Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Emine

2641
çok güzelmiş ama bizim mutfak masası cam malesef  :-\
2642
sinirlerim tepemde kızlar benim doktoru aradım kız sabaha kadar başını sallayıp duruyo neden olabilir diye grip olmuştur diyo kulağı ağrıyodur ondan sallıyodur diyo ağrı kesici ver diyo.Dedim hayır grip değil kulağı ağrımıyor.Bilemeyecem o zaman diyo.Dedim eline bi nesne verince sol eli daha kuvvetli sağ eli bazen istemsiz hareket ediyo örneğin sol eline verilen şeyi hemen ağzına götürüyo sağ eline verilince tutturamıyo bazen ağzını sallanıp duruyo kolu hızlı hızlı istemsiz gibi elinden düşürüyor verdiğim şeyi.Diyo kadın valla bilemicem.Dicektim salak karı sen bilmicen de ben mi bilcem yolcam saçını başını yaaaa :cildir:  :cildir:
Çocuk hastalıkları ve çocuk nöroloji uzmanından randevu aldım salı günü gideceğiz bu 3. doktor inşallah iyi çıkar.Bizim doktor 50 ytl idi bu 130 ytl ucuz etin yahnisi olayına döndü yani.İnşallah iyi bir adamdır da o kadar paraya değer  :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2: para önemli değil de oraya verene kadar kızıma başka bişey alırım olayı.Bakalım bu nasıl çıkacak  ???
2643
Doğum / Ynt: EPİDURAL DOĞUMDAN KORKTUM
19 Ocak , 2007, 16:50:56
Bu zamanda böyle bir doktor olması şaşırtıcı epidural artık neredyse tüm doğumlarda uygulanan bir yöntem.Ben epidural anestezi ile sezeryanla doğum yaptım hiç acı çekmeden yarım saat içinde bitti herşey bebeğimde çok sağlıklı oldu hemen ayağa kalktım hiç uyuşukluk falanda olmadı tabi aneztezinin uzman biri tarafından yapılması şart eğer şu an göründüğün doktorunun çalıştığı hastanede normal doğumda epidural yöntemi uygulanmıyorsa başka yere gitme diye demiş olabilir.
2644
ben ilkönce bebek arabasını çarşıdan almıştım eve geldim bir baktım internette 200 ytl daha ucuz çıldırdım  :cildir:
hemen iade ettik www.kirazbaby.com dan aldım sonra.İnternet kesinlikle daha ucuz araba kamera biberon emzik küvet file ye kadar herşeyi internetten aldım.
2645
ferahçım inşallah ateşsiz atlatırsınız aşınızı..
jbduncum ben de kulak temizleme çubuklarıyla temizliyorum,çok fazla içe girmeden..
Arzu benim siyah çizgi azaldı aynı zamanda göbek deliğimin içi de simsiyah olmuştu banyo yaptıkça o siyahlar soyulup döküldü..
bende sıkılmaya vakit bulamıyorum biriken işler canımı sıkıyor ütüm de bastır bastır hala kışırık bırakıyordu canım kociş buhar kazanlı ütü aldı bana  :love7: yakmayan yapışmayan parlama yapmayan ama şimdi de vakit yok vakit olunca da hal kalmıyo insanda şu pc nin başında bile 2 satır yazıyorum 10 dakka Ceylinin başındayım.
2 aylıkken benimki de sık sık emmek istiyordu jbdun.Doktor 2 saatte 1 demişti bekleyemiyordu çocuk doktorda 1.5 saat hiç değilse oyalamaya çalış demişti.Şimdi ortalama 3 saatte 1 10 dk emiyor
2646
Ayşencim çok güzel şeyler yazmış Tarkan yorumumu yaptım Tolgaya da yazdırdım zorla  :caca:
Bu arada Sevdecim senin eşin sanıyorum süpriz  :smileinbox: yapıp bişeyler yazmış gözümün nuru babacığın ismiyle sanırım o yanılmıyorsam bi bak bakalım bu şanslı kadın sen misin
2647
Bence Nursimanın babası.Bildim mi  :muzz:
2648
Babası kızıyor ya nazar değermiş kızına  :laughing7: kaçak olarak birkaç tane yüklüyorum arada kendi bölümümüze bakalım ikna edebilirsek babayı ben de yapıcam  :icon_thumright:
2649
Bir baba oğluna olan sevgisini ancak bu kadar güzel kelimelere dökebilir..
:hello2:  :hello2:  :hello2:
Aramıza hoşgeldin Tarkan

2650
Bilmece / Bulmaca / Ynt: bilmeceye gel bilmeceye
18 Ocak , 2007, 17:52:56
Elimde kalem kağıt yarım saattir uğraşıyorum deli oldum ama sonunda cevabı buldum birkaç kişi daha uğraşsın sonra söylücemmm  :laughing7: Cevap soruda gizli duruyormuş meğer off offf ozkar yedin zamanımı  :BangHead:  :laughing7:
2651
Balık - Deniz Ürünleri / Hamsi Buğulama
18 Ocak , 2007, 17:38:58
 
Hamsi Buğulama

Malzemeler (4 kişilik) :

     1 kg. kılçığı temizlenmiş hamsi

     2 adet çarliston biber

     2 adet domates

     2 baş kuru soğan

     yarım demet maydanoz

     1/2 çay bardağı zeytinyağı

     1 çay bardağı sıcak su

     1 çay kaşığı karabiber

     1 çay kaşığı tuz

     1 çay kaşığı acı kırmızı pul biber

     1 çay kaşığı kekik



Yapılışı :

     30 cm. çapında teflon pilav tenceresine soğanın birini halka halka doğrayıp dibine serin, beş, altı dal maydanozu saplarıyla soğanların üzerine yerleştirin. Hamsinin yarısını bunların üzerine sererek yerleştirin. Domates, soğan, maydanoz ve biberi ince ince doğrayıp bir kapta karıştırın, baharat ve tuzunu ilave edin, hamsilerin üzerine koyun. Kalan yarım kilo hamsiyi malzemelerin üstünü kapatacak şekilde yayın, yağını ve suyunu ilave edin. Tencerenin ağzını kapatıp harlı ateşte bir kaynatın ve altını kısıp, yarım saat pişirin. Roka ve patates haşlama ile servis yapın.

Afiyet Olsun

2652
İlişkiler / Ynt: Kaynana Gelin :)
18 Ocak , 2007, 17:36:09
bizim forumu okumuş olmasınlar sumev  :laughing7:
2653
rica ederim jbduncum sorunun çözülmesine sevindim  :icon_thumright:
2654
safakrazi ben son ay lansinoh krem kullandım hiç yara olmadı göğüslerim yani o acı yara acısı değildi.İlk başta göğüslere süt doluyor ve bebek hepsini ememiyor mutlaka göğüslerin bi şekilde boşaltılması lazım yoksa kanallar tıkanıyor ve acıyor.Göğüsler sertleşince sıcak suyla masaj açıyor kanalları ..O kadar korkulacak bişey yok canım endişelenme sütün gelsin de bir şekilde emzirirsin alışıncaya kadar oluyor zaten o acı sonra herşey standarta oturuyor.
2655
pembe yelek nasıl da yakışmış cimcimeye  :love7: