Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mia

1
Niye iğrenç olsun ya.. Duygusal açıdan bu kadar yoğun bir başka an olabilir mi birbirini seven iki insan için? Benim tek endişem ben acı çekerken eli kolu bağlı olmasının onu kötü etkilemesiydi ama ona sordum ve girmemesinin mümkün bile olmayacağını söyledi.. :love9: :love3:
Hem ilginç de diyemeyiz; Türkiye'de bile oldukça yaygın bir uygulama. :)
2
Arkadaşlar bebeklerinizin hangi oyuncakları ağzına soktuğunu takip edin. Sert PVC ile yapılmış oyuncakları ağzına sokmasına izin vermeyin.
3
Ben de izninizle başka bir açıdan karışayım konuya :) Burcu söylediğin lazer merkezine sen kendin mi gittin ya da tanıdıkların mı gitti yoksa sadece iyi olduğunu mu duydun? Ben de epilasyon için bir merkez arıyorum ama bir yandan da korkuyorum. Fazla doz uygulayıp yakmalar, seans uzatıp para almak için düşük doz kullanmalar her türünü duydum  :dontknow:
4
Doğum Hikayeleri / Ynt: Doğum Hikayeleriniz
05 Eylül , 2007, 00:24:47
Alıntı yapılan: ayşegül - 25 Ağustos , 2007, 00:57:42
Alıntı yapılan: tugba.kursun - 24 Ağustos , 2007, 23:06:37
benım dogumumda cok zor oldu 2 gündür sancım vardı son gece artık yatamıyordum sabah 6 da bıraz suyum geldı eşimi kaldırdım gıttık.ılk acemılık ten olsa gerek bıraz suyum gelınce kolay dogum yapayım dıye gittim işte daha 2 cm acılmıştı  gıt 9 da tekrar gel dedi neyse 9 da 4.5 dedı ve yatışımı verdı.cıktım ortam cok kötüydü o ana kadar korkmayan ben korkmaya basladım.dıgerlerıne yapılan muamelede igrençti.o benı mahvetti zaten sunı sancı verdıler.bu arada bütün suyu patlattılar.5 de dogum dıye dogumhaneye aldılar benı ama dogum gerçekleşmedi.cok susamıştım ve tıbben su vermekte yasaktı.yalvarışlarımı gören bı hemşire ilaç kapagı varya onla su getırdı ve kımseye deme dedi.o suyu yutmadım bıle sadece agzımı ıslattım.yinede allah razı olsun.bu sefer 36lık sunı sancı verdıler benden sonra gelen herkez dogurup gıttı bı ben kaldım dogumhanede 7 de tekrar doguma gıttım.2 adam dırseklerıyle ustüme bındıler bu arada nefesimde gitti ayaklarımı çatala vurunca bıraktılar.sonrada oglum dunyaya geldı işte o an herşe degdigini anladım ve agladım20 dikişle masadan kalktım bu kadar allah beterınden korusun


dehşetle okudum yazdıklarını.aman Allahım, ne o öyle iki adam dirsekleriyle bastırdılar filan...korku filminden bir sahne gibi canlandı gözlerimin önünde.hangi hastanede yapmıştın doğumunu?bir de niye su vermiyolar onu anlamadım, hiç olmazsa dediğin gibi ağzını ıslatacak kadar verselerdi.
Bebeğin çıkmasına yardımcı olmaya yönelik böyle zor (anne açısından) bir manevra var ama galiba uygulayan kişiler fazla abartmış. En azından ne yaptıklarını, neden yaptıklarını söyleme zahmetine girselermiş keşke..  :-\ Ne diyelim, geçmiş olsun Tuğba :flowers: bebeğinle yaşadığın en zor tecrübe o olur umarım. :flowers:
5
Çok geçmiş olsun Naz'a. :flowers: :nazar: Bu arada en güzel olduğunu düşündüğün resmi gerçekten çok güzel ama ben en çok babasıyla pasta yaladığı resme bayıldım. :love3:
6
Ben de tekrar okudum ve yine gözyaşlarıma hakim olamadım.. insan allak bullak oluyor o çocukları düşününce..  :sad1:
7
Alıntı yapılan: jbdun - 11 Ağustos , 2007, 23:12:13
Alıntı yapılan: mia - 11 Ağustos , 2007, 17:56:37
Ecrin giderek minik bir tatlı cadı kıvamına geliyor  :hungry: :hungry: :k06:


hoşgeldinnn  :flowers: evet canım aynen dediğin gibi  :love9:
sen nerelerdesin çok uzun zamandır?herşey yolundadır inşallah :amin: :opucuk:

İşten güçten şu aralar pek giremiyorum forumlara canım ama fırsat bulunca soluğu burada alıyorum. :-[ Bu arada üçüncü incisi de hayırlı olsun, güle güle kullansın Ecrin hanım :occasion16: ;)
8
Ecrin giderek minik bir tatlı cadı kıvamına geliyor  :hungry: :hungry: :k06:
9
Alıntı yapılan: estim - 09 Ağustos , 2007, 23:53:57
zelihanın gözleri okadar gerilim değil ki, tabi seyrederken arada duygulanıyon  :( falan filan... bir kere seyredin bence, bir ara bu dizinin yabancı versiyonu vardı. bilmem izleyen var mı?
Merak ettim adı neydi yabancı versiyonunun?
10
Mutlaka tahlil amaçlı kan almışlardır o sırada bunlara da bakmışlardır diye düşünüyorum ama almadılar mı yoksa?
11
Çok tatlı bir oğlan bu.. :flowers: Allah analı babalı büyütsün :love7: :nazar: :nazar:
12
Hayırlı olsun mavişimin minik dişleri  :hello2: :love7: Resmini de isteriz ama annesi  :hello2: :hello2:
Pek uğrayamıyorum canım şu sıralar iş güç derken. Her şey yolunda merak etme sorduğun için teşekkür ederim. :) Tabi merak ettin doğal olarak bir insan Ecrin'den nasıl bu kadar uzak kalabilir diye. 8) :D
13
Ne tatlı gülmüş ya annesiyle teyzesinin yanında :love3: :-[ :nazar:
14
Üzücü bir görüntü :y25:
15
Photoshop'tur, montajdır, makettir :tongue3:
Böyle bir varlık bulan olsaydı televizyona çıkardı :)