29 Mart , 2024, 14:45:05

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - mahsel

1
Canım akıllı oğlum benim akşam babasının kucağındayken babadan kumandayı alıp düğmesine basıp ardından da tv na bakıyor. Kanalın değişip değişmediğini kontrol ediyor. Canım oğlum, akıllı bıdığım benimmm...
2
arkadaşlar bugün oğlumu kontrole götürdüm arada bir sol gözünde kayma hissediyordum. İlk başlarda pek önemsememiştim ama gittikçe arttığını hissettim. Kontrolde odaya girer girmez doktorumuz fark eeti ve hemen göz doktoruna gittik. Aslında 4. ayımızda kendim için gittiğim göz doktoruna bahsetmiştim ama 6. aydan sonra bebeklarde kontrollerin yapıldığını söyledi o yüzden 2 ay bekledim ve 6. ayaı dolduur doldurmaz götürdüm. Göz doktoru da keşke hemen getirseydin dedi ama neyseki çok şükür geç kalmamışız. 5 ay bekleme süresi verdi yaşından önce ameliyat olması gerekiyormuş. Doktor % 20 bu bekleme sürecinde düzelen bebekler olabiliyor dedi o yüzden bu şansı kullanalım dedi. Bu mesajımı okuyan tüm arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin inşallah ameliyata gerek kalmaz. Ve sizlerde mutlaka bu olaylara dikkat edin ve hemen uzman doktora götürün. Ayrıca bişey daha erkek bebeklerde testislerin yerlemesi diye bir olay varmış o da bugünkü kontrolde öğrendiğim bişey kontrollerde mutlaka doktorunuza sorun. Oğlumun bir testisi aşağı inmemiş o da 1 yaşına kadar beklyelim eğer inmezse o da operasyonla düzeltilecek dedi bu hiç beklemediğim bir durumdu canım çok sıkıldı ama buna da hamd olsun en azından bana ufak diye söylenilen opertasyonlarla düzeliyormuş. Ama inşallah bunlara gerek kalmadan oğlum sağlıklı olur dualarınızı eksik etmeyin.
3
Tanışma Bölümü / slm
05 Mart , 2012, 09:16:09
mrblar bende bu forma yeni katılanlardanım herkese selamlar...