Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - naz_pinar

1
arkadaşlar ben oğluma doğum yaptığımda yaşadım bu sorunu bizde abo kan uyumsuzlugu varmıs benım kan grubum 0+rh eşimin ise a+rh oğlum ise a+rh bu yüzden oğlum yüksek derecede sarılık gecırdı ve 12 gun fototerapi tedavisi gördü.şimdi ikinciye hamileyim ve eger 2, bebegımde a+rh veya b+rh kana sahip olursa aynı seyı tekrar yasayacagım bu konu hakkında blgisi olan arkadslar varsa paylasırmısınız lutfen :icon_scratch:
2
kızlar merhaba ben eskı uyelerdenım bayadan berı oglum yuzunden pek gıremıyordum bırde sehır degısıklı oolunca netı yenı baglattık:)benim sorunum dogumdan sonra asırı derecede bır kıntım var ve cok kotu kokulu hata bazen kıyafetlerıme kadar sınıyor kokusu sureklı camasır degıstırıyorum bunun nedenı ne olabılır ve nasıl tedavı edebılırım basına boyle bısey gelen varmı aranızda.?
3
arkadaslar bu mıde bulantıları nasıl  gecer bı fıkrı olan varsa lutfen yazsın ben artık pes ettım hıcbırsey ıse yaramıyor hayattan kotum walla yaa yemek yemeye korkar oldum istifra edıcem dıye:(ne iş ne ev hıcbırsey yapamıyorum sadece yatıyorum ne olurr bıı careeee :BangHead: :BangHead:
4
arkadaslar ben doktorumu degsıtırmeye karar verdım cunku bebegım 10 haftalık oldu bız 2 kez doktora gıttık ve henuz bıze hıc bır test yapmadı bı dıet lıstesıde vermedı ne ıstıyorsan ye dedı kılomu tartmadı bunlarda benı dusundurdu ve arastırdım cok ıyı bır doktor buldum sanırım 11-14. haftalarda down sendromu testı var ya hem o yapılır dıye onumuzdekı hafta veya ondan sonrakı hafta gıtmeyı dusunuyorum doktorun web sıtesınden baktım 4 boyutlu ultrason aletı var ve aletlerı en ust duzeyde bu hosuma gıttı bebegımı daha net gormemı saglıyor buda sanırım benı bıraz daha rahatlatacak umarım hersey guzel olur merak ettım sız hamıle kaldıgınızda 10 haftaya kadar hıc bır test yapılmadımı bana anormal geldı bu durum bu yuzden degıstırcem:(ama yenı gıdecegımede daha gıtmeden cok guvendım bılmıyorum yaa cok arada derede kaldım ben
5
arkadaslar ben suanda 5+6 gunluk hamıleyım ve muhtemel dogummum 17 temmuza denk gelıyo (esımın dogum gunu)heralde hayatı boyunca kımse ona bukadar ozel bı hedıye veremezdı.sızın dogum tarıhlerınız ne zaman??? :hello2:
6
 ;)5 Ekim: Bugün varedildim. buradayım. varım. müthiş bir duygu bu. varoldugumu henüz annem ve babam bilmiyor .Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. ama ne de olsa ben benim. Varım yaa! bu bana yetiyor. henüz bedenim belli belirsiz. yüzüm yok ama varlıgımı ve benliğimi hissedebiliyorum. bir kız olacagım ve baharda çiçekleri seveceğiö.

19 Ekim: biraz büyüdüm. kımıldamam mümkün değil. annem henüz farkında degil ama onun kanıyla besleniyorum. kalbini dolasıp gelen sıcacık kan bana geliyor. beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissesdiyorum. annem beni çok sevecek annem için güzel br sürpriz olacagım.

23 Ekim: hiç göremediğim bir el agzımı biçimlendirmeye basladı. dudaklarımda onun dokusunu hissediyorum. bu elim dokundugu yerler dudagım damagım oluyor. düsünün bir yıl sonra bu elin dokundugu yerde güller acacak gülecegim.dıdagımdan ve dilimden sözler dökülecek.herlahde önce anne diyecegim. anne duyuyor musun beni. seninle konusacagım sana gülecegim. kimilerine göre hala daha var degilmisim.nasıl olur. varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya. hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. öyle degil mi annecifim. ah bir konusabilsem.

27 Ekim: bugğn pek mutluyum. içimde tatlı bir kıpırtı başladı. artık bir kalbim var. kalbim atmaya basladı. hayatım boyunca böyle arıp duracak. sevgilerle dolduracagım kalbimi. tıpkı annemin ki gibi. annem bedeninde ikl kalbin birden attıgını bilseydi ne kadar sevinirdi. duyuyor musun anne.

2 Kasım: hergün biraz daha büyüyorum. kollarım ve bacaklarım da sekillenmeye basladı.hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacagım seni annecigim. su ayaklarım da tamamlansında beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. belki birlikte okula gideriz.

12 Kasım: ah evet bunlar. bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. aman allahım parmaklarım da cıkmaya basladı. bunlarla çiöek toplayacagım.annecigim orada mısın. ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum.

20 Kasım: oh nihayet annem doktora gitti. burada oldugumu ögrendi. yasasın doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. ultrason diyorlarmıs resmimi bile çekti. seviniyor musun annecigim. seneye kalmaz kollarının arasında olacagım.

25 Kasım: artık babam da burada oldugumu biliyor.fakat henüz kız oldugumun farkında degiller. onlara sürptiz yapacağım.

10 Aralık: bugün yüzüm tamamlandı. artık iki güzel gözüm bir küçük burnum dudaklarım ve yanagım var.  anneme benziyorum galiba.

13 Aralık: artık cevreme bakabiliyorum.etrafım cok karanlık ama olsun. yine de mutluyum. yasıyorum ve varım. kısa bir süre sonra annecigim babacıgım sizin yüzünüzü görecegim. tanısacagız mutlu olacagız. gülüşeceğiz.

24 Aralık: kulaklarım daha iyi duyuyor artık. annecigim senin kalbinin seslerini duyuyorum. benim kalbimin atıslarını da sen duyabiliyor musun. hatta sesini bile tanıyabiliyorum. sesin ne kadar tatlı. benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim. sen de beni özlüyorsundur mutlaka. beni koklayacaksın çok seveceksin değil mi.

29 Aralık: anne burada bir şeyler oluyor.doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle. sen acı çekiyor gibisin. kalp seslerin değişti. sustun benimle neden konuşmuyorsun anne. anne anne. anneciğim. yüzümde soğuk bir şey hiissediyorum. Anne yüzümü parçalıyorlar Anne bir şeyler yap. Anne. Kolumu çekiyorlar anne. Canım yanıyor annee. Anne. Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne. Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne. Anne kalbimi parçalıyorlar. Anneciğim. Anne. Anne.Ahh.Ahhh
7
kızlar dun gece test yaptım evde tam 5 tane hepsınde cıft cızgı cıktı ınanamadım ve bu sabah doktora gıttım veeeeeeeee beta hcg 1904 hala ınanamıyorum allahım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu...
8
ARKADAŞLAR BUGUN DOKTORA GITTIM HORMON TESTLERIMI YAPTIRDIM BUTUN HORMONLARIM NORMAL AMA FSH ADINDAKI HORMONUM 1.44 CIKTI DUSUKMUS YANI:(DOKTOR BUNUN ICIN KLOMEN DIYE BI ILAC VERDI SIZDE BU ILACI KULLANDIGIMDA HAMILE KALABILIRMYIM VE NE KADAR SUREDE KALIRIM KLOMEN KULLANIP HAMILE KALAN VARMI?
CEVAP BEKLIYORUM ARKADASLAR YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM.
9
arkadaslar candida albicans olmusum ben bu hastalık gebelıge engel olurmu???bı bılgınız varmı???
10
Arkadaslar en erken hamıleleık belırtılerı ne zaman baslar bırı bılgılendırsın benı.2-3 gunden berı sabahları mıdem bulanıyor ve hıc olmadıgı kadar akıntım var ve agzımın tadı bozukdu dılımde demır varmıs gıbı hıssedıyorum.en son 1 agustosta adet gordum hamıle kaldıysam bıle bu kadar erken bellı olurmu belırtıler???umıtlenmekte ıstemıyorum kesın sonuc cıkana kadar nasıl sabretcem bılmıyorum.
11
Anne Olmak İstiyorum / ANNE OLMAK İSTİYORUM...
19 Ağustos , 2008, 13:20:50
Arkadaşlar merhaba bende 8 aydır evliyim bu ay 4. aydır korunmuyoruz ama bi türlü olmadı hamile kalamadım.her ay bir ümitle başlıyo ama adet olmamla son buluyor.bu ay artık cok fazla kafama takmadım dusunmemeye calıstım.ayın 1. de hasta olmama lazım bılmıyorum gunlerı takıp ederk ederek ılıskıye gırdık inşallah tutmustur.yok sa doktora gıdıcem bu ay cok kararlıyım.
ama soylede bir durum oldu.bugun 2. gundur sabahları midem bulanıyor ve asırı derecede uyku halı var kendımı yataktan alamıyorum.gunde 12-13 saat uyuyorum ve agzımın tadı cok bozuk dılım de acı boyle metalımsı bır tat hıssedıyorum.bılmıyorum yınede psıkolojık olabılırmı dıye dusunuyorum ama bunlar benım dusunmedım bır anda gerceklestı yınede cok fazla hayal kurmak ıstemıyorumcunku yıne hayal kırıklıgımı yasarsam bırdaha kendımı toparlayamam.