIM ÇOK TEŞLEKKÜR EDERİM
5
GÜLAY HANIMIN SELAMI VAR
6
 :k06:BEN GELDİM BİTANEM ORDAMISIN
7
BİTANEM ORDAMISIN?
8
ablacım seni seviyorum. tabi erbayımızıda.
9
vay feryat hanım hoş geldin sonunda gelebildin bu ne şeref efendim seni çokkk seviyorum bana sürpriz oldu çok sevindim canım benim senin oğlunu yerim ben.
10
Alıntı yapılan: feryat zanier - 24 Ocak , 2009, 13:09:00
teşekkür ederim.
antalyamız çok güzeldir bekleriz.
vay
11
bakalım dediğin gibi yapıyorum olursa teşekkür ederim.
12
slm arzu aslında ablamda çok yanlız tanışmanızı çok isterim onu çok seviyorum melek gibidir benim ablam sohbetine doyum olmaz bizim bebeklerimizin arasında 15 gün var fransanın gronoble de olması lazım ismi feryat üstte resmi var bana sürpriz yapmış yazmış çok sevindim. sen evlilikten dolayımı ordasın yabancı bir ülkede dil bilmeden yaşam çok zor.
çok memnun oldum ben seni yanlız bırakmam.
13
SLM, SELİNCİM KIZIN ÇOK TATLI BENİM ABLAMDA FRANSADA ONUN BEBEĞİDE 3 AYLIK OLDU BUGÜN YURT DIŞINDA YAŞAMAK ZOR BEN ALMANYADA DOĞDUM BÜYÜDÜM ORASI FRANSAYA GÖRE DAHA İYİ FRANSADA YAŞAM ÇOK DAHA ZOR NEZAMANDIR ORADASIN ? BU ARADA TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN SORACAĞIM BİR ÇOK ŞEY VAR BEBEĞİM İÇİN.
14
HANDANCIM HAKLISIN AMA BEN ÖNCE DİĞERİNİ YAZDIM SONRA BAKINDIM CEVAPLARI OKUMAK İÇİN BULAMADIM O YÜZDEN BENDE 2. SİNİ YAZDIM BİDE BAKTIM KARŞIMA ÇIKTI İKİSİDE EE SİLMEYİDE BİLMİYORUM BENİMDE YÜZÜM KIZARDI AMA ŞİMDİ DENİYCEM SİLMEYİ
15
SİZLERE TEK TEK CEVAP YAZMAK İSTİYORUM BUNU NASIL YAPICAM