Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - aşkitoom

21
kızlar kan hapı kullanıyorum ya,oda kabız yapıyor.ondan mı bilmiyorum az önce lavaboya oturdum sonra kalktım kasığım acayip şekilde ağrıdı,gazımı falanda çıkaramadım,kabızımda.ondan mı ki,akşamda aynı şekilde oldu.böle olan var mı,yürürken acayip ağrıttı eğilerek yürüdüm 10 dk sonra geçti.
22
Anne Olmak İstiyorum / kızlar bi bakın
16 Temmuz , 2013, 11:51:28
kızlar ben her gün iğne vuruyorum kan sulandırıcı,doktor bacağından göbeğinden ve kolundan vurabilirsin dedi.
bacak daha kolayıma geliyor neyse,0-4 ml olandan kullanıyorum.bugün bacağıma iğneyi batırdım ilaç dağılırken bayağı cnm yandı,bi anda iğneyi kaldırdım içinde 0-1 ml veya 0-2 ml lik bişey kalmıştı dozu eksik olmasın diye hemen vurduğum yerin biraz ilerisine vurdum.bacağın ön yüz kısmının her yerine vurabiliyorsun,iç kısmına vurmuyorsun.bişey olur mu 2 defada vurduğum için.
23
kızlar ben her gün iğne vuruyorum kan sulandırıcı,doktor bacağından göbeğinden ve kolundan vurabilirsin dedi.
bacak daha kolayıma geliyor neyse,0-4 ml olandan kullanıyorum.bugün bacağıma iğneyi batırdım ilaç dağılırken bayağı cnm yandı,bi anda iğneyi kaldırdım içinde 0-1 ml veya 0-2 ml lik bişey kalmıştı dozu eksik olmasın diye hemen vurduğum yerin biraz ilerisine vurdum.bacağın ön yüz kısmının her yerine vurabiliyorsun,iç kısmına vurmuyorsun.bişey olur mu 2 defada vurduğum için.
24
arkadaşlar kızım ayağımda sallayınca uyuyor,şimdide yaklaşık 20 dakika salladım uyumadı sonra yanına uzandım uyudu.ama kalkınca kasıklarım ağrıdı ve yürürken bayağı ağrıyor,nasıl gecer sizce.bu normal mi.
25
kızlar bulantılarım hala gecmedi,bazen kesildi sanıyorum ama bi anda yine geliyor.
63 kiloydum,bebeğimle 3 ay bitti 60 kiloya düşmüşüm.normal mi bu,ne zaman almaya başlarım
26
Anne Olmak İstiyorum / kaş aldırmak
08 Temmuz , 2013, 21:17:06
ayy kızlar çok panikliyorum biliyorum ama sormadanda edemeyeceğim,kaşlarımı aldırmam gerekiyor.yarın kuaföre gideceğim,kaşımı aldırırken canım yanıyor kendimi kasıyorum,bebeğe zararı olur mu :opucuk:
27
Anne Olmak İstiyorum / cinsiyeti doğru mudur.
03 Temmuz , 2013, 21:41:31
kızlar bugün kontrolümüz vardı,bebişim çok iyi.herşey normal,doktor dediki erkeğe benziyor dedi.öbür ay gel netleştirelim dedi doğrumudur.görmese söylemezdi herhalde demi.
28
Anne Olmak İstiyorum / bacak kılı
02 Temmuz , 2013, 18:49:53
kızlar 11 haftayı geciyoruz,artık cinsiyetini merak ediyoruz.önce sağlıklı hayırlı bi evlat olması çok önemli.
biliyorsunuz herkes cinsiyette tahminlerde bulunur.az önce nette okudum,erkekte annenin bacak kılı daha cabuk uzarmış bu doğru mu.bana saçma geldi,herkesin bünyesi farklı.kimi ağdayla alıyor,kimi makineye veriyor.o yüzden büyüme şekli değişir.bide erkek annelerimize sorayım,sizlerde hızlı büyüdü mü.
29
Anne Olmak İstiyorum / yeşil nohut
01 Temmuz , 2013, 15:00:01
kızlar biliyorsunuz pazarlarda yeşil nohut satılıyor,benimde canım çoktandır istiyordu ama cesaret edemedim.bişey olmaz demi,çiğ ya o yüzden soruyorum.
30
Anne Olmak İstiyorum / çok az kan
26 Haziran , 2013, 11:40:59
kızlar 10 haftalık hamileyim az önce lavaboya girdim,normal sarı akıntım vardı.
sonra peçeteye bidaha sildiğimde sarı akıntının içinde tırnak ucu kadar ufak kan vardı,bu ne olabilir.şimdi bidaha sildim bişey yok,doktora gitmedim şimdi çok aşırı olmadığı için. :y25:
31
Anne Olmak İstiyorum / meme kanseri taraması
24 Mayıs , 2013, 19:43:04
kızlar haftaya bizim sağlık ocağında meme kanseri taraması yapılcakmış,ben hamileyim onu diyecem hemşireye.
tarama yapsa bile doğru sonuç verir mi,yoksa hamile olduğum için muayene edemez mi yani anlayamaz mı.benim şuan göğüslerim gergin ve elime bişeyler geliyor.
buda hormonlardan kaynaklıyor.
32
Yaşasın Hamileyim :) / pıt pıtları duyduk:)
09 Mayıs , 2013, 09:46:34
 :nazar:
33
Anne Olmak İstiyorum / hamilelikte ateş
02 Mayıs , 2013, 08:37:09
kızlar hani derlerya hamilelikte ateş biraz yüksek olur diye.dün akşam beni ateş basar gibi bi sıcaklık oldu.
ölçtüm 36.5 çıktı.bide sabah uyanır uyanmaz ölçeyim dedim ölçtüm 35.8 çıktı yani düşük normal.adetime daha 12 gün var.düşük çıktı diye hamile değil miyimdir?bu ateş adet gününe yakın mı yükseliyor.aydınlatırsanız sevinirim.
10 dk sonra bidaha ölçtüm 36.6 çıktı.
34
Anne Olmak İstiyorum / kızlar bi yardım edin
27 Nisan , 2013, 07:48:36
kızlar ben nisanın 23ünde yaramı dondurdum,1 ay ilişkide bulunmadık.bu ayın 18inde ve 2 gün sonraki ilişkide az bi kan geliyordu.ayın 18i adetimin bittiği gündü,ogün ilişkide bulunduk.herhalde dedim ondan geldi.sonra 2 seferki yaptığımızda gelmedi.dün yine ilişkiden sonra turuncu gibi bi akıntı vardı.bu ne olabilir kızlar,yarayla alakalı bişey olacağını sanmıyorum.acaba yumurtluyorum ondan mı geliyor anlamadım :dontknow:
35
Anne Olmak İstiyorum / hamilelikte iğne
19 Nisan , 2013, 15:00:42
kızlar benim 1 kürtaj 1 düşüğüm oldu,doktor dediki bidaha hamile kalırsan iğneye başlıcaz dedi.ama bana kan tahlili falan yapmadı.neden direk iğne dedi anlamadım,ne için veriyorlar.kan pıhtılaşması içinse bana tahlil yapması gerekirdi,ama yapmadı.hamile kalırsan iğneye başlıcaz dedi.
36
kızlar gecen hafta cumartesi yaramı dondurdum,dün kırmızı bi şekilde kan geldi,bugünde devam ediyor.ama öyle çok değil,gecen haftadan düne kadar sarı iltihap geliyordu,dün kırmızıya döndü.acaba normal mi,iltihap mı dökülüyor.gecen hafta cumartesi yarayı dondurmadan önce yani perşembe günü sabah eşimle ilişkide bulunduk.sonra cumartesi günü yarayı dondurdum.korunmadık,kalmam herhalde diye düşündüm.kalmış olabilir miyim,bu kanama o yüzden olabilir mi üstüne görme gibi.kaldığımı sanmıyorum ama yinede Allahın işi belli olmaz.1 ay ilişki yasak,bu ay olmasını istemedik,iyice iyileşsin diye.mayıs ayında hamile kalırım inş,öle düşünüyordum.
37
Anne Olmak İstiyorum / slm canlarım:)
24 Mart , 2013, 18:56:10
kızlar çoktandır nete giremiyodum,şifremi unuttum ve buldum sonunda.kızlar benim durumu biliyosunuz,2 gebelik kaybım oldu.ağustos ayında rahimde yaram olduğu söylenmişti,bikaç ilaç kulandım geçmedi.dondurulması gerekiyordu korktum,smear temiz çıktı.sonra şu son 1 aydır,ilişki çok zordu benim için.yaram büyümüş ve yarayı dondurdum.şimdi şunu sorayım kızlar acaba gebelik kayıplarım yaradan olmuş olabilr mi,rahim sağlam olmayınca çocuk durmadı mı ki.bide kızlar bişey daha sorcam ayıp olcak ama,eşimle 1 aydır ilşkiye giriyoruz ama 3-4 sefer eşimin şeyi kalktıktan sonra indi.böle bikaç defa yarım kaldığı oldu.hatta gecenlerde yarayı dondurmadan 2 gün önce,eşimle çok istedik kalktı içeri girdiğinde indi :ehi: sonra yine kaldırdık içerde yine indi.yaradan dolayı olabilir mi kızlar.şükür yarayı dün dondurdum kurtuldum.
38
kızlar bugün farkettim,göğsümü sıkınca sıvı geliyor,nasıl diyeyim gri gibi.hani bebeğimiz olmadan hamileyken gelir ya duru su gibi öle.adetim 2 gün geçti,ama dün test yaptım negatif,neden olabilir.
39
kızlar çoktandır girmiyorum,çünkü psikolojim çok bozuldu.2 kere olumsuz şeyler yaşadım ama yine pes etmiyorum ve eşimle korunmuyoruz yine.allahım nasip edecek tekrar biliyorum,sizde ümidinizi kaybetmeyin.herşeyin hayırlsı,valla kendime stres ettim herhalde 2 haftadır başım günlük ağrıyor,bu ya çok şiddetli oluyor yada hafif.ama hiç gecmiyor.kardiyoloji bölümüne gittim,tansiyon kolesterol falanmıki diye.hiçbişey çıkmadı,nörolojiye gittim,oda bişey demedi,ağrı kesici verdi tomografi önerdi.bende krounmadığımız için gitmedim,adet olunca gidecem.demekki stresten ağrıyor,sizce neden bu kadar uzun süredir ağrıyor olabilir.bi bilgisi olan var mı,başımın tepesi ağrıyor şiddetlendiği zaman :dontknow:
40
Anne Olmak İstiyorum / maalesef
07 Aralık , 2012, 14:49:32
kızlar doktordan geldim kimyasal gebelikmiş,değerim 17ye düştü.bugün yarın adet olcakmışım :crybaby2: :crybaby2: