28 Nisan , 2024, 18:01:36

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - YuliaBaby

1
kızlar benim şuan oğlum 13 aylık ve 5 aylıkken ek gıdaya başladık.Size tavsiyem önce biberon mamasına alışsın yavaş yavaş ve sonra biberon maması karıştırılarak yapılan mamalardan azar azar her öğününde vermeye çalışarak besleyin.
Mesela sebze yedireceğiniz saatte ilk olarak 2-3 kaşıklık bi mama hazırlayın ve onu yedirdikten sonra emzirin.Yavaş yavaş verdiğiniz kaşık maması miktarını arttırın hem sizi emmiş hemde mama yemiş olsun böylece. :icon_thumright:

Biz ilk baştan beri sabah uyandığında anne sütü, sonrasında kahvaltı + anne sütü ,sebze + anne sütü, meyve + anne sütü ve akşamda muhallebi+ anne sütü ve gece anne sütü olarak öğünlere bölmüştük. :binkybaby:
2
Tanışma Bölümü / Ynt: Selammm
07 Ekim , 2008, 23:37:59
saolun canım ya çok mutlu oldum valla burayı bulduğum için  :flowers:
3
İlişkiler / Ynt: KOCAYI MUTLU ETME YOLLARI
07 Ekim , 2008, 23:03:18
valla en basiti eltimle ortak şikayetimiz ki eminim herkesin problemidir  :-\ eskiden bizleri görmek için en ufak fırsatlarında evimizin önünde biterlerken 5 dk görebilmek için.Evlendikten sonra 5 dk dışarı çıkarmak bile bazen binbir dırdır sonucu elde ediliyo  :cussing: sanki onlar değildi iş çıkışı hemen bize koşup eve gitmedim seni özledim diyen  :caca: şimdi ne değişti acaba? ???
4
İlişkiler / Ynt: KOCAYI MUTLU ETME YOLLARI
07 Ekim , 2008, 20:15:16
Alıntı yapılan: aysun25 - 02 Ekim , 2008, 17:49:09
neden hep herşeyi bayanlar alttan alıyor?

bende bu aynı düşüncedeyim.2 yıllık evliyim güya ama eşim 1,5 yıldır yurtdışında çalışıyor.Baştan ben daha iyi olur diye düşünüp hamile halimle yolladım ama sonradan pişman olup çağırdım ama ısrarla Türkiyeye dönmek istemiyor ve şuan boşanma aşamasındayız. :y25: Etrafımdaki nerdeyse herkes sen alttan al ,gitsen kandırırsın vs. falan diyo.  :honk: iyi de neden hep biz kadınlar alttan almalıyız? Neden hep biz sanki onlar çocukmuş gibi idare etmeliyiz?  :icon_scratch: Ben karşımdaki insanında kendi kararlarını düşünerek alabilen ve benim anlattıklarımı da anlayabilen biri olmasını beklerim yoksa bunu erkeklerden beklemek bi hata mı?  ???
5
  valla 13 aylık Boranım yeni yeni yürüyo ve bize doktorumuz mutlaka ortopedik ayakkabı giydirin 3 yaşına kadar dedi.Demek ki bundan endişelendi.Bende spor ayakkabı alamadım diye üzülmüştüm  :honk:
6
Tanışma Bölümü / Ynt: Selammm
07 Ekim , 2008, 14:52:12
teşekkür ederim gerçekten hoşbuldum :D
7
Tanışma Bölümü / Selammm
07 Ekim , 2008, 10:54:33
   slm herkese artık bizde oğlumla aranızdayızzz. :hello: Adım Fulya ve 24 yaşında bir ev hanımıyım.Oğlum Boran da 13 aylık. :binkybaby: Biz forumu gezindik ve çok beğendik umarım güzel dostluklar kurar güzel bilgiler paylaşırız.Herkese iyi forumlar  :flowers: