27 Nisan , 2024, 14:47:34

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - tubis

1
arkadaşlar benim kızım 2 Aylık oldu son 1 aya yakın kakasını yapamıyo daha dogrusu ben e son 5. güne kadar durmasına müsade ettim yapamayınca müdehale ettimde yaptı.

dr a götürdüm normal dedi. 48 saat içinde yapmazsa fitil le yaptır dedi. daha sonraki yapamamasınada uyayark yaptırmamı söyledi.

ama ben bagırsak tembelliği olmasından ve sürekli birilerinin müdehalesiyle yapmasından korkuyorum.


birde poposunda çatlak oldugunu söyledi. onunda tedavisi varmı bilmiyorum. dr sadece anestezik bir krem  verdi.  çokda ilgili gelmedi dr bana.

o yüzden kafam çok karışık.


sizinde başınıza böyle bir olay geldi mi. geldiyse lüfen paylaşın, canım çok sıkılıyor bu konuya.
2
42+0 haftadan itibaren gebelik miyad geçmesi olarak adlandırılır.

42. haftanın sonunda henüz doğum başlamamışsa doktorunuz doğumu gerçekleştirmek için size bazı önerilerde bulunacaktır.


Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, sizin son adet tarihinizin ilk gününü doğru olarak hatırlamanız ve bu son adet tarihinin gebeliğin ilk haftalarında yapılan bir ultrasonla teyid edilmiş olmasıdır.

Tıbbi inceleme ve önceki ultrason incelemelerinizin dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesi sonrasında gebeliğin gerçekten 42. haftaya girdiği belirlendiğinde (bu haftanın bitiminde) doğum gerçekleştirilmelidir
3
Şuanda 15 hafta 5 günlük hamişim. :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

2  hafta sonra kontorlüm var  ayın 17 sinde  ve bebeğimin cinsiyetini o zaman öğrenicez.

Çok heyecanlıyım kıslar.

İçinizden geçenleri bana yazarmısınız?

:love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
4
merhaba sevgili anneler.ben tuğba. 3 aylık çiçeği burnunda hamişi. tecrübelerinize dayanarak sizden birşey öğrenmek istiyorum.   :director: :director: :director: :director: :director:

hayırlısı ile 6 ay sonra bir bebeğim olucak. odasına koyacağım yataga henüz karar veremedim. beşik mi alsam oyun parkı mı diye çok kararsızım.

beşik alsam en fazla 8-10 ay  kullanabilicek gibime geliyor. çünkü artık yavaş yavaş biryerlerden tutunarak ayaga kalkmaya çalıştıkları için beşikten de düşme ihtimali yüksektir diye düşünüyorum.

oyun parkında ise daha uzun süreli emniyetli bir şkilde yatabilir die düşünüyorum.


bunlar ve bunların dışında siizn bana sunabileceğiniz öneriler nelerdir.

Rabbim hepimizin yavrusunu korusun. şimdiden hepinize teşekkür ederim.

5
İNANAMIYORUM KIZLAR. ÇOK MUTLUYUM, ÇOK SEVİNÇLİYİM ANLATAMAM.... ÇOKDA ŞAŞKINIM AÇIKCASI.


ADETİM 4 GÜN GECİKMİŞTİ. BUGÜN BETA HCG ME BAKTIRDIM.SONUÇ POZİTİF. 2,5 HAFTALIK HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM. :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:

İÇİM İÇİME SIĞMIYOR ŞUAN.AKŞAM EŞİME SÜPRİZ YAPICAM.TEST YAPTIRDIĞIMDAN HABERİ YOKTU.HEMDE NE SÜPRİZZ.......AYYYYYYYYYYYYY İNANAMIYORUM SANA BİNLERCE ŞÜKÜR YARABBİM. İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞIMADA ALMAYI NASİP ETSİN. :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:



DUYGUCUM İLK AKLIMDAN SEN GEÇTİN İNANIR MISIN...  RABBİM EN KISA ZAMANDA SANADA YAŞATSIN BU SEVİNCİ....DUALARIM HEP SENİNLE  :amin: :amin: :amin: :amin:
6
Kızlaaarrrrrrrrrrr ben dün beta hcg (gebelik)testi yaptırdım.adetime 2 gün vardı.bugün sonucunu aldım ve deger 2.0 çıktı.doktor negtif dedi.ama adetini bekle 1 hafta 10 gün geçsin sonra tekrar yaptırırısın dedi.sizce hamiş olma ihtimalim var mıdır?????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???yarın regl olmam gerekiyor normalde.