28 Nisan , 2024, 00:44:02

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sheqerliq

1
Hamile Günlüğü / miniciğime
03 Aralık , 2010, 13:58:17
Canım kızım,

Aylar var, almamışım bu defteri elime. Bıraktığımız o günden beri, çok yol aldık, 7ayda da çok yol aldık miniciğim..

Senin küçük bir hanımefendi olduğunu öğrendik mesela:) Şimdi bir buçuk kiloyu da geçmiş o nokta cürmün:) Anneciğinin o zamanlarki iğne-iplik hallerinden de eser kalmadı hani, 3 aylığına esir aldığın iştahımı faiziyle geri verdin bana:)

Bol bol da gezdik beraber, Konyaya gittik; anneanneyi, teyzeyi, dayıyı gördük... Saadet teysenin düğününe,İstanbula bile gittik annecim... Seni kafesinde bir kuş gibi, (hatta öyle bile değil) götürdük getirdik kuşum ama inşallah dünya gözüyle tekrar görürüz beraberce o müjdelenen şehri..

Geçtiğimiz kurban bayramında yine Konyadaydık... Anneanne sana ciciler aldı güzell güzell.. Sen yoksun onları kokluyorum öyle... Biliyo musun, beni görenler " çıkar karnındaki yastığı" diye espiri yapıyolar:)) karnımı, öyle filmlerdeki gibi kocaman yaptın kuşum yaa... Sana sadece yastık muamelesi yapmıyolar kızım:) bazı çokbilmiş teyzeler "kız çocuğu olacak annenin her tarafı şişer, senin tek karnın çıkmış, oğlan çocuğuna benzio o" diolar... Du korkma, kimlik bunalımna falan da girme, doktor teysenin bi yemin etmediği kaldı beni ikna için:)) Gel de görsünler miniciğim senin nasıl dünyalar güzeli bir hanımefendi olduğunu.. Sana oğlan çocuğu demek neymiş görsünler! Sana yastık diyenlerin kafasına da yastıkla fururuz istersen:))

Artık  senin iyi olduğunu anlamak için hareketlerini takip ediorum. İçim rahatlasın diye ille de doktor teyseye gitmem gerekmiyor. Sona iyice yaklaştık bebişim... Başlangıçların en güzeli olacak sona.. 2 ayımız kaldı. Geçmek bilmiyor ama bir türlü.. Sağlıkla gelmeni bekliyoruz kuzucum.. Ha unutmadan, akşam kura çektik babayla:) Artık sana "İPEK" diyoruz...

Bu narin, yumuşacık İpeği ben ördüm kozamda... Rabbim ve hayat da fıtratına uygun dokusun inşallah...
2
100 kalmıışş.. :icon_thumright: Canım kızımla kavuşmamıza az kalmış yuuupppiiiiii :hieyt: insanın k endisine bu kadar yakın birini bu kadar çok özlemesi ne ilginç yarabbi! Dün kızımı gördüm 4 boyutlu ultrasonda, ilk kez yüzünü gösterdi bize... 31 cm, 765 gr mış.. :k06: bacacıkları kafasına değiyomuş bebişimin, ikibüklüm:) bize el de salladı miniciğim...
3
Alıntı yapılan: dirim - 05 Ekim , 2010, 16:46:54
kızlar benim bebeğimde aksi çok hareketli değil  :crybaby2:
tekmeden ziyade hafif karnıma dokunuyo gibi bişey oluyor  :-\

benim de öyle canım, üzülme... Bizim bebeklerimiz daha küçük oldukları içindir. Bi kaç ay sonra daha belirgin hissederiz herhalde. Birinin tekmesini yemeye bu kadar hevesli olan tek varlık annelerdir herhalde :k06:
4
Memory Center Nöropsikiyatri Merkezi Psikiyatri Uzmanı Dr. Oğuz Tan, tecavüz sahnelerinin yoğun ilgi çekmesini bir mizah dolu anekdotla açıklıyor:
"Roman yazmaya heves eden bir amatör, yayınevi sahibi arkadaşına: 'Nasıl bir roman yazsam?' diye sorar. Arkadaşı 'İçinde tarih, esrar, seks ve şiddet olan kitap çok satar?' der.
Amatör kolları sıvar, sayfaları doldurur, müsveddeyi yayıncıya gönderir.
Kitabın adı çarpıcıdır: 'Kontese Kim Tecavüz Etti?' Yayıncı:' Yahu,' diye ikaz eder, 'Şunun için de biraz da din olsa, daha da ilgi çekerdi.'
Yazarımız romanını gözden geçirip yeni bir başlık atar: 'Allah, Allah, kontese kim tecavüz etti?"
:ehi: :ehi: :ehi:
5
bekarken ben de yoğun adet sancılarım için doktora gittiğimde, bizzat doktor önermişti bana da majeziğii.. Ben de ne zaman adet kanını görsem ağrılar başlamadan, ya da olcağını anladığımda attım bi tane... Çok faydasını gördüm,süründürürdü beni o ağrılar,.. Şu an da hamileyim, majeziğin ööle bi etkisi yoktur canım.
6
Sakın canını sıkma, olumlu düşünmeye çalış pırılcım.. Çok zor biliyorum, bende de kızamıkçık bulmuşlardı, eğer hamileliğin ilk üç ayında geçirdinse bebek sakat olabilir dedilerdi.. Ne zaman geçirdiğime dair test yaşadığım yerde yapılmıodu, kayseriye gitmemiz gerekti orda da sadece cumrtesileri yapıolarmış, en zoru için rahatlayana kadar beklemek oluyor, sonucu alana kadar insanın aklına herşey geliyor.. Çok şükür daha evvel geçirmişim de içim rahatladı.. bir anne için en küçük ihtimal bile çıldırtıcı olabiliyor...
doktorun da söylemiş sonuçların çok da korkacak bi durum göstermiomuş.. Bundan sonra yapılacak şeyler sadece içinin daha da rahat olmasını sağlayacak inş..  :amin:
7
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: HuRMaYLa KoLaY DoGuM..
29 Eylül , 2010, 17:45:06
Alıntı yapılan: ★ღ♥ღครк๓єlєợเღ♥ღ★ - 28 Eylül , 2010, 14:22:25
doguma 1 ay kala baslım ben :hungry: :hungry: :hungry:
:k06: ben de öyle yapmaya karar verdim  :hungry:
8
canım ben çok anlamıyorum ama 1:250nin altında olduğu zaman amniyosentez yapıolarmış diye duydum. Telaş etme sakın, test sonuçları kesin bi durum ortaya koymaz cnm. İkili test dışındakiler zaten iyi görünüyor.. arama şansın varsa bi de doktorunu arayıp sor..
9
ben hamilelik öncesi 50-51 arası değişiodu.. İlk 3 ay epey zayıfladım 47ye kadar düştüm.Şimdi de 5 aylık oldum,22 haftalık 52yim.. Yani 2 ayda 4-5 kilo aldım.
10
bebeğimi düşünüyorum... Daha doğrusu karnımda kıpraşıp kıpraşıp hatırlatıyor kendini sık sık :)
11
merhabalar... :flowers:
ben uzun zamandır ara ara siteyi takip ediorum ama mesaj sayım çok az, o anlamda yeni sayılırım.. Ben de Şerife,26 yaşındayım...14 aylık evliyim 5 aylık kızıma da hamileyim..  Aslen Konyalıyım ama evlendiğimden beri Yozgat Sorgunda yaşıyorum.. Atanamamış bir almanca öğretmeniyim :'(
12
ben de hep 1 olanlardan aldım canım.. Zaten lastkli ve düğmeli kısmı bayaa bi büzdürüyorum anca duruyo üstümde.. Sen de sıktığın halde bol geliosa, doğuma kadar rahat giyersin herhalde..
Ben de bebeğime ve doğum için kendime daha hiçbişey almadım. Daha 4 ay olmasına rağmen o cici cici şeyleri görünce bi tarafım acele et diyo  :cildir:, bi tarafım da eşimin dolduruşuna gelip ohooo daha çok varr du bakalım diyo..  :honk:
13
benim de tahminen 1 şubat gibi kızım olacak :hello2:   ekler misiniz? ::)
14
Satıyorum - Arıyorum / Ynt: Benim Örgülerim...
26 Eylül , 2010, 18:26:01

Alıntı yapılan: hanzadem - 23 Mart , 2010, 11:39:47


Alıntı yapılan: hanzadem - 15 Eylül , 2010, 23:39:10
alıntı

ikisinden de pembik pembik ördürmek istiyorum.. Ne kadar tutar acaba? 0-1 yaş için olacak..
15
teşekkürler... gerçekten çok hoş bir hikaye.. akşam ben de eşime izleticem inşallah..