28 Nisan , 2024, 22:31:44

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Mine Esir

1
Merhaba arkadaşlar.
Dedem çarşamba günü ağır bi kalp ameliyatı geçirdi.Şuan yoğun bakımda ve solunum cihazına bağlı.Bilinci kapalı.Durumu ağır.Kısmi felç durumu söz konusu.
Yoğun bakımdan çıkarmaları için bilincinin yerine gelmesi bekleniyor. Bunun için okuyabileceğim bi dua var mıdır?
Fetih suresi  kez okunabilir diye duydum.Doğru mudur?
Teşekkürler...
2
Merhaba kızlar.Ben son 3 aydır doğum kontrol hapı ile korunuyordum.Bu ay ilk 2 gün unutunca kullanamadım.En son ayın 27 sinde adet olmuştum.2 gün geciktim ama2. çocuğu şuan istemediğim için çok korkuyorum.Hap kullanmadan adetim düzensizdi ama test bile almak istemiyorum korkumdan.
1 ay boyunca eşim korundu aslında.
Böyle bişey yaşayan varmı aranızda.Hapı birden bırakınca düzensizlik olur mu?Bilginiz var mı?
3
Selam kızlar.. Kızım 2 hafta sonra 1 yaşına girecek.iştahı yerinde maşallah..nerdeyse herşeyi yiyo diyebilirim..
son birkaç gündür kakası sabah ilk yaptığında çok kou renkte çikolata rengi gibi...aynı gün akşam yaaptığında normal fakat bu koyu kakalar beni korkutuyor. Başnıza böyle bir durum geldi mi? Yoksa yediklerinden olabilir mi..Gerçi değişik bişey yemiyoda.. Herşeyi düşünüyorum.
4
Selam kızlar..4,5 aylık kızımı önceki akşam dışarı çıkarmıştım arabasıyla..hava çok güzeldi.iyice de giydirmiştim..ama dün sabahtan beridir hapşırıyodu..akşam burnu akmaya başladı.sonrasında tıkandı.damlamız var akşamdan beridir kullanıyoruz ama hapşırığımız geçmiyo bi türlü...ıhlamur kaynatıp biraz verdim.. nbaşka yapabileceğim bişey varmıdır acaba..öyle pek hastalık hali yok ama gribe çevirir diye korkuyorum..
5
Kızlar kızımın 2. aylık 3lü iğnesini yaptırmak için sağlık ocağına gittim.aşımızı olduk..yalnız göbeğinin sağ tarafında elle kontrolünde fıtık tespit etti.. :-\ çok küşük bi fıtık var ama önemli olmaya bilir dedi...büyüyebilirmişte..eğer büyürse ameliyat olması gerekebiir dedi...var mı aynı şeyleri yaşayan :dontknow:
6
Merhaba kızlar...4,5 yaşında bir yeğenim var..kız..boyun kısmında bi kızarıklık oluşuyor sonra sivilceye dönüşüyor..biri geçip yenisi geliyormuş yerine..dr.a götürceklermiş ..ama merak ettim..aynı şeyi yaşayanlar varmı ??
7
Kızlar kızım 4-5 gündür sağ göğsümü fazla emmiyor..zaten pek sütümde yok ama bazen alıyor,bazen çok az emiyor bazende hiç emmiyor sağ göğsümü..bende arada sağıyorum..az önce farkettim sağ göğsümün üst kızmında beze oluşmuş içten...dokundukça acıyor..sağdım ama çok az süt geldi..sizce emmediği için süt mü birikmiştir yoksa başka bilgisi olan var mı bu konuda :( göğsüm sabahtan beridir sızlıyodu bu arada
8
kızlar benim Buğlem im 46 günlük. sütüm kızıma yetmiyor..günde 3-4 kez mama veriyorum..ama önce göğsümü veriyorum sütüm bitince mama veriyorum.. bugün kızıma gögsümü verdiğimde önce ağzına alıyor sonra ağlayıp çekiyo kendini ve mama verene kadar susmuyor..biraz sabredip bekliyorum belki alır mememi diye ama kıyamıyorum biraz sonra mama yapıp veriyorum...
ne yapmalıyım..kızım beni emmeyi bırakıyormu.. :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
9
Kizlar bugun ilk kontrole gittik sariligi 19 cikti.15 den uzerini isin tedavisi uyguluyiolarmis.bizde devlet hastanesine gittik 21.5 a cikmis.yatirdilar hemen mor isik veriyolar.kizimi biraktim hastaneye ben geldim..Rabbim kizimi korusun..kizlar dua edin..sarilik olup isin tedavisi goren varmi
10
Kızlar kızım cuma doğdu. cuma,c.tesi ve pazar günü 1er kez kaka yaptı.Ondan beridir kakasını yapmıyor.Ama bi rahatsızlığı yok.Gaz sorunumuz yok çok şükür. :nazar: :nazar:Hele emzirirken sürekli alttan gaz çıkarıyo. :nazar: :nazar:
Bazen öyle kokuyoki tamam diyorum kakasını yaptı. Ama yok.... İnternetten baktım. 4-5 gün yapmamasında bir sakınca yok diyo.Siz ne dersiniz. Varmı bu şekilde olan.. :icon_scratch:
11
Kızlar 37 haftalık hamileyim.. 3 gündür sağ kulağım,boynum ve sağ omzumun ağrısından kıvranıyorum...Önceki gece bi devlet hastanesine aile gittim.. Dr. bişey bu durumda bişey yapılamayacağını söyleyerek ağrı kesici verdi sadece..Eğer geçmezse de p.tesi fizik tedaviye gider kuru iğne (akapunktur iğnesi) yaptırabilirsin dedi.. Ben hala ağrı çekmekteyim.. Başına böyle bi durum gelen var mı? Bir de yakı kullanan varmı hamileler arasında.. Acaba yakı koysam sorun olur mu?
12
* Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.

* 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.

* Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.

* 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.

* Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.

* Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.

* Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.

Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee

Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.  :love8: