Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ARZU_SU

1
 :violent1: bende kullandım bu ay il defa ama yumuartalıklarım çok yavaş büyüyor 2günde bir kontrole gidiyorum ne olacak bilmiyorum çok stresliyim ne olur bu ay hamile kalalım...... :icon_pale:
2
mehtapcımm ne kusuru bende yeni msj gördümk aç ay kullandın klomeni soğan kürü ne yapabilir ki inş. işe yararda meleğin seninle olur
3
ülkühancım aslında ist.dayım bana çok kişi tavsiye etti ünv.hastahanesini ama  çalıştığım için iş yerinden sürekli izin alamıyorum özelde aynı gunde testımı yapıp sonucunu gösterebiliyorum aslına bakarsan özel biraz pahalıya geliyo ama dediğim gibi bir an önce çare bulmam lazım   :violent1:  bugün kontrolum vardı klomen sonrası dr fazla bişey demedi yarın ilişki bayramın 2.günü kontrol  yani anlamadımm psikolojim bozuldu valla
???
4
amin yasemincim amin Rabbim isteyen herkesin kucağına meleklerini naasip eylesinn.... :hello2: herkese iyi bayramlar  :hello:
6
teşekkürler canım  önerin için ama sanırım biraz pahalı ama altından kalkacağımı sanmıyorum  ??? bende duymuşum hizmet hastahanesinin dr.çok iyi diye ama malesef 2 düşüğüm oldu 1 aylıkken su ankı dr.um 2aylık klomene başlamıştım bitti bugun kontrolum vardı iyi geçmedi bence ..
7

kızlar doktorlara bişey soramıyorsun yada ben mi büyütüyorum çok stresliyim Yeni ufuk hastahanesine gidiyorum doktorumdan memnunum ama yeterli gelmiyor sorun bendemi bilmiyorum  :violent1: bildiğiniz güvenilir doktor   :icon_scratch:
8
evet haklısınız ama anlamıyorum bu doktorları detaylı bilgi vermıyorlar strese gırıyorum acaba doktorumu yine mi değiştirsem bilmiyorum ki bu gün kontrole gıttım dr.hiçbişey demedi bayramın 2.günü gidicem  :violent1:
9
 :violent1: doktordan geldim bugun kontrolum vardı doktorum hiç bişey demedi sevinmedi ama kötü bişey yok herşey yolunda dedi belirli ilişki günleri ve bayramın 2.gunu kontrolum var  :cildir: kendimi çok kastımm strese girdim sanırım bu ay olmayacak....
10
evet canım okadar hastahaneye gittim senin hiçbişeyin yok dediler....şans işi bu ben iki düşük yapmışım dr. bişeyin yok diyor.. şimdiki dr.umda kızdı niye buzamana kadar bekledin diye bakalım yarın ne olacak klomen ne kadar fayda edicek....umutlu olmak istiyorummm  ne olur Allah'ım  :cussing:
11
aaa benim zaten yarın yumurtalık kontrolum var bunu mutlaka soylemeliyim evet dediğin gibi maddi manevi herşeyi gözden çıkardım artık umarım dediğn gibi olurda bebeek sahibi olurum inş... :-\ senin yaş kaç kaç senedir çocuk istiyorsun tüp bebek demişsin....
12
Hayırlı olsun canım inan çok güzel bir haber çifte bayram :muzz: :muzz: :muzz:
nezamandır çocuk bekliyordun Darısı bizlerin başına
13
teşekkür ederim hoş bulduk  :hello2:
ama anlamıyorum bu doktorları yarın kontrolum ver klomen sonrası çok tedirginim niye gerek duymuyorlar anlamıyorum ben bunu bi yerde okumustum hatta kan pıhtılaşması olanlar genelde romatizmal hastalıklardan kaynaklanıyormuş.aspirin vermeleri gerekiyormuş corasprin bide tutarda yine düşerse o psikoloji çok berbat bişey umarım hepimiz yavrularımıza kavuşuruz :honk:
14
[/c
merhaba aranıza bugün katıldım,uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ettim
6.5yıldır evliyim son ıkı senedir korunmuyoruz ama ıkı düşüğüm oldu hormon testleri smear testi eşime test yapıldı ve rahim ağzında yaram vardı onun da tedavisini oldum bunu dışında hiçbir test yapılmadı şua nda klomen kullandım yarın kontrolum ar endişeliyim kan pıhtılaşması testi yapılıyormuş ama dr.um buna nıye gerek duymadı... :occasion14:
15
hayır aslında bir sürü dr.gittim hepsi geçiştirdi bişey olmaz diye tahlıl filen bile yapan olmadı yeni 2aydır bir dr.gidiyorum butun testleri yaptık rahimde yara vardı temizlendi eşime test yapıldı herşey temiz çıktı......şimdi klomen kullandım bu akşam ilişki yarın kontrol takipteyim...umarım guzel şyler olur.. :(