Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - zeytince

1
selaaaammm,

kulaklarim cinladi, kesin gonca anmistir beni dedim geldim... :D
herkese uzuuun bir aradan sonra tekrar merhaba... siteye girdigimde en son yazi yazdigim sayfa acildi, tarihe baktim da 1 sene olmus ugramayali...  :-\
nasilsiniz bakalim gorusmeyeli....

goncacim oncelikle sana gecmis olsun demek istiyorum... ama cok umitsizlige dusmussun, ya benim durumumda olsaydin napardin bakim... ben 3 tane gonderdim cennete, beterin beteri var diye dusun... asil benim hic gozum yemiyor yeniden denemeye ama Caner'in bizden sonra hayatta tutunacagi sirtini dayayacagi bir kardesi olmasi lazim... bu konuda bencillik yapamam... yoksa o kadar alistim ki rahata... gozumde buyuyor 2. cocuk dusuncesi..  :dontknow:

bizde de sizler gibi okul telasi vardi gectigimiz hafta... Caner de gecen sene gittigi okula gidiyor bu sene... tum yaz okulu isteyen Caner ilk gun okula gittigimizde orada kalmak istemeyip eve donmek istedi... :sad1: sadece ben degil Caner'i gecen seneden taniyan herkes cok sasirdi bu duruma, cunku gecen sene okulda egitim basladiktan sonra (ekim sonu) baslamisti ve ilk gun direk servisle ben olmadan gidip ayak uydurmustu benim oglum...  :'(  sanirim en buyuk etken gecen sene ayni sinifta oldugu arkadaslarinin cogunun bu sene 1. sinifa baslamis olmasi... neyse 3 gun suren zorlu surecten sonra okula adapte olduk... :icon_thumright:

bana gelince, gecen seneki kaybimizdan sonra tekrar bebek denemesi yapmadik... yeni yeni dile gelmeye basladi konu esimle aramizda... esim suan yurtdisinda, geldikten sonra insallah yeniden baslayacagiz doktor maratonumuza...   ::) hakkimizda hayirlisi olsun... 
bu arada mezun olduuuuuuummmmmmmmmm :hieyt: biliyorsunuz acikogretim isletme okuyordum, cok sukur bitti... sirtimdan kocamaaaannn bir yuk kalkti... bunlar haricinde hayatimizda cok da degisen birsey yok..   

aaa meltem seni unutuyordum, hayirli olsun canim yeni fasulyen, saglikla sihhatle kucaklarsin insallah...

emine, gozde, serife, jbdun, asli, beril ve diger tummm ismini hatirlayamadigim arkadaslarima da buradan kocamaaaaannn  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
2
 selam arkadaslar.. nasilsiniz hepiniz? biz cok sukur iyiyiz...

Rana'nin, Berat'in, Ceylin'in ve Eylul'un yeni yaslari kutlu olsun... :nazar: :nazar: :nazar:

gorusemedik yine bayadir... bizim tasinma isleri vardi.. yogundum baya, sonrasinda da kalan 3 dersten but. vardi.. bayram oncesi de onlara yogunlastim mecbur... gecmis bayraminiz mubarek olsun bu arada....

umarim hepiniz iyisinizdir... tekrar gorusene kadar kendinize iyi bakin...  :flowers:
3
 hepinize tesekkur ederim arkadaslar...

vardir bunda da bir hayir diyip teselli ediyoruz kendimizi ama, biliyorsunuz ki bizim hamilelik olayi kolay olmadi... 3 ay ignelerle bogusup, bebegin genetik incelemesi yapildiktan sonra hamile kalmistim.... herseyin cok iyi olmasi icin onca ugrasidan sonra yine bu sonuc bizi inanilmaz uzdu.... dun kurtaj oldum, bebegin yine genetik incelemesini istedik... bakalim bu kez sebep neymis... hakkimizda herzaman hayirlisi....  :amin:

goncacim dedigin gibi iyi ki Caner var.. eger O'da olmasa esim de ben de cok zor gecirirdik bu donemi...  :love9:
4
 berilcim tebrik ederim.. Allah tamamina erdirsin...

ben guzel haberlerle gelemedim malesef....cok uzgunum, bebegimizi kaybettik.........
bugunku dr. kontrolumuzde kalp atisini goremedik, durmus.. cok yeni dedi dr. haftamiz olmasi gereken haftada (9)... ya dun ya da bugun durmus.... cok canim yaniyor......
5
hepinize cokk tesekkur ederim arkadaslar...

anitacim hayirli olsun oglun dunyaya gelmis de buyumus bile.. masallah kuzularina.. :nazar: :nazar: :nazar:

goncacim, eylul'e de masallah..  :nazar: :nazar:  demek teyze oldun.. harika bir duygudur, tebrik ederim kardesini... :flowers:

Allah kuzularimizi nazarlardan korusun.. :amin: :amin:

size doktordan sonra yazamadim, anneme gittim orada kaldim 1 hafta, donuste de ablamin kizini getirdim yanimda, hem O'na degisiklik olsun hem bize arkadas diyerek... gectigimiz hafta kesemizi gorduk..  :nazar: bu cumartesi de kalp atisimizi gormek icin gidecegiz... insallah pit pitlari da gorur doneriz.... :amin: :amin: inanin o kadar korkuyorum ki bir aksilik cikacak yine uzulecegiz diye...  :'( insallah hersey cok guzel olacak.. oyle inanip dua ediyoruz... sizler de dualarinizi eksik etmeyin bizden.. :amin: :amin: :amin:

simdilik bu kadar... gecen sefer de canerin resmini eklemistim ama cokmamis, beceremedim herhalde.. tekrar deneyeyim... :icon_thumright:




Uploaded with ImageShack.us
6
 selaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm   :flowers:

ben geldiiimmmmm, biliyorum arayi coooookkk actim,  ::) sorry  :suclu:

goncacim, mavisime neler olmus oyle? cok gecmis olsun... Allah'im acil sifalar versin... Eylul ile birlikte hasta olan tum yavrulara da tabi... :amin: :amin: :amin:

diger bizim kizlar insallah sizler ve kuzular da cok iyidir...  :D

en son biz irlandadayken gorusmustuk degil mi? off ne uzun zaman olmus sizlere yazmayali... ozlemisim vallaaa... :opucuk:

cok sukur Vatan'a donduk.. evimize yerlestik... esim isine basladi, biz buradaki yeni hayatimiza... tabi hayat devam ederken yenilikleri de beraberinde getirdi... :D mesela bir bebek gibi..  :k06: evet suan hamileyim, henuz cok yeni bir hamilelik... biliyorsunuz bizim bebek isi biraz zorlu bir surecten gecmemizi gerektiriyordu.. cok sukur Allah emegimizi bosa cevirmedi ve bizi yeni bir bebekle mukafatlandirdi...  :amin: :amin: yukarida yazdigim gibi daha 1 hafta olmadi ogreneli... :nazar: cumartesi ilk kontrolumuze gidecegiz... bu gelisme oncesi bir de yeni ev aldik, (GONCACIM :D ) karsidan cengelkoyden... ;D onumuzdeki aylarda tasinma islerim olacak insallah... bunlarla birlikte tabi bir taraftan da aof sinavlarim vardi... iste geldikten sonra boyle kosturmacali gecince vakit sizleri ihmal ettim... ama cok sukur guzel haberlerle geldim...  ;)
Caner de hic zorlanmadi buralara ayak uydurmaya... ingilizce tamamen bitti, tukendi tabi.. bu beni uzse de herseye ragmen burada olmaktan cok mutluyuz ikimiz de ... simdilik bizden bu kadar... tekrar gorusene kadar hepiniz kendinize iyi bakin...
7
 goncacim nasil atlamisim Eylul`un dogumgununu... :BangHead:  :suclu:

EYLULCUM ANNESININ KOPYASI MAVIS KIZIM, YENI YASIN SANA VE AILENE HUZUR MUTLULUK GETIRSIN... SEVDIKLERINLE DAHA NICEEE NICEEE SENELER GECIRMENI DILERIM FISTIKIM... :-*  :-* :-* :-* goncacim sana da gecmis olsun... neyse ki gecmis gitmis.. senin de anneliginin 3. senesi kutlu olsun canim... :opucuk: :opucuk:

atlamisim sanirim sorunu goncacim,okudugumu hatirlamiyorum... yeni isimiz istanbulda, yine orada ikamet edecegiz... bizim evimiz de zeytinburnunda canim...  ;)
8
 neredeyse unutuyordum...

HERKESE HAYIRLI, MUTLU BAYRAMLAR....
9
 JBDUNCUM TEBRIK EDERIM.... AILENIZIN YENI UYESIYLE SAGLIKLI HUZURLU VE MUTLU BIR HAYAT DILERIM SIZLERE.... :flowers:

darisi dogum yapmayi bekleyen diger arkadaslarimizin olsun... :amin:

anitacim senin de gozun aydin...

bizde yavas yavas toparlaniyoruz... esyamiz fazla yok zaten.. esimin kitaplarini koliledik, geriye mutfak esyalarimiz ve yorgan yastiklarimiz kaldi.. onlar da en son yapilacak isler... tabi bir de Caner beyin oyuncaklari... :cildir: off alirken hic donusu dusunmemisiz valla...  :suclu:  14 ekim`e ayirttirdik biletlerimizi... bir aksilik olmazsa 15 ekim de evimizde olacagiz...  :amin:

tekrar gorusene kadar  :wave: :-*
10
 CEYLIN AZRAmizin 3. yas gunu kutlu olsuuunnnn :wav: :alkış: :occasion16: birlikte daha nice nice seneler kutlayalim insallahhhhh :amin:

Eminecim senin de 3. annelik yilin kutlu olsun canim...  :flowers:

bu kiyafet inatlasmalari hepsinde ayni sanirim... bizimkisi de olmadik zamanlarda olmadik seyleri giymek istiyor...  :cildir:

kizlarrr bizim VATAN`a DONUS VAKTi GELDi, ELVEDA GURBETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT....  evet onumuzdeki ay bu gunlerde TR ye temelli donus yapacagiz insallah... :amin: biliyorsunuz esim gecen hafta Tr ye gelmisti, gelis sebebi is gorusmesiydi.. anlastilar ve bizim donus biletimiz kesildi... her ne kadar Vatanima evime donmek istesem de, 5 yildir uzakta yasamaya alismisligin verdigi bir burukluk da yok degil... hakkimizda hayirlisi olsun insallah... internetimiz kesilene kadar yazmaya calisirim... TR de de eve hemen internet alamayiz o yuzden uzuuuun zaman gorusemeyebiliriz... simdiden hakkinizi helal edin demek istiyorum... hepinizi opuyorum... :-* :-*
11
  :laughing7: ay emine guldurdun beni.. guzelim o sadece bir ornekti, ayni seyi diger sebze yemekleri icin de yapiyor... :-\ neyse oyle boyle karnini doyuruyor.. fazla zorlamamak lazim...  :suclu: fazla yemekten konusmayaylim, karnim ac... :hungry: :hungry: basiniz sagolsun canim.. goncanin dedigi gibi Allah sirali olum versin... :amin: isim konusu baya zorluyor seni anlasilan, kolay gelsin... Ceylin`in okul isini ertelemen de iyi olmus... gec olsun guc olmasin degil mi?  ;)

goncacim masallah Ceylin`e... hele o yatisi yok muuu :nazar: :k06: inan Caner de farksiz... ustunu assslaaa kapatmaz, yatakta assslaaa dogru yatmaz.. gece boyu yatagin 4 bir kosesini tavaf eder mutlaka... :laughing7: hele gecen gun yataktan dustugu yeri gorseniz, dusmek de degil aslinda yuzustu birsekilde eller yerde  ayaklar yatakta...  :-ooo (cift kisilik yatakta yatiyor odasinda) ki yataginin 4 kosesi de dusmeye karsi onlem alindigi halde... babasi bile sasirdi oaya nasil girmis diye... :-ooo :toothy10: oy oy oy hele gozluklu resmi cokk guzel...  :nazar: okula severek gittigi belli oluyor...  :aferin:  masallah demek sizin sebze ile sorununuz yok...  :nazar: aman olmasinda...  :amin: nereden gordun gozdenin kizlarinin resmini.. ::) ben de gormek istiyoruummmm... :caca:

seydacim Canerin terapi isi gecen seneden beri var.. tabi o zamandan bu zamana ilerleme var baya ancak beni tatmin edici degil henuz... ::) bu 2. randevuydu bunu da kacirdik... Caner kelimeleri soyluyor (cok net degil), ingilizce Turkce karisik, ancak akici olarak konusamiyor henuz... yani sizin kendi kuzulardan bahsettiginiz gibi degil.. (sizin kuzulara  :nazar: bu arada) o yuzden gitmek istiyordum ama gene kismet olmadi.. artik olmadi ozele goturecegim... isim konusunda Caner`in ismini aynen dedigin gibi ya J ile yada K ile soyluyorlar... ama yabanci ellerde surekli kalmayacagimiz icin C ile baslamasi konusu uzerinde cok durmadik.. babamiz kendi ismiyle ayni olsun diye ozellikle C ile baslamasini istemisti zaten...  o sebeple bizim isim bulma konumuz fazla iskenceli olmamisti... :k06:

bizim de babamiz dun oglen gitti TR ye, carsamba donecek kismetse... dun gece oglumla koyun koyun uyuduk, ne de iyi oldu... :suclu: :love9: saka saka Allah eksik etmesin kocalarimizi basimizdan.. golgesi yetiyor valla... :amin: :love8:
12
 aysegulcum onerilerin icin tesekkur ederim... :-* evet sebze haricinde diger seylerden yiyor sukur.. dedigim gibi sebzeyi de corbalarla telafi etmeye calisiyorum... makarnayi zaten babasi sebzeli yapiyor :love9: ben yaptigimda da bol yogurtlu yapiyorum hmm yummy diyip yiyor... :k06: ama oturup bizimle bir fasulye yemegi yemiyor... :-\ disleri sormussun, valla sayisini tam bilemiyorum eve gelince bi sayayim... :laughing7:

emine Caner de kahvaltisinda salatalik, domates mutlaka yer... severek yiyor hatta... biz de gidip dolaba ne yiyelim diye bakiyoruz elma cok seviyor, genelde elma alip donuyoruz... gecenlerde patlican yemegi yapmistim, biraz suyundan biraz sebzesinden veriyordum... yemek kismini biraz fazla verdim, yediklerini de cikartti... :sad1: yani sevmiyor... aaaaa demek Ceylin`e kiz kardes geliyor.. sasirdim yaw.. :k06: ama ne guzel, iki kiz kardes cokk guzel anlasacaklar... :love9: isim konusunu okuyunca urperdim bende... ama cok guzel bir isim Miray, kulaga da cok hos geliyor...  :icon_thumright:

aslicim desene bu veletler hep ayni cins.. :k06: ne guzel taze taze yiyebiliyorsunuz baligi...  :hungry: en guzel besin cocuklar icin... suzleme falan kar etse keske, denemekte fayda var... sagol canim.. :-*

serifecim emine`ye katiliyorum.. neden hicbir konuda bilgi vermediler ki.. belki kriterleri sana uymayacak.. olur mu oyle emri vaki yapar gibi alindiniz diyerek ise almak... eger senin calismana cokk ihtiyaciniz yoksa ben de sinava hazirlanman taraftariyim... :icon_thumright: cocuk konusunda da hakkinizda hayirlisi olsun canim... :amin:

bizim terapi isi yatti yine... :y25: babamiz is icin Tr ye gidiyor pazar gunu... :'( carsamba donecek... yanliz da gitmem imkansiz... baska tarihe aldiracak yine.. insallah bu kez cok uzun sure sonrasina vermezler randevuyu... :amin:
13
 aysegulun yazdiklarim silindi yazisini gorunce gonderttiri verdim kazaya ugramayayim diye... :k06:

aysegulcum sekerim nasilsin?  :opucuk:

bizde durumlar farkli degil aslinda... Caner krese gidip geliyor... bir de hastalik olmasa cok iyi olacak ya neyyyseee...  :-\ krese basladigimizdan beri cok SIk hastalaniyoruz...  :sad1: gecen hafta cuma basladi yine burun akintimiz, hafta sonu ilac falan kullandik ama pazrtsi gondermedim, oksuruk ve burun akintisi var diye... bir de halsizdi dinlensin dedim... simdi daha iyi...  :nazar: hastaligi da bana satti sagolsun, ben burun cekiyorum simdi... :k06: bunun haricinde hersey yolunda, severek gidiyor okula... daha bir hareketlendik, aksam babasina rahat vermiyor.. yerlerde yatirip guresiyor... :laughing7: cok seyler anlatiyor ama anlayabilirsen... daha bir ingilizceye yonlendi.. kendi kendine oynarken anne babayi da ingilizce soylemeye basladi... sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum.. cocuk ikilemde kaldigindan bocaliyor.. :'( pazartesi terapimiz var demistim daha once, bakalim dr. ne diyecek, nasil yonlendirecek bizi... bunun haricinde sebze YEDIREMIYORUMMMM yemiyor yemiyor yemiyor... corba ile verebiliyorum ancak... bizimle oturup yediklerimizden yemiyor... beyefendiye aciktinmi diyince hemen makarnaaa demeye basliyor... hayir makarna da olmasa ac kalacak... sizinkiler yiyor mu? yedirmek icin taktikleriniz var mi?  ::) tavuk, kofte, balikta sorunumuz yok.. gerci baligi oyle normal balik olarak veremiyorum, ton baligini corbasina katarak veriyorum hala... yoksa ondan da faydalanamayacagiz.. tavugu cok seviyor... 2 but hasliyorum butlarin etlerini lupletiyor kerata... :nazar: :k06:

neyse cok uzattim.. bizde durumlar boyle.. su sebze yedirme konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum... ve hepinizi  :-* :-* :-* :-* :-* :wave:
14
 selamm,

Anita tebrik ederim... :flowers: saglikla kucagina alirsin insallah.. ne guzel sayfada 2. cocugu yapmayan az kisi kaldik.. :D

goncacim sizin de gonlunuze gore olur insallah hersey...  :amin:

aslicim ne guzel Ece kolay adapte olmus okula... o aglama durumu da gonca`ni dedigi gibi hassas bir anina denk gelmistir... ustunde fazla durup uzme kendini...  :-*

eminecim demek bugun ogreneceksiniz ufakligin cinsiyetini.. isim de hazirmis, "Deniz Emre geliyor" diyeceksin gibi geliyor bana... ;D biz de dedigin ilaci kullanmadigimiz icin cevap veremeyecegim... kilo boy durumunu sormussun.. Caner evde tarttigimda uzuuun zamandir 15 kilo geliyor.. boyu da 95 cm..

asli demek Defne de okullu oluyor.. :hello2: insallah cok kolay adapte olur, :amin: biz 2 hafta zorlandik...  :honk:

zeyneptalha aramiza hosgeldin... :)

seydacim nasil gidiyor anneligi yeniden yasamak... :nazar: seni ve prenseslerini opuyorum...
15
 bilge sen de hosgeldin aramiza... ne guzel sayfamizda 2. Ceylin azramiz oldu... :D

biz cok sukur alistik artik okula... kayifle gidip geliyor artik... bu ay sonunda konusma terapisi icin ilk randevumuz var.. bakalim ne yasayacagiz... bunun haricinde baska bir yaramazlik yok sukur.. simdi gidip oglusumu kresten alacagim...

kendinize iyi bakin... :wave: