Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nescafe

121
arkadaşlar allah hepinizden razı olsun. evet bebeklerimiz allaha emanet ama insan endişeleniyo işte. bana inanmıcaksınız amma ben öğleden sonra bi doktora daha gittim ve onun ölçümü de 1.9 çıktı 12+6 gözüküyoruz bakalım bekleyelim sonucu inşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza.
122
kızlar bugün ense kalınlığı ölçüldü ve kan alındı 2.4 çıktı beni sürekli takip eden doktor yüksek çıkmış biraz dedi.ölçümü yapan doktor da normal dedi 3.5 e kadar normal kabul ediyoruz dedi sizin yorumlarınız nedir sizin sonuçlarınız nasıldı bana bi akıl verin lütfen.
123
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: AMH kötü.
14 Ağustos , 2012, 18:23:23
allahım bin aydan daha hayırlı bu günde gönlünün dileğini muradını versin inşallah canım. :amin:
124
canancım korkudan suyu azalttım demişsinn canım sakın suyubu ihmal etmee durmadan tuvalete gitmek çok zor evet ama doktorum bana havalar çok sıcak sıvı almayı ihmal etme sakın doğum sonrası süt olması için de lazım demişti şimdiden yatırım yapmak lazım suyunu ihmal etme canım. bebeklerin ve sen allaha emanet olun tüm bebekler ve annelerle beraber.
125
günaydın arkadaşlarrr nasılsınız bugün inşalah ok güzel bir gün geçirirsiniz.allaha emanet olun. :amin: :nazar:
126
allahhımm ne büyük kabustur o bulantı kusma. ben de ilk bebeğimde masada yemeğimi yerken gidip çıkarıyordum o kadar ilri derecedeydi. bende bulantı sebebi bebeğimin bana tutunamayışıymış o zorlandıkça bana tutunmak benden beslenmek için vücüdum tepki veriyormuş. bir ay boyunca nler çektm ve 1 saatlik yola işe gidip gelmek zorundaydım. ve bebeğim 9 haftalıkken beni bıraktı. şimdi yeniden hamileym çok şükür ve bulantım yok denecek kadar azz alllahıme biinlerce kez şükür. ve bulantı öyle bir handikap ki ne yaparsan yap hiç bir şey iyi glmiyor ve hiç yaşamaynlara çok saçma geliyor. allah yardımcın olsun nillgüncüm. eğer hiç beslenemiyoran doktorundan sana serum vermesini iste bence.
127
aaa ben eker yüklemesinde çok hareket etmeye izin vermiyorlar diye biliyrsum bi arkadaş yaptırmıştı da hiç hastaneden çıkarmadıydılar onu kaç saat öle oturdurdu ortada sen ii gezip alışveriş yapmışın vallaa zeynepcim:)))
128
canım öncelkle rabbim gönlüne göre versin inşallahh. ben rahim filmi çektrmedim ama bir arkadaşım çektrmişti genel anesteziyle onda geç kalmışlar ve ilacın tamamınınn akışı bitmeden uyanmış bundan mıdır başka bişeyden mi bilmem ona kanalın tıkalı falan dediler. o da tamam o zaman ben doğal yolla hamile kalamam dedi ve en azından kafasındaki şüpheyi atmıştıı vee rahim filminden sonra hemen hamile kaldı. bi sürü olasılık var ya film çekilirken tüpleri açıldı ya da kafası rahatladı strei bitti ama o hemen hamile kalmıştı inşallahh sen de çok beklemezsin meleğiniii :nazar: :amin:
129
ayyy ne çok güldüm yaa aynı dert bende de var yalnız değilmişim demek ki bende görümce yok kayınvalidem de eve kadın alıyorum diye hiç umrunda değil. insan bi sorar kızım yapılcak bi işin var diye nerdeeeee.napim yardım eden yok eşim de yardımcı değil ben de beceremmem öyle temizlik falan diye evlendiğimden beri kadın alıyorum eve napimm canımı sıkmama gerek  yok herkes kendi yaaptıını bilir parama geçer sözüm deyip kadın alıyorum ben de:))) allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsunn kızlarrr. kendimizi üzmeyelim de bebişlerimiz de etkilenmesinnn.
130
esracım hayırlıısı canım inşallahhh iyi şeyler duyarız. ayyyy biz geçen gitttiğimizde bile gördük kıpır kıpırdı böyle ki şimdi daha net görürsün inşallahhh.allahım cümlesinin bebeğini korusun içinde bizimkileri de inşallahh. kızlar benm çıkmam lazım dışarda birazcık işim var allahaa emanet olun hepiniz.
131
17 mayıs canım ama geç döllenme oldu sanırım. çünkü biz eşimle 28 mayısa kadar falan korunuyorduk:)senin ne son adettarihin?
132
canım benm çok teşekkür ederim.benm bebiş daha küçük aslında ya geçen çarşamba 11+1dik. ben onu hatalı hazırladım sanırırm yoksa 13+1 değiliz henüz. doktorum yönlendiriyor da ne biilim bu ikili testi çok önemsemiyor eğer geçen hafta kendisi ölçüm alabilseydi yapmayalım diycekti ama ölçüm alamadığı için bi tıp merkezinde yaptırsan da olur dedii ne bilim ben de bi özel hastaneden randevu aldım. bebeğim allaha emanet ama ne bilimm korkuyorum ben ilk bebeğimi kaybedince her an kötü bişe sölicekler diye allahım onu ve tüm bebekleri korusun inşallahh.
133
günaydın arkadaşlar ben de çarşamba günü gidicem doktora gerçi beni sürekli takip eden doktora gitmycem bir doktora daha takip olcam sanırım çünkü benm doktorum sadece özel muayenehanede bakıyor testleri yaptrmak için bana bir de hastanede çalışan doktor bakmalı. çarşamba günü ikili test yaptırmamıı istemişti doktorum geçen gitttiğimizde daha küçüktü yavrum. inşalllah yeni doktor teyzemiz bizimle çok güzel ilgilenir. hepiniz ve melekleriniz allaha emanet olun.
134
12. haftamdayım bende daha kilo almadım erken ama di mi kilo almak için. ama çok şükür ilk hamileliğimdeki gibi ne kustum ne bulantım oldu.ama bir sürü yasaklı yiyeceğim olduğu için sanırım kilo almadım.  gerçi kilo almaya gerek yok ben zaten şişko hamile kalmıştım o yüzden şeytan kulağına kurşun diyorum. bebişimiz büyüsün yediklerimiz ona yarasın sağlıkla :))) :amin: :nazar:
135
ayyy gözlerim dolduuuu. ben hala bebeğimi hissedemediğim için ya da başka bişeyden dolayı kendimi çok anne gibi hiissedemiyorumm :( ama annnemmm canım annem geldi aklıma halaa acı çektiğimizde bizden çok canı yanar onun rabbim annelerimizle bize yavrularımıza uzun uzun ömürlerrr versin inşallahhh  :amin: