Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nescafe

1
merhaba arkadaşlar. dün kontrolü vardı kızımın kontrole ve aşıya gittik akşam biraz ateşlenmişti ama şimdi iyi çok şükür. kızım 7 kilo 300 gr olmuş maşallah byumuz da 67 bizim babamız biraz uzun kızımın boyu ona çekmş sanırım. kızım sadece anne sütü alıyo ve doktorumuz dün yavaş yavaş meyvelerin suyundan tattır dedi yoğurt da verebilirsin dedi. sabah bir tatlı kaşığı portakal suyu sıkıp verdim akşama da bir tatlı kaşığı yoğurt vericem bakalım yer inşallah.

sukeyna kızımla bol bol konuşuyorum maşallah onun da ağzının içi laf dolu sanki :) agu deyip kıhh yapıp duruyo bana :) onun dışında da pek bişe yapamıyoruz eline verdiğim hiç bi oyuncağı tutmadı daha tembelim :) ben oyuncakları salladıkça o tepiniyo ama. bir de komşum şarkı söylediinde ona tepinerek eşlik edioo. allahım esirgesin cümlemizin meleğini sizler ne yapıyorsunuz meleklerinizle nasıllar?
2
SELAM KIZLARR BİZ DE MELEĞİMLE 4 AYIMIZZI BİTİRDİK ÇOK ŞÜKÜR Bİ SIKINTIMIZ YOK. BENM DOĞUM İZNİM DE 16 NİSANDA BİTTİ RAPOR ALDIM BEN SÜREKLİ ŞMDİ RAPORUM 17 HAZİRANDA BİTECEK 2 HAFTA SEMİNER DÖNEMİNDE KIZIMLA OKULA GİDİP GELİCEZ VE SONA YAZ TATİLİ. EYLÜLE KADAR DA BENMLE KUZUM ONDAN SONRA BAKICI BULMAA SIKINTISI NEYSE Kİ ÇOK ŞÜKÜR KIZIMI 7 AYINA GETİRMİŞ OLACAĞIM. SİZLER VE MELEKLERİNİZ ALLAHA EMANET OLUN.
3
bende baya ie yaramıştı milkplus tadı da promalta göre çok daha iyiydi.güzel süt yapıyoo milkplus :)
4
Alıntı yapılan: sukeyna - 08 Mart , 2013, 21:02:20
Alıntı yapılan: nescafe - 07 Mart , 2013, 20:47:45
benim kızım da 49 cm ve 3250 gr doğdu. 1 aylıkken gitmiştik kontrole 4100 gr ve 56 cm olmuştuk. allahım esrgesin hepimizin kuzularını. :nazar:

Maşallah kızına canım boyu baya uzun olacak galiba, sen veya esın uzun sanirim :love9:

evet cnm eşimin boyu uzun. ben çok uzun sayılmamm. ama kızçem babasına çekmişş. :nazar:
5
merhaba kızlarr ben de geldim. benim kızım da 31  ocakta doğdu 3250 gr ve 49 cm doğduk. 1 aylık kontrolümüzde 4100 gr ve 56 cmdik. ben iki gün öncesine kadar sürekli sütümü sağıp veriyordum. o zaman gayet düzenli besleniyorduk ama şimdi emzirmeye başladım iki saate bir ağlıyor ve emiyor. çok şükür bizim şimdiden gece uykularımız düzenli yatmadan önce 11 12 gibi karnını doyuryoum gece uyanmıo bile hanım efendi ben sütümü ssağıp veriyorum 4 gibi sonra yine uyuyor sabaha kadar. bi de bu arada biz 12 günlükken yüksek ateş ve sarılıktan 6 gün hastanede yattık onun öncesinde kızım 3100 gr a kadar düşmüştü.
6
benim kızım da 49 cm ve 3250 gr doğdu. 1 aylıkken gitmiştik kontrole 4100 gr ve 56 cm olmuştuk. allahım esrgesin hepimizin kuzularını. :nazar:
7
canım hiç canını sıkma neyse bakalım bekleyelim görelim de! ben de kaynanamın her dediği yanlışı düzeltmeye çalıştım, rahatsız olduğum şeyleri dile getirdim sonuç ne bilio musun? kırkı bile çıkmamış bebeğini ve evini  terkeden bir koca, çocuğuyla bi başına kalan ben. kafasını dinleyip kararını verip gelecekmiş eşim.

bu arada benm annemin de babamın da gözü kahverengi, benim gözlerim bir buçuk yaşına kadar maviymiş ondan sonra da yeşile dönmüş.

rengin hiçbir önemi yokk sağlıklı olsun kuzularımız yeter.
8
teşekkür ederim Malkoçoğlu. bir şey sorcam ben sütünü sağıp veriyorum ya ilacı sütün içine ekleyip vermemin bi zararı olur mu acaba.yoksa üstünde yazan gibi mi hazırlayayım. gaviscon verdi doktor bize de.
9
canm 37. haftamızda doğduk 49 cmydi doğduğunda kızım.
10
yok cnm bende hiç öyle bir sıkıntı olmamıştı.
11
kızlar yelizden (inci tanem) haberi olan var mı sağlıkla aldı mı bebişini kucaına?
12
merhaba arkadaşlar bugün tam bir aylık olduk. hepatit aşımız vardı.doktor kontrolümüz vardı.kızım 4100 gr olmuş boyumuz da 56 cm olmuş çok iyi dedi doktorumuz.  :nazar: :nazar: :nazar:yalnız br sorunumuz var kızımda reflü varmış.besledikten sonra 45 derecelik açıyla yatır çok hoplatıp zıplatma dedi ve ilaç verdi. belirtisi suydu reflünün bizde sütümü içtikten sonra direk süt olarak geri çıkarıyordu ve hemen acıkıyordu. bu arada ben kızımı emziremedim göğüs ucum yok gibi bişe o yüzden süreki sağıp veriyorum o da sebep olabiliyomuş ama napalım aç kalmasın diye sağıp vermeye devam.
13
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar hepinize. kızım hala yoğun bakımda ama çok şükür iyi sağlığı. doktor bir süre daha gözetimde tutmak istiyor. kilo da almaya başlamış yavrum. allahım hepimizin meleklerini korusun. :amin:
14
Alıntı yapılan: ●.●PaşaZadem●.● - 12 Şubat , 2013, 17:08:44
canım Allah şifa versin  :amin:
neden enfeksiyon olmuş ki?
kanında mı bişey var yoksa idrar yolları enfeksiyonu gibi falan mı
Allah acil şifa versin  :amin: :amin:
canım biz de bilmiyoruz. sarılık için hastaneye gidip gelirken mikrop mu kaptırdık üşüttü mü neoldu bilemedik. ama ateşi üşmeye başlamış çok şükür.
15
kızlar bebeğimi hastaneye yatırdık atei yüksekti enfeksiyon olmş olabilir dediler. yoğun bakımda kızım şu an lütfen dua edin sağ salim evimize getirelim kızımızı.şimdiden hepinizden allah razı olsun. :amin: