Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - semamehmet

1
Alıntı yapılan: laracroftt - 24 Ağustos , 2011, 14:31:46
tatlım ınsallah olur hayırlısıyla ama sunu soyleyebılırım kı adet belırtısı ıle hamılelık belırtısı arasında emın ol hıc bır fark yok sadece gecıkıyosun o kadar agrısı sızısı akıntısı herseyı aynı ayırt etmek cok guc. Ben kırmızılar gelıyo dıye beklerken hamıle kalmısım ::)   yanı dolayısıyla yapman gereken sadece sabredıp beklemek eger adetlerın duzenlıyse 1 gun gecınce hemen yaparsın ıdrar testını. Allah yardımcın olsun :)


tesekkür ederim sabredicem artık insallah bütün bebek isteyenler en kısa zamanda hamiş olur:)
2
evet gögüs agrısı bikaç gündür çok varr aden önceside olabilir ümitlenmek istemiyorum ama normalde adetime 1 gün kala bukadar siddetli olurdu. birde imce ince bi bel agrısı var. adetime 5 gün kaldı bugun idrar testi alıcam biliyorum cıkmıcak ama bi ümit inşallah eşimin çocugu olur:(:( :y25:
3
arkadaşlarr eşim 2 kere kasıgından ameliyat oldu ve sansımızı denemek istiyoruz ve sülalesinde o şekilde ameliyat olanların olmuyo ve ben çok korkuyorum. acele etmemizin nedenide buu. tabi herkes hemen ters tepki verdi aasceleniz ne falan diee. çok üzüdüm insanlar bilmeden yargılayabiliyolar ama lsunn ben sadece merak ettim nezaman olu diyee adet günüm 30 unda 7 gün kaldı sabrediyorum
4
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: cevap
17 Ağustos , 2011, 19:26:29
arkadaslar burda yeni oldugumu söylemiştim aceleden konu baslıgımda öyle oldu iştee . ayrıca 2,5 senedir nişanlıyız artık bebek istemem normal degilmi sizce?
5
arkadaşlar ben daaha yeniyim burda anne olmak istiyorum daha yeni evliyim 1,5 aylık.. ve bebek istiyoruz son aadet oldugum tarih 1 agustos yani toplam 17 gün oldu. biteli de 11 gün oldu hamile oldugum nezaamn belli olur ki? :icon_scratch: