Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nesrin_beyza&berrin

16
Günaydın  :love9:
Bu gece saat 3te uyanıp 6 da uyudu. En sonunda pusette sallaya sallaya uyuttum. Kafayı yiyecem ya. :cildir: benimki babayı da istemiyor. Bir ara bunaldım babası ilgilensin deyip diğer odaya geçtim kapıda bir sürü ağladı.  :cildir:
17
Ezgicim canım Allah sabır versin. Geçmiş olsun. Bence Balıkesire git. çok iyi gelecektir sana. Bizim okul olmazsa ben hiç durmaz ablama giderdim. O kadar bunaldım ki anlatamam. Bana yapıştı bu aralar. WC girince bile kapıda ağlıyor. Yemiyor. :cildir: Ay ne zor yalnız çocuk büyütmek.
18
Gülfercim ne zaman evine geçiyorsun? Ben taşınmadan gelsen diyorum. :k06:
19
Aöf vize soru ve cevapları e ogrenme sitesinde yayınlandı arkadaşlar. Baktınız mı? Nasıl geçmiş? Bazılarını hatırlamıyorum ama kritik olan dersler var. En ümitli olduğum ders hukuk. 70 falan bekliyorum.
20
Sahracım çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. Sizede sabır diliyorum. :amin:

21
Ayşecim üzülme tek değilsin benimki de öyle. Doğru düzgün yemiyor. Hep emmek istiyor. Beyzanın küçüklüğünü çok arıyorum o hem emerdi hem de yerdi.
22
Günaydın :love9:
Gülfercim kesinleştimi bebişin cinsiyeti.

Ezgiye de çok üzüldüm. Aksilikler peşi sıra gelir zaten. Rabbim kolaylıklar versin inş. :amin:

Bugünlerde berrin beni çok yoruyor. Huy değiştirdi. Dün ablası geldikten sonra duş alayım dedim çıkana kadar kapımda ağladı.  :cildir: Sabah erkenden kalkıyor. Yani beni çok zorluyor.
23
Mrb Sahracım nasılsın? Oğluş nasıl?

Neden kimsecikler uğramıyor artık? :caca:

Kızım uyuyor uyansın AVMye gidecez.
24
Gülfercim geçmiş olsun tekrardan canım. Bu kalan aylarıda sıkıntısız geçirirsin inş.

Özlemcim benim kızda memeci. Beni görünce hemen bana gelip meme istiyor. Allah yardımcımız olsun.
25
Buna ek olarak patates kızartmasını ağır bulanlar ya da sağlıksız bulanlar için fırında patates yapmalarını öneririm güzel oluyor. Patatesleri elma dilimi şeklinde doğruyorsun. İsteğe göre baharat. Kekik, nane, kimyon, kırmızı biber tuz bir yada en fazla iki kaşık yağ yağlı kağıda serip fırında pişiriyorsun. Minik kızışım bile severek yiyor. :k06:
26
Sevilcim geçenlerde kontrole gidiyorlardı ya dönüşte eciş Gülferin karnına hızlıca oturmuş o sebepten olmuş kanama. Çok şükür bir problem yokmuş.
27
Minecim bu sene geçti. Seneye takip et kaydını yaptır 1 yıl kalmış boşa gitmesin.

Yarın sınav var tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
28
Alıntı yapılan: §ệļmã - 01 Nisan , 2011, 09:02:28

vs vs ınş. çok uzun surmeden bu devreyıde atlatırızzz  :amin: :amin: :amin:



Selmacım hiç heveslenme çabuk atlatırız diye. Daha herşey yeni başlıyor. EN kolayı bebeklik halleri. 2 yaşında minik ergenlik başlayacak. Herşeyde ben ben ben. Allah yardımcımız olsun. Sabır versin bizlere. Bizde onları anlayışla karşılayalım.
29
SAhracm teşekkür ederim canım. Bugün daha iyi çok şükür.  Rabbim sizede şifa versin inş. Benimkide ayakkabılarla oynamaya bayılıyor. Ayakkabı dolabına güvenlik kilidi taktım bir açık görsün hemen ayakkabıları alıp oynuyor. Bilhassa kendi ayakkabısını alıyor giyip atta gidecekmiş. :k06:

Gülferi aradım. Çok şükür prblm yokmuş. Herşey yolundaymış. Ecişimizde iyiymiş  :nazar: Allahım esirgesin.

Kızlar nerdesiniz?  :director:

Özlemcim sevmediğin konu neymiş bakalım? Ben Dilbilgisindeki etken-edilgenleri İngilizceden  Active-Passive voicelerden öğrenmiştim. :k06:
30
Anı anını tutmuyor. :-\ Bir iniyor bir çıkıyor. Çok mızmız. Seninki nasıl?