09 Mayıs , 2024, 18:10:57

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - melisim

1
yine ben.ailenizle yeni tanistigim icin ne yapmam gerektigini tam olarak bilmiyordum özür dilerim :k06:ben  nilay almanydan katiliyorum ve burda gercekten yapayalniz oldugumu düsünüyorum bu nedenle size bayildim....artik yalniz degilim :hieyt:benim 21 agustosta melis adinda bir melegim oldu.ve bu arada o minicik bebek babasinin dogum gününde dogdu ve ona kocaman bir hediye oldu.dogumum zor gecti ama onu kucagima aldigimda hicbir aciyi hatirlamiyordum.gözlerine bakarak "hosgeldin dünyama" dedigimde hayatimin muhtesem oldugunu düsünüyordum ve evet melisim ve canim esimle cok mutluyum.ama ANNEMI ÖZLEDIM....
2
Tanışma Bölümü / siz harikasiniz...
09 Eylül , 2007, 14:55:43
merhaba arkadaslar.sayfanizla dün tanistim ve en buyuk problemimden bahsettim ..bebegimi sütümle doyuramamak..bana gelen mesajlarda onu sik sik sadece anne sütüyle beslemem yaziyordu.onu denedim ama bebegimin acliktan aglamasina dayanamayip tekrar mama verdim.simdi yeni bir sorum daha olacak.burdaki ebeler (almanyada) bezelye,elma,yesil fasulye,misir,sogan,balik,üzüm,cilek,bulgur...v.s. bircok yiyecegin bebege gaz ve pisik yaptigini söyledi.ve dogum yaptigim günden beri sadece salata ve corba türü yedim.acaba sutun gelmemesinin sebebi bu mu? acikcasi kafam karma karisik ne yemeliyim? sizce neler gercekten bebegime zarar verir?