15 Mayıs , 2024, 03:58:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Emine

2537
mia lost dedin de aklıma geldi ya eşimin bi arkadaşı cd ye çekmiş onları arka arkaya 10 tane falan bölüm izliyorduk sabahlara kadar merak edip bir sonraki bölümü.Sonra hamileliğimin sonlarında bıraktım izlemeyi gerilim fazla birşey olur diye.Hatırlattığın için sağol kalan bölümleri izleyeyim bakalım yok böyle bir dizi yaa  :icon_thumright:
2538
Ben de hamileliğimde krem kullandım ama buna rağmen kalçadan çatladım yani yapılacak bişe yok güzelim .Daha mor haldeyken laserle tedavi oluyomuş ama o da çok can yakan birşey sanırım.Bebeklerimizden hatıra olarak saklayacağız ne yapalım  :D
2539
yok canım ya başlayamdım henüz .Bu hafta içi başlarım inşallah  :D
2540
Bilmece / Bulmaca / Ynt: bilmeceye gel bilmeceye
29 Ocak , 2007, 17:53:16
Kızım Ceylin  :laughing7:
2541
hayırlı olsun canım.Bilgilerini verirsen leylek leylek havada listemize ekleyelim seni de  :-*
2542
Özlemcim hiç canını sıkma sallamamış olsaydık bile yine başını sallıyor olabilirmiş.Doktor dedi ki bazı çocukların uyurken yaptığı bazı hareketler olur bazıları parmak emer bazıları baş sallar bunlar zamanla düzelcek şeyler dedi.Sen doktor sonucunu söyle bana yine de doktordan doktora herşey farkediyor ya bakalım sizinki ne diyecek.
Tırnaklarını ben haftada 1 kesiyorum.Banyodan sonra yumuşak oluyor uyurken kesiyorum.

2543
Ayşegülcüm Ceylinin de arasıra fışkırtarak kustuğu oldu ama ben hiç endileşenmedim bunun bir sorun olduğunu bilmiyordum  :-\ Artık kusması yok denecek kadar azaldı zaten.
Aslıcım sen de umarım sallamadan uyutmayı başarırsın.Dün gece kucağımda emzirirken uyudu kendi odasına yatırdım yine bizim yatak odasındaki parkyatağını oturma odasına alcağız bugün.
Biz de dün ilk defa havuçsuyu verdik.Nasıl sevdi anlatamam 2. kaşığı götürene kadar geçen vakitte ağladı neredeyse hızlı hızlı içirmemi istedi ağzını şapırdata şapırdata yalamadan yuttu yine  :muzz: Benim kız çok obur olacak sanırım. :D Yoğurt denemem 4. de de başarısızlıkla sonuçlandı neden bir türlü anlayamadım bugün de deniyorum olmazsa hazır bebek yoğurdu almaya devam edeceğiz.
Ayşencim benim damat bayağı çapkın anlaşılan.Biz bu konu üzerinde bir daha düşünelim en iyisi  ;) Şaka maka Ceylin ileride ne olacak kiminle evlenecek çok merak ediyorum hangi okullarda okuyacak vs..Tolga da bırak çocuk bi yürüsün dişi çıksın izin ver diyor  :laughing7: Ben böyle gelecek hayalleri kurup duruyorum..  :D
Arzu teyzesi teşekkür ederiz..Ceylin de en erken 1 de uyuyor ama ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim.Öğlen 12 de kalkıyor.Ben de öyle tabi.Babası akşam 8 gibi geliyor sabah erken kalksak akşam benim de uykum gelecek erkenden babasıyla vakit geçiremeyeceğiz hiç.Uyanıyoruz 7-8 saat sonra babası geliyor onunla da vakit geçiriyorlar.Ben de biraz nefes alıyorum.9 da uyusa babasını 1 saat görecek gelince de biraz dinlenmek istiyor adamcağız hiç vakit geçiremezler bu durumda.Öğlen 12 de uyanıyor Ceylin 3 gibi uyuyor tekrar 1 saat bazen 2 saat o zamanda işlerimi ve yemek yapıyorum.Yani kurduğum şu düzenden memnunum.İleride erkene almak istediğimde uyku saatini sabah erken uyandırırım olur biter ..
2544
Sayfanız hayırlı olsunn.Çok tatlı maşallah oyuncak bebek gibi gerçek olduğuna inanmak güç  :D
2545
Teknik Yardımlaşma / Ynt: ileti yazmak
29 Ocak , 2007, 01:20:38
rica ederimm  ;)
2546
Sayfanız hayırlı olsun canım Ecrine de kocaman maşallahhh  :love7:
2547
Teşekkür ederiz Ayça teyzesi  :icon_flower:  :-*
2548
Teşekkür ederiz jbdun teyzesi  :suclu:
2549
Burada da hava güneşli sıcacık.Dışarı çıkarırım artık bugün kızımı.Bu sene kış gelmeyecek sanırım buralara  :icon_sunny:
Pınarcım bizim aldığımızda da aynı gün içinde tüketilmesi gerekiyor yazıyordu ben de senin gibi bir hafta falan kullandığım olmuştu aynı damlayı.Huggies in Medline sağlık kampanyasından almıştık aradım oradaki doktorları.Ağzı açık ya mikrop kapabilir diye öyle yazmışlardır dedi şu ana kadar birşey olmadıysa olmuyordur demektir dedi.Ama göze damlatacaksanız mutlak yenisinden açın dedi.Buhar makinalarına buğuseptil damlatılırsa makina bozuluyor bizimkine özellikle suya birşey karıştırmayınız diye yazmışlar siz de kullanma kılavuzuna bir bakın isterseniz sonra bozulmasın.Kullanmak istiyorsan kaynar su dolu bir kaba koyabilirsin.O da aynı etkiyi yapar.Buğuseptil viks gibi bişey yani buhar yoluyla teneffüs edildiğinde mentollü birşey burnu açıyor.
2550
Teknik Yardımlaşma / Ynt: ileti yazmak
28 Ocak , 2007, 13:15:59
Cerenaycım malesef o şekilde olamıyor.Yazı boyutunu A harfinin yanında aşağı yukarı ok işareti var oradan büyütebilirsin şu şekilde

Örnek