25 Nisan , 2024, 13:03:18

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - fusunn

121
hayata küsmüş değilim tabikidee o kadar vahim ve dramatik değil durumum ama bişey var işte...ufacık miniminnacık bişey öyle bi an geliyo ki bu ay hamile olasın geliyo hayaller kuruyosun planlar yapıyosun kesin olacak diyosun miden bulansa seviniyosun basın dönse göbek atıyosun 4 gözle adet gunun gecmesını beklıyosun sebesiz palansız projesiz...bi hevesle yaşanılıyo hersey belkide herseyın daha guzel olacagı düşüncesi...bilemiyorum ama suna eminim ben Ekim ayını seçtim bu ay kesin hamile kalmalıyım=)
123
aminnnnn Allah herkese anneliği nasip etsin inşallah da ne bileyim yinede insan düşünmeden edemiyo işte=)
124
üniversite yıllarımı ahh ahhhh....
125
hadii tekrar hayırlı olsun betüşş dikkat et kendıne banada dua et olur mu :'(
126
9 eyüllll az kaldıııı inşallahhh adet olmam
127
betüşşşşşşşşşşş tebrik ederimmm canım cok sevindimm bak kötü günleri geride bıraktık şimdi mutlulugu paylaşıyoruz Allah saglık versın ömür versin ikinizede banada artk bi bebişş versinn=)))
129
1 yıl oldu evleneli 1 yıl boyunca eşimle hiç korunmadık 3.aylık evliyken düşük yaptım sonra Nisan ayında 9 haftalık hamıleyken boş gebelik teshısıyle kurtaj oldum ama aylar geçtiiii tık yokk bebek yok gebelik yok her ay adet görüyorum neden hamile kalamıyorummm ben anlamadım...
130
off offffff bende de halaa tık yokkk  :sad1:
131
ben bakıyorum bakıyorum kımseler yok gecen yazdım kımseden cp gelmedı nasılsın ıyı mısın cnm
132
betüşşşş nasılsın herkesler nerdee yaaa:)
133
merhaba arkadaslar birşey sormak ıstıyorum kürtaj olalı tam 45 gun oldu ama hala adet olmadım acaba doktora gıtmelı mıyım yoksa normal mi bu kadar gecıkmesii????
134
aminn inşallah bu herkes ıcın gecerli tabikide sadece ben yaşamıyorum insanların ne kayıpları oluyoronların bizim gibi belkide bir umududa olamayabiliyor o yüzden halime binlerce kez şükürler olsun...
135
olayı yasıyoruz herkes yaşıyor ama yapılan kan testleri sperm testleri sonucunda bizim bazı ılerıkı hamıliğimde bazı tedavılerı ve kontrollere tabii tutulacagımız konusunda bazı acıklamalar yaptı doktorum iğneler ilaçlr vs vs... şimdi bir sorunum yok saglıgıma kavustum moralim iyi hayırlısıyla daha mutlu olacagım gunleri bekliyorum:)