27 Nisan , 2024, 14:23:50

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sekaya

2
umutsuz arkadaşım
swen arkadaşın aynı senin başlığınla açtığı bir konu var. oraya yazdıklarımı okumanı tavsiye ederim.

hakkında hayırlısı......
3
swencim öncelikle stres yapmamanı sana tavsiye ederim. ben şuan 39 haftalık hamileyim canım. bende senin gibi 8 ay bekledikten sonra hamile kaldım. aynı senin gibi spermiyogram sonucunda ileri sperm hareket hızımız azdı ve şekil bozukluğu vardı. doktordan bunları duyduktan sonra bende çok üzüldüm ağladım ancak kesinlikle isyan etmedim. internetten araştırmalar yaptım bu problem nedir neden kaynaklanıyordur diye sonra ibrahim saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü öğrendim bunu 3 ay kullanmasını gerekiyordu eşimin ve her gün bu kürü eşime uyguladım bunun yanında mevlama da çok dua ettim. mevlam o kadar büyükki 3.ayın sonunda bize yavrumuzu nasip etti. ancak hep şöyle bir düşüncede vardı içimizde biz bu çocuğu bu kadar istiyoruz ancak acaba çocuk bizim için hayırlımı değilmi bilemezdik.

canım sana tavsiyem sakın olaki isyan etmeden strese girmeden hayırlı zamanı beklemen

aynı duyguları bende yaşadığım için şu anki ruh halini anlayabiliyorum inşallah mevlam en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana da.....  :opucuk:
4
Allah kolaylık versin canım. sana bayağı kalabalık gelmişler. bende de 4 gündür yatılı misafir vardı. misafir berekettir dimi  ;)
5
hamdolsun canım iyiyiz Allaha çok şükür sen nasılsın görüşmeyeli.....
6
saol canım hamdolsun iyiyim sen nasılsın?

bende bir kaç kere yapmıştım o kürü. aslında çok kötü değil ama bir dikişte içmek en iyisi tabi.
7
evet aysuncum benim annem 4. babam 1 .çocuk 4+1=5 tek. ama ilk çocukları kız  :toothy10:
8
ayşecim öncelikle aramıza hoşgeldin canım. rabbim bebeği vericeği zamanı iyi biliyor. biz kullara düşen rabbimden hayırlı zamanda hayırlı evlatlar dilemek ve sabırla beklemek.

inşallah en hayırlı zamanda rabbim sana ve cümle isteyenlere nasip eder.
9
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: slm arkadaslar
29 Mart , 2009, 01:54:21
uçurumgülü canım arkadaşım bende seni merak ediyordum. niye girmiyo siteye acaba diye düşünüyordum ama 4 ayı kötü geçirmişsin . geçmiş olsun canım. rabbim bebişine ve sana sağlık versin inşallah.

cinsiyeti nedir bebişimizin??
10
ceyloşum çok geçmiş olsun canım. okuduğumda inanılmaz üzüldüm. vardır bunda da bir hayır inşallah yeniden hamile kalır ve sağlıklı bebekler dünyaya getirirsin canım.
11
canım hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah....
12
canım göğüs uçlarına tuz sürebilirsin tiksinir o zaman...
13
ayşenurcum öncelikle aramıza hoşgeldin canım

bizde 1 yıl korunduk korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalırım sanıyordum ama öyle değilmiş işte. bende 8 ay sonra hamile kaldım 8 ay süresince doktora birkaç kere gittim acaba bende birşey varmı diye ama doktorun söylediği hiçbişeyin yok. hamile kalmama 3 ay kala eşime spermiyogram testi yaptık ileri sperm hızı ve kalitesi biraz düşük çıktı.böyle olmasıda yumurtayı dölleme kabiliyetini azaltıyormuş. ve internetten araştırmalarım sayeseinde bunu keçiboynuzu kürünün telafi edebildiğini okudum. bu kürü 3 ay boyunca uygulamam gerekiyormuş. bende şöyle düşündüm sonuçta bana evladımı vericek olan rabbim belki keçiboynuzunu bana vesile kılınmıştır bir deneyelim bakalım dedik. ve bu süreçte isyan etmeden sabredip çok dua ettim.

rabbime binlerce şükürler olsunki kürü uyguladığımızın 3.ayı hamile kaldım
sizde araştırın canım belki eşinin değerleri düşüktür. düşük değilsede biraz daha sabret birşeyiniz yoksa bebişiniz olacaktır inşallah.
14
canım bu lekelenme bazılarında oluyormuş hatta bi arkadaşım 4 aylık hamile olana kadar kahverengi leke gelmiş adet olduğunu sanıyomuş hep. ama meğer hamileymiş. sen kendine dikkat et gerisi Allahtan.....
15
varya inanmıyorum ya. bugün gündüz senin yazılarını okudum kan testi yaptırıcakmışsın diye. şimdide dur bir gireyim bakalım fatoştan ne haber diye birde ne göreyim çok sevindim canım benim. rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah.