Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ♥ღ♥ JADE ♥ღ♥

3271
arkadasım testlerini ssk da yaptırırsan para almıyolar ben ssk da yaptırdım özelde pahalı tutuyo
3272
Alıntı yapılan: ebruli. - 06 Ekim , 2009, 18:09:06
canım üzülme hayırlısı böleymiş demekki.ben nekadr üzülme desemde hoş sen yinede üzüleceksin.ben hamiş kalmadan önce 20 gün adet olmadım.hep umutla bekledim işte dedim bu sefer var ama  çıkmıo.geç döllenmedir bilmem nedir dedik saf gibi hemen hamiş ayaklarına girdim.sonra ilaç kullandım.dr ilaç bitince olmazsan gel dedi.bebek varsa deie ilacımı kullanmadım.ama yoktu bekliodum varmış gibi.iki günde bi kan testi yaptırtırıodum.baktım olmıcak hapımı kullandım ve haftasına adet oldum.öle çok uzun zaman gelmemesi daha kötü.insan bi şekilde kendini hazırlıo.sonucundada üzülen biz oluyoruz.stres yapma rahat ol bebeğin elbet bulacaktır seni vardır bundada bi hayır üzülme sakın canım.

tabi uzun süre beklemek daha kötü canım sonu daha cok hüsranla bitiyo ama ben cok psikolojik olarak cöktüm
3273
Alıntı yapılan: cumbba - 06 Ekim , 2009, 16:35:51
Canım merhaba adaşız seninle :opucuk: Üzülmemek elde değil, her seferinde kafaya takmayalım desekte işte olmuyooooo :BangHead: :BangHead: Bende bekliyorum kırmızıları bu ay, daha 3 gün var ama kara göründü bende ağrılarım başladı yine :honk: Napalım hayırlısı bu ayda pas geçtik darısı kasım a :toothy10: :toothy10:

Sende üzülme canım üzülünce bir ay daha erteliyoruz uzayıp gidiyooo. Ben de böyle diyorum ama bakma senden farksız değilim. Eşim bana çok kafana takıyosun diyoo, ama merak ediyorum bu süreci onlar yaşamış olsa durum farksız olmazdı. Her ay bir sınav gibi geçicek miyiz kalacakmıyız? Ben tembel öğrenciyim her ay sınıfta kalıyorum valla :caca: :violent1: :violent1: :cussing: :cussing: :toothy10:
aynen öle eşimde bana öle söylüyo sıkma canını üzülme takma diyo ama bizim gbi acaba bu ay olcak mıyım stresi yasamıyolar
3274
her seferinde üzülmicem diyorumm ama olmuyoo iştee iki günü atlatırsam gecerr sanırımm
3275
malesef kızlar hamiş degilmişişmm kırmızılar göründü :crybaby2:
3276
kızlar benim adetmin gecmesine ragmen test yaptık hamile degilim benim her an olabillrim 




ve oldummmmm
3277
güzelce haberini bekliyoruzzzz ;)
3278
inş canımda inş hala kırmızıları görmedim yarın bi daha test yapıcam aksama kadar olmazsam
3279
canım benim ya bende bu ay cok ümidliydimm adetimden 5 gün gecti test yaptım negatif cıktı bende cok üzüldüm baya agladım ama yapcak bişi yok allah buyuk lütfen sıkma canını allah en kısa zamanda nasip etsinn olmayanlara
3280
Alıntı yapılan: °ღ♥ღ° NeRmİn°ღ♥ღ° - 05 Ekim , 2009, 19:58:22
BENİM BİR ARKADAŞ 10 GÜN GÜNÜ GEÇMESİNE VE HAMİLE OLMASINA RAĞMEN KANDA GEBELİK TESTİ ÇIKMADI VE 15 GÜN ADET OLMAYINCA TEKRAR YAPTIRDI VE BU KEZ SONUÇ VERDİ CANIM GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN HAYIRLISI OLSUN ÜZÜLME :opucuk:
bizim ki hem gec hemde güc oluyo ya sorun yok ama bebekte yok ne kadar zor böle beklemek
3281
canım zatenn senin günün baya gecti her sekilde idrardada belli olur bencede yap
3282
günün her saati yapılıyo diye biliyorum benim düşük yaptıgım gebeligimde aksam yapmıstım cıkmmıstı
3283
bende dün gördüm denedim yoktur dogrulugu ya keske olmus olsaaa :honk:
3284
yaa o dogru mu ki ben test te yaptım negatif öle denedim o konuyu okuyunca ama o köpürdü
3285
şimdimi yapıcaksın testi sekercim