28 Nisan , 2024, 08:47:31

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - seval sena

1
selam bende 2012 mart annesi olcam Allahın izniye inşallah  :nazar:  :binkybaby:
2
bende yarın kullanmaya başlıcam progestanı. zaten uykucuyum iyice uykucumu olcam yaww  :BangHead: bende klomen kullandım inş bu ay bebeğim tutunurda hamiş kalırız hep beraber... :muzz:
3
meliscim kızım olursa rana oğlum olursa onur said koymak istiyorum nasip olursa  :hello2: ilk bebeğimi malesef kaybettim 5 ay önce  :crybaby2: dün adet oldum yeni başladık bizde çalışmalara umutla bekliyoruz o hamiş haberlerini  :hieyt: rabbim herkeze nasip etsin inş  :amin:
4
benimde hamiş olduğum günler gelcekmi acaba :(yeni kürtaj oldum beklemesi çok güç geliyo...  :y25: neyse çoğu gitti azı kaldı 1 buçuk ay sonra inşallah katılırım aranıza  :amin:
5
 :occasion14: ay merak ettim bebeğin oldumu maviş...  :hieyt: bende anne olmak istiyom hayırlısıyla  :amin:
6
bende denizlideyim ve denizliliyim  :flowers: hemşerilerime slmlar  :love9:
7
ne diyelim hakkında hayırlısı olsun... umarım çaresi bulunur  :amin:
8
ha bu arada benm arkadaşım mehmet emin soysalın eşi seyyide soysala gitti oda çok memnun kaldı doğumuda onda yaptı. hatta o kadar çok sevmiş ki doktoru kızının adını bile seyyide bera koydu o derece yani   :k06: onada gidebilirsin tedavi için  :binkybaby:
9
babür kaleliyi çok duydum ama memnuniyet pek duymadım. yanlız mehmet emin soysalıda tavsiye ederim. yanlız adile gümüş benm için her zaman bir numara  :icon_thumright: araştırmayı ihmal etme derim ben  :occasion5:
10
slm arkadaşım bende denizlideyim ben hamileyken adile gümüşe gittim çokda memnun kaldım çok iyi bi doktor çokda ilgileniyo tavsiye ederim  ;)
11
Moda / Ynt: 2010 beşik modası
24 Aralık , 2009, 13:09:39
güle güle kullanın hanımlar... :hello2: darısı başımıza  :amin:
12
çok moral oldun canım benim inşallah bebeğine kavuşursun sende  :flowers:... umarım bizimde bir daha bebeğimiz olur. gerçekten Rabbimden en büyük dileğim bu. :binkybaby: olmayan ve gönülden isteyen herkese Allah bebek nasip etsin inşallah  :amin:
13
bende aralık ayı hamişiydim ama çok geçmeden 16 aralıkta bebişimi kaybettim  :crybaby2: öğrendiğimle kaybettiğim bir oldu sanki  :crybaby2: Allah kimseye göstermesin hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz inşallah  :amin:
14
yok hayatım ben 3 yıl isviçrede durdum evlenmeden önce. evleneli 2 yıl oldu şuanda memleketimdeyim. denizlide  :) o yüzden biliyorum gurbetin zor olduğunu... umarım sevdiklerine memleketine en kısa sürede ulaşırsın... ben aileme kavuşunca memleketimin toprağımını öpesim gelmişti...  :crybaby2:
15
Allah sevdiklerinize kavuştursun gurbet çok zor gerçekten ben 3 sene tatdım o duyguyu... madem dünya fanidir değmiyor alaka-i kalbe... üzülmeyelim inşallah imtihan dünyası nede olsa...   :-\