Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Yaseminnn

1
Yaşasın Hamileyim :) / Kızlaaar Hamileyim
26 Aralık , 2010, 16:51:46
Canlarım bildiğiniz gibi 23 ünde hasta olmam gerekiyodu olmadım dün öğlen test yaptım ikinci cizgi silik cıktı. bu sabahta yaptım yine aynı ikinci czgi silik n düşünmeliyim sizce ya aklım karıştı. Gerçi yarın kan testi yaptırıcam sizce hamile miyim ?
2
Nette soğan kürüyle ilgili araştırma yaparken bunu buldum konuyu aradım ama bizim sitede bulamadım  onun için hemen konu acayım canlarıma dedim  :opucuk:
Bu kürü kullanan çoğu kişi ilk aydan hamiş kalmış kızlarrrrrrrrrrrrrrrr  :director: :director: :director:

'''' Merhaba kızlar bende buraya uyguladığım kürü faydalı olması dileğiyle yazıyorum,çogunuz biliyosunuz zaten...           
bal-çörek otu- tarçın kürü..bu kürü adetimin üçüncü günü uygulamaya başladım,
sabah aç karnına ve akşam yatarken bir yemek kaşığı kadar yenmesi gerekiyor.
 
Ölçüler şöyle kızlar.
-1 kase bal
-2 yada 3 yemek kaşığı ezilmiş çörekotu
-1 tatlı kaşığı tarçın,

bu ölçülerle hazırlanarak 12 gün kullanılıyor,12 olmasının nedeni yumurtlama normal düzende 12-13 günde gelişiyor ya o yüzden,
12 günden fazla tüketmeyin canlarım... Ben bu kürü uyguladıktan sonra yumurtladığımı çok iyi bir şekilde hissettim, sizlerede faydalı olması dileğiyle... ''''

Başka bi sitede bi arkadaş bunu paylamış bende hemen alıntı yaptım. Bu küre adetin 2. günü başlanması gerekiyomuş. Tabi bunlar vesile önce RABBİM ol diyecek , ben başlıcam bu ay inş işe yarar  :amin:
3
Din Bilgisi / CEBRAİL A.S.
17 Aralık , 2010, 10:35:01
Peygamber Efendimiz Cebrail (a.s) a sordu:
Ey cebrail hiç 7 kat semadan yeryüzüne korku ve dehşet içinde hızlıca indin mi?
Cebrail : evet Ya Muhammed 3 kez dediğin şekilde indiğim oldu.
bunun üzerine Peygamberimiz sordu : nasıl oldu anlat
1. si dedi Cebrail ,Hz.İbrahim ateşe atılırken Allah (c.c) bana dediki : Sor bakalım İbrahim'in bizden bi dileği varmıdır
O sırada ibrahim ateşe atılmış şekilde havada ilerliyor(o zaman mancılık yöntemiyle ateşe atmışlardı İbrahim Peygamberi)
Cebrail : hemen süratle indim yeryüzüne ve İbrahim e sordum ; Varmıdır Rabbinden istediğin birşey
İbrahim peygamber cevapladı: Çekil çekil...Rabbim den geldiyse Başım üstüne.
Bunun üzerine Yaradan emretti.Ateşe serin ol Yere yumuşak ol dedi.

Peygamber efendimiz ya 2. si diye sordu Cebrail'e
Cebrail (a.s) : yine İbrahim oğlu ismaili kurban edeceğinde bıçagın keskin yerini değil sırt tarafını ismailin boğazına sürtüyordu kesmek için.
tam farkına vardı ve bıçağı ters çevirip ismailin boğazına değdireceği sıra Rabbim emretti.
Yetiş cebrail al şu iki koçu İbrahim bunları kurban etsin dedi.işte o sırada çok korktum yetişemeyeceğim diye ama şükürler olsun yetiştim dedi.

Peygamberimiz sordu :ya 3. sü Cebrail onuda anlat

Cebrail (a.s) : Ya RasulAllah onu ne sen sor ne ben söyleyeyim. Rabbime en yakın olduğum yerdeydim.kendi mekanımda ve 7 kat semanın en tepesi denebilir.Sen uhud savaşındaydın ve....

devam etmesini söyler Peygamberimiz :
Cebrail : Savaş sırasında darbe aldın.darbe alınca miğferinin demiri yanağına battı.Ashab geldi yanına ve sana olan terbiyesinden dirki o demiri eliyle değil ağzıyla yanağından hafifçe çekti çıkardı. İşte tam o sırada yanağından süzülen bir damla kan yere düştü düşecek...

Alemlerin Rabbi şöyle dedi: Yetiş Ey Cebrail.Eğer Resulümün Kanı yere düşerse andolsunki Yerde ve gökte birtek canlı bırakmam

Cebrail: işte o anda tüm gücümle yeryüzüne Uhud'a yöneldim.O kadar hızla indim ki .... Yanağından süzülen kan tam yere damlamak üzereyken yetiştim ve Kanadımın üzerine düşürdüm...Hamd olsun Rabbime
4
Anne Olmak İstiyorum / OLMADIIIIIII :(
27 Kasım , 2010, 09:25:31
KIZLAR KLOMEN KULLANDIM İĞNE OLDUM BİLİYOSUNUZ AMA HASTA OLDUM :( VE ASIRI SANCI CEKTİM MİDEM FALAN BULANDI ELİM AYAĞIMDA UYUŞMA OLDU ÇOK FENA  :crybaby2: EVE GİDEMEYECEK DURUMDAYDIM EŞİM GELDİ ALDI BENİ İŞ YERİNDEN. RABBİM BU AY DA NASİP ETMEDİ VARDIR ELBET Bİ BİLDİĞİ.
AKŞAM Bİ DÜNYA SANCI CEKERKEN ARKADASIM ARADI HAMİLEYMİŞ  :nazar: ONUN ADINA SEVİNDİM AMA KENDİ ADIMA ÜZÜLDÜM. KIZ EVLENELİ DAHA 1 AY OLDU  EŞİ İKİ KERE BOŞALMIŞ İÇİNE ODA BOŞALDIĞINDA HEMEN KALKTIM YIKADIM İÇİNİ FALAN BİLE YIKADIM DEDİ. BİZDE 1 SAAT YASTIK KOYUYORUZ BELİMİZİN ALTINA. YERİ GELDİ SABAHA KADAR BİLE DURDU YASTIK BELİMİN ALTINDA :( :crybaby2: :crybaby2:  Bİ KEZ DAHA ANLAMIŞ OLDUM HERŞEYİ ÖNCE RABBİM İSTEYECEK BİZ N YAPARSAK YAPALIM BOŞ !!!
5
Bugün mübarek gün ve bu günün en mübarek saatlerindeyiz su anda. Rabbim isteyen tüm müslüman kardeşlerimize ve bize ayıpsız kusursuz sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Öncelikle RABBİM 'e hayırlı kul, Peybamber Efendimiz'e (s.a.v.) hayırlı ümmet, bize ve vatana hayırlı olacak evlatlar nasip eylesin inşalaahhhhhhhhhhh  :amin: :amin: :amin:
Hamile kalıpta problem yaşayan arkadaşlarımızında ALLAH yardımcısı olsun şifa versin onlara.  ( Kuşkusuz ki ; sen herşeyi gören ve işitensin Ya Rab dualarımızı kabul eyle... )
6
Tanışma Bölümü / Merhabalar...
11 Kasım , 2010, 16:28:47
Merhaba Arkadaşlar;
Aranıza yeni katıldım. 24 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim ve ve ve bende bebiş istiyorum :)