29 Mart , 2024, 07:56:43

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - asalet05

1
selam arkadaşlar öncelikle hayırlı ramaznlar diyorum ve sorumu soruyorum ben ramazanın ikinci günü adet oldum ve tam sekiz gün önce bitti ama şimdi kahverengi akıntım var çok sinirlendim pko luyum ondanmıdır hamile olsam bu kadar çabuk imkansız. nedendir acaba bilen varsa beni bilgilendirebilirmi? şimdiden çok teşekkür ederim
2
arkadaşlar bebeğimi kaybettim çok üzgünüm çok sevinmiştim hayal kırıklığı yaşadım. bu ayın 10'unda doktora gittim kalp atışını ikinci kez dinledim kalp atış ritmini ultrasonda çekip elime verdiler çok mutlu mesut eve geldim. hava çokk sıcaktı ondanmı oldu bunaldım gelene kadar. 3 gün sonra pazara gittim gene sıcaktı kalabalıktık bırakıp dönemedim işkence gibiydi. bilemiyorum ondanmı oldu. neyse doktor 11 gün sonra gel dedi. bebeğin başına kollarına falan bakalım dedi. ayın 21 inde gene gittim güle oynaya sadece belim çok ağrıyodu ve boşluklarımda ağrı vardı sabahları. yataktan kalkıp biraz evin içinde geziyodum geçiyodu. neyse gittim doktor inanamadı beni onun bi üstü olan başka doktora götürdü ikisi ve birde hemşire bebeğin öldüğüne karar verdiler. zaten tedavi ile olmuştu. almak zorundayız hareket yok dediler bende eve gideyim dedim. yarın gelirim dedim. ordan çıktım annemi aradım eşimi aradım. başka hastaneye git geliyoruz dediler gittim annemle ablam yetiştiler oradada muayene oldum öldüğüne kara verildi 11 gün olmuş öleli yavrum kucağıma alamadığım yavrum. acil almalıyız dediler kan tahlili yapıldı kana karışmış çok yüksek çıktı ben gene eve gitmek istedim bir gece daha yavrumla uyumak istedim doktor müsade etmedi ve kürtaj oldum. yatış verdiler serumlar iğneler sabaha kadar kollarım morardı iğneden. sabahta kan tahlilim temiz çıktı ultrasondada rahim temiz çıktı taburcu oldum.

kromozom bişeyi nedeniyle olmuş dedi doktor anlamadım bi dahakine sorucam. hayal kırıklığı oldu. yavrum gelişememiş. çok üzgünüm ailem dostlarım yalnız bırakmıyo çok şükür. 4 ay rahim dinlenmeliymiş sonrada 2 aylık ilaç tedavisinden sonra gebe kalabilirmişim şeker riskim çok yüksek korkuyorum. üzgünüm mutsuzum. sanki gücüm yok mücadele etmeye. neden 4 ay rahim ağzı büyüdü diyemi acaba 9 haftalık hamileydim. Allah ım kimseye aratmasın. eşim çok destek oluyo sağolsun kayınvalidemde öyle. haa kayınvalideciğim kürtaj olmuş hiç adet olmadan görümceme hamile kalmış o zayıf ben biraz kiloluyum korunsammı korunmasammı oo ne kadarda yazmışım kusura bakmayın. Allah herkese boy boy sağlıklı zeki evlatlar nasip etsin.
3
selam arkadaşlar klomen ve ovitrelleden sonra bende hamileyim. dün kan testi yaptırdım 638,54 çıktı doktorum kesin hamilesin dedi. haftaya salı bir daha gidicem ve testlere başlayacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin. kimseyi evlatsız bırakmasın. evladı olanların o minik meleklerinede sağlık versin.