13 Mayıs , 2024, 20:44:52

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - RuHGuZeLi

661
hayırlısıyla gelsin canım benim. İnş mutlu olacağın zaman gelir senin de güler yüzün  :opucuk:
662
acaba psikolojik mi senin ki hasretim yani herhangi bir sorun yoksa muhtemelen ilişkiye girdiğinizde bebeğe odaklanıyor olabilirsin belki :S
663
ilk bebeğe karar verdiğimizde 2 ay boyunca benim de senin gibi oldu cnım ta 2 hafta öncesinden başlıyordu ağrılarım şimdi düzeldi artık eskisi gibi ağrımıyor sanırım vücut tepki veriyor sperme dieceğim ama değil tabi ki  :toothy10: :toothy10:
664
çoooook çooook geçmiş olsun canım yaşamayan anlıyamaz bu acıyı o yüzden tam ne diyeceğimi bilemiyorum.  :y25: :y25:
665
inş canım  :hieyt: belirtilerim aslını sorarsan pek yok regl olacağımın da belirtisi pek yok. Regl olmadan önce çok şiddetli ağrım olurdu. Ama şimdi hafif hafif kasık batması ve sırt ağrısından başka pek belirti yok. Biraz başım dönüyor ama onu belirtiden saymıyorum muhtemelen tansiyonum düşüyordur :) Senin belirtilerin var mı canım ?
666
yok endişelenmiyorum henüz daha erken  ;) Ama burda yazılanları okuduğum için de panik yapmıyor değilim. Okadar kişi bebek sahibi olabilmek için ne kadar çok çalışmış bazen ağlıyarak okuduğum bile oluyor. :y25:
668
10 aylık evliyim daha . çocuk için 3 ay oldu çalışmalarımız onun için çok mızmızlanmıyorum :)
669
inş canım burayı uzun zmandır takip ediyorum nerdeyse bütün konuları okudum diyebilirim burdaki muhabbeti görünce deim bir üye olayım :)
670
canım bu sistit bir türlü geçmiyor evlendim evleneli var zaten.. arada bir böyle çoğalıyor.. ya ben her ilişkiden sonra daha doğrusu sabah akşam sabunlu suyla yıkarım muhakkak bende takıntı oldu.. bu sebeble vajina ph düşmüş ve lökositlerin artmasına neden olmuş.. dr ilişkiden hemen sonra yıkama ve sadece duru su kullan dedi ama ben bunalrı daha öncede duymuş olduğum halde doktorumdan sabunlu suya devam ettim daha temiz oluyor sandım ama kendime zarar vermişim haberim yok.. bende evlendikten sonra çok kötü bir takıntı haline geldi bu... inan bana ilişkiden sonra kendimi acayip pis hissediyorum.. şimdide sabunlu su işi alışkanlık haline geldi yapmadığım zaman kendimi çok kötü hissediyorum.. afedersin özel bölgem hep tahriş olmuş durumda.. sürekli yıkamaktan.. sürekli iççamaşırımı değiştiririm bazen gereksiz yere değiştirdiğimi biliyorum ama takıntı olmuş vazgeçemiyorumm.. dr bir daha sla sabunlu su yok dedi ve ben dünden beri yapmadım ve şu an moralmen çökmüş durumdayım... ne yapayım bana bir akıl verin nasıl vazgeçeçem şu takıntılarımdan ya.. beyaz çamaşırları çoğu zaman 2 kere art arda atıyorum makineye renklilere gelince hergün yıkamaktan mahvoldular.. nevresim takımlarım daha bir sene olmadan solup gittiler... sürekli evdeki şeyleri yıkamak istiyorum... aklınıza ne gelirse hergün yıkamak istiyorum...çok kötüyüm kızlar yaa... sabah eşim çok kızıştı bana bırak şu huyundan vazgeç dedi sabahtan beri ağlıyrum inanın...bekarkende böyleydim ama evlenince daha çok arttı... :(
[/quote]

canım inan bu takıntılar senin için kötü sonuçlar doğurabilir kendi kendine bırakmayı dene bırakamıyorsan eğer ki bir destek al .Başka şeyler düşün .Başka işler yapmaya çalış elini ve beynini meşgul tutan şeylerle uğraş . Anlattığına göre temizlik takıntın var .
671
hoşbulduk kızlar evde otur otur insanın ruhu sıkılıyor en azından muhabbet edebiliceği iki kelime konuşabileceği birilerini arıyor insan  :-[
672
üşütmüş olabilirsin canım ya da adetin verdiği gerginlikten dolayı olmuşda olabilir. Dr ye gittim demişsin bir şey yok dediyse muhtemelen bunlardan olmuştur .Bir sıcak duş yapıp kaslarını gevşetmeyi deniyebilirsin :)
673
merhaba ben geldim aranıza :) benim adım begüm yaşım 26 inş güzel paylaşımlarda bulunuruz birbirimizle
674
merhaba ben de aranıza yeni katıldım sayılır uzun süredir takip ediyorum bu siteyi yeni üylik alıp yazma fırsatım oldu Beni de  17 ekime yazabilir misiniz ? bu ay umutluyum inş :)
675
merhaba hg aramıza bence de düğün gününde yumurtlama dönemi olduğunu sanmıyorum. Vücudun kızlıktan kadınlığa geçtiği için stressten ve ya doğal döngüden az kanaman olmuş olabilir. Eğer gerçekten yumurtlama dönemine denk gelmişsen çok şanslısın demektir :) (tabi bebek istiyorsan). Hemen test alıp yapabilirsin :)