28 Mart , 2024, 20:36:22

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - kebuter

1
bende çok merak ediyorum 16 haftalıkhamileyim ama doktora 2 hafta sonrasına randevum var..aman sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.. :aferin:
2
en küçükleri benimkiymiş:) bn daha 9 haftalık hamileyim.. 3 hafta önce gittiğimde daha 2mm di:) :laughing7:  birde bişey sormak istiyorum acaba bu mide bulanmaları falan hemen geçer mi bnm 10 gün fln oldu o kadar şimdi hiç bulanmıyo..herşey yolunda mı merak ediyorum..bi daha ki muayene 13 nisanda..o zamana kadar meraktan ölürüm herhalde :dontknow:
3
kızlar bende bugün test yaptım sonuç pozitif çıktı heyecandan deli danalar gibi koştrdum evde :muzz: :toothy10: yarın sabahtan hemen doktora gidicem bakalım ne kadarlıkmış çok mutluyuuuuuuuuuuuuummmmmm :muzz:
4
yaşasıııııııınnnnnnnn hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmm bugün test yaptım :muzz: sonunda dualarım kabul oldu :hieyt:
5
kafamdan nasıl atabiliyorm ki atamıyorm..bi de böyle stres yapınca yumurta çatlamıyomuş ondan adeti gecikiyomş kadınların :icon_scratch: walla bugünde olmazsam yarın gidip bi test alcam artık.. :caca:
6
mrb arkadaşlar..bnimde adetim 3 gün gecikti yarın 4.gün olacak nerdeyse saatlari bile sayıcam artk..gidip bi test alıp yapmakta istemiyorm o lanet olası tek çizgiyi görmemek için:( her ay  aynı stress.. hasta olduğumda bile hala kendi kendime belki hamileyimdir hamilelerde adet olabiliyomuş diye avutuyorm :toothy10: bacaklarım çk ağırıyo ama belim falan o kadar ağırmıyo acaba hamile olabilir miyim ki..artık çocuk düşünmekten kafayı yicem artk..bi de işyerinde haftada bir hamile çıkıyo birileri..bn ne zaman söylicem acaba hamile olduğumu  :dontknow:
7
tabi yaa beklerim ne olcak bu ay olmazsa öbür ay olur :k06: zaten bu ay fazla çalışmamıştık :suclu:
8
ben banyodaki aynaya rujla hamileyim yazmayı düşünüyorum sabah yüzünü yıkarken görsün diye:)) tabi eğer hamile olursam :hieyt:
9
acaba test yapsam doğru sonuç çıkar mı yoksa adet gününü beklemek şart mı :honk: :honk:
10
hoşbulduk :hello:
11
arkadaşlar benmde adetime 2  3  gün var 1 haftadır sol tarafımda ağrı hissediyorum  bi de felaket bacaklarım ve belim ağırıyo.. bütün hamilelik belirtilerini okudum siteden bazıları var ama sonra belki psikolojiktir diye ümitlenmemeye çalışıyorm bu ilk denememiz ama yine de insan olmicak diye korkuyo tabi...inşallah bütün çocuk isteyen kadınlara allahım hayırlısını sağlıklısını versin :amin:
12
merhaba bnde bu siteye yeni üye oldum inşallah allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat verir :flowers: