Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - vuslat

91
hoşbulduk edoşummm allah kabul etsin bu arada.. ya ben iyyim çok şükür de bi ağarlık var üstümdeee hep uyyasım geliyo namazlatı zor kılıyorumm  :y25:
hayalerim vardı hatimde edicektim teravde kılıcaktım ama öle yorgun ve halsiz hissediyorumki kendimi yerimden kalkamıyorumm bu durum canımı sıkıyo ya..
   sende ne va ne yok bakinn iymsinn bebek tekme atmaya başladımıı  :k06: :k06:
92
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: ÇOOOKK ÜZGÜNÜM
20 Ağustos , 2010, 23:45:33
Alıntı yapılan: afra024 - 06 Ağustos , 2010, 22:57:48
ARKADAŞLAR bundan 2 gün önce leke gördüm ve ardından kanama doktora gittim dün bu bebek durmaz düşer dedi bekliyorum kanamam devam ediyo bazen fazla bazen çok az...yarın doktora gidicem bakalım ne dicek..böyle olupta bebei düşmeyen tutunan varmı??
buna benzer bişiy bende yaşamıştım 8 ay önce.. gelişmeyen gebelikti hafif bi leke görmüştüm felaket bi ağrım vardı..  dr bu düşer düşmeye başlamış azaten dedi ve gecesine acayip sancıyla düştü.. bazen kanama üstüne görmek oluyo düşmeydebilir inş düşmez allahın işi belli olmaz.. ama olurda düşerse şunu hatırla düşenler genelde anormal olanlarmış işte hastalıklı olanlarmış.. bide bak canım düşüğün ardı çabuk gelir derler düşükten sonra ertesi ay hamile kalan ve sağlıklı hamilelik geçren bi çok kişi var..  
 umarım düşmez sağlıklı bi gebelik geçirirsin tatlım.. dualarımız seninle  :opucuk: :amin:
93
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Hamilemiyim Acaba
20 Ağustos , 2010, 23:36:49
Alıntı yapılan: yoncaa - 20 Ağustos , 2010, 23:34:07
:(:(:(:(:( :crybaby2:
bu ne şimdi yaa  :'( :'(  gülmen gereken bi çok sebep varkenn bu gözyaşı da ne  
94
Alıntı yapılan: KONYALI - 20 Ağustos , 2010, 23:33:08
kızlar sıze doyum olmaz ama ben kaçar...anestezı aldım bugun..yıne buradan uzak duramıyorum yani :k06: hadı ıyıgeceler herkese...
iyi geceler  :opucuk:
95
geçmiş olsun tatlım.. ama hiç canını sıkma bence oruç sağlıklı insanlar içindir sen tedavini bitir tutarsın allahın izniyle..  :amin:
96
slm kızlarrr herkese iyi akşamlarr.... oruçtan söz edliyor glibaa evet yaa ramazanın ramazan olduğunu anlamıyorum falla ama allah kalbimizi biliyoya.  bizi ramazanda hamile kılan elbet borçlarımızı tutmamıza yardımcı olucaktır.. allah herkese kolay tutmayı nasip etsinnn  :amin:
97
Alıntı yapılan: ceylin eslem - 20 Ağustos , 2010, 10:46:19
ayy şu bebek kıyafetleri ve eşyaları konusunda bu aralar çok dertliyim.kocamla tek tartıştıgımız konu bu oldu son günlerde.ben ne güzel hayaller kuruyorumki, o kadar çok bekledim ve istedimki bu bebeği, inanılmaz derecede hayallerim var bebekle ilgili.isteklerim heveslerim varki.hem öyle çok büyük çok abartılı mantıksız şeylerde değil üstelik.mesela dedimki geçen gün aşkım bebeğin cinsiyeti 4.ayında belli oluyomuş en azından cinsiyetini öğrendiğimiz günün hatırına bebeğimize ne bilim bir tulum yada ayakkabı gibi bişey alalım olurmu dedim.ne dese beyenirsiniz hayır öyle erkenden hiçbişey almak yok doğuma 1 ay kala alırız ihtiyaçlarını.o an o kadar moralim bozulduki.ben o kadar heveslenirken öyle demesi çok canımı sıktı.ona göre belki bebeğe bişey olacak alacaklarımız elimizde kalacak gibi şeyler düşünüyor.hep işin olumsuz tarafından düşünüyor.mesela en favori konumuz  şu;ben diyorumki bebek doğduktan sonra bebek odası alalım bebeğin dolabı olsun.kıyafetlerini koyarız.kolilerde duracak kıyafetleri diyorum.buna bile 3-4 sene sonra alırız diyo.çıldırtıyoooo beniiii :cildir:  :cildir:  :cildir: bende artık sinirden sen hiçbirşeye heves etmiyorsun insanın içinde azıcıkta olsa bir heyecan heves olur diyorum.ama ben yapacağımı biliyorum gizli gizli fırsatını bulduğumda alacam o görür.beni bu mutlu günlerimde ağlatıyo yok yere. :crybaby2: :crybaby2:  :crybaby2:
canım benim.. kıyamamm  :y25: ama bak ne diycem ilk öğrendiğin gün kıyafet almak istiyorsunya bu çok güzel bişiy aslında. biz bayanlar duygusalız ama erkekler kötü yannını düşünüp mantıkla hareket ederler. o bebeğin düşme ihtimalini göz önüne alıyo sonrada kıyafete bakıp üzülürsün diye öle diyodur. ama bak öle canını sıkıcak bişiy yokki çok özeniyosan kendin alırsın bişiy nerden haberi olucak aldığımız her kıyafetin bilmmemneyin yanında adamlar mı oluyo  ;) al gizliden koy kenarıya.. eşya muhabbetinede gelince onu zamanı geldiğinde duygu sömürüsüyle ( yani ay buçocğun eşyalarını nereye koyucaz yer yok baksana bi dolap alsak şöle ucuzlarından filan (ucuzuda duygu sömürüsü olsun diye söledm haa nasılsa en güzelini alıcaktır ikna olduğuda =D ) bunları zamanı gediğinde konuşursn hiç moralini bozma sen erkekler bi konuyu garantiye almadan konuşmak istemezler yada gelecekte  olacak olan bişiy için hayır der geçerler.. halbuki biz bayanlarrda öle bi dil var ki yeterki doğru zamanda doğru şekilde söleyelim  ;) :opucuk:
98
ozaman burdan böcüğüm edoşumuzaaa kocamaaannn öpücüklerrr yolluyorusss maydanoza konuyu o getirmşşş iykide getirmiş hakkten.. bende sağlıklı diye yiyyordumm

Alıntı yapılan: gulsah23 - 20 Ağustos , 2010, 18:34:24
geldi valla  ;D  ;D kız milleti değilmiyiz çenemiz açılmayagörsün  :basardim:
demiyaaa  :k06: :k06: geçen eşim bana diyoki sen ne çok konuşuyosun diyorum napayımmm kadınımm yaradılışım böyle  :ehi: :ehi: :ehi: ozaman saygım sonsuz diyo  :k06: :k06: :k06:
99
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Hamilemiyim Acaba
20 Ağustos , 2010, 21:02:42
Alıntı yapılan: yoncaa - 20 Ağustos , 2010, 18:58:08
arkadaşlar cok tşk ederimmm bana verdiginizzz teselliden allahım sizden bin kere milyon kere razıı olsun birazda olsa rahatladımm her ne kadar sizi görmesem bile tek tek öpüyorumm alah razı olsun yaaa inan şu an karmaşık duygular içerisindeyimm ben 2 yıllık evliyimm hiçç korunmadım bu ay böle bişe olmuştuu işte kısmett ya doktorumm yinede agırr şeyler kaldırma kısmet dedi ama.......... bilmiyorumm umudum yok... ama kısmet demii canım arkadaşlarımm  :opucuk:
canım benm sen yeterki şanslı olduğunu ve herşeyin doğru zamanı beklediğini bil... 2 yıl  neki.. 10 yıl bekleyipte olanlar var benm bi arkadaşıma dr sen,n çocuğun olmaz demiş bu ne kötü bişiydir heralde allah kimsye yaşatmasın.. dr kaldırma dediyse bi bildiği vardır ama bence sen kendini kötüye alıştır ki eğer bişiy varsa süpriz olsun  ;) :opucuk: inş hamişsindir değilsende salllaaaaaa beaaaaa bidahaki ay kalırsın  :opucuk:
100
canım ne güzel bi  paylaşım yapmışsın allah razı olsun.. ben hamileyim ama dualarım tüm istiyenlerle  :amin:
101
Güzel Sözler / İlginç Yazılar / Ynt: Anne Karni..
20 Ağustos , 2010, 18:13:21
 :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: süpperrr yaa...  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
102
Alıntı yapılan: Bird Of Paradise - 20 Ağustos , 2010, 17:38:00
Alıntı yapılan: vuslat - 20 Ağustos , 2010, 17:31:50
Alıntı yapılan: yoncaa - 20 Ağustos , 2010, 17:10:48
Alıntı yapılan: hasretimsana - 20 Ağustos , 2010, 10:47:41
YONCAAA SONUC NE OLDU GİTTİN Mİ HASTANEYE İNŞ OLUMLUDUR
malesefff yaa cok üzgünümm o yüzden bi bakıyım cıkcam dedim arkadaşlar NEGATİF ii günler:(:( :crybaby2: :crybaby2:
bozma moraliinii güzelim ya bu ay olmadı bdahaki ayyyy... o ay olmadı sonraki ayy... ümidin varyaa bi sorunun yokya çok şükür.. kaç kişi senin gibi adet zamanında pozitifmi negatfmi diye heyecan yapmak ister biliyomusun  :opucuk:  bak bunada şükret nasılsa olucaktır sadece doğru zamanı bekliyosun hepimiz ne çok bekledik ben 2 sene bekledim bde düşük yaşadım her adette üzüldüm ama bak sonuç ne şimdi hamileyim..  sende güzel sona ulaşıcaksın  inş yeterki kendini yıpratma
tatlım ne kadarlık evlisin ve ne zaman hamile kaldın ?
aralık 30 da 3 sene olucak cnm 2 buçuktan biraz fazla işte.. haziran ayında hamile kaldım şimdi 9 haftalık hamileyim  :)
103
Alıntı yapılan: yoncaa - 20 Ağustos , 2010, 17:10:48
Alıntı yapılan: hasretimsana - 20 Ağustos , 2010, 10:47:41
YONCAAA SONUC NE OLDU GİTTİN Mİ HASTANEYE İNŞ OLUMLUDUR
malesefff yaa cok üzgünümm o yüzden bi bakıyım cıkcam dedim arkadaşlar NEGATİF ii günler:(:( :crybaby2: :crybaby2:
bozma moraliinii güzelim ya bu ay olmadı bdahaki ayyyy... o ay olmadı sonraki ayy... ümidin varyaa bi sorunun yokya çok şükür.. kaç kişi senin gibi adet zamanında pozitifmi negatfmi diye heyecan yapmak ister biliyomusun  :opucuk:  bak bunada şükret nasılsa olucaktır sadece doğru zamanı bekliyosun hepimiz ne çok bekledik ben 2 sene bekledim bde düşük yaşadım her adette üzüldüm ama bak sonuç ne şimdi hamileyim..  sende güzel sona ulaşıcaksın  inş yeterki kendini yıpratma
104
konu çiğ köftenin zararından maydanozun zararına nasıl geldi ulaa  :k06: :k06: :k06: :k06:
105
Alıntı yapılan: gulsah23 - 20 Ağustos , 2010, 12:07:16
http://www.diyetsaglik.net/tag/maydonoz-suyu-cocuk-dusururmu-etiketi

az önce bu adreste okudum diyoki: Hamileler maydanozu kesinlikle kullanmamalıdır. Düşük gebeliğe sebep olabilir!  :-ooo :-ooo

herkese söyleyelim bari ben daha bugün öğrendim
aaa inanmıyorum ya.. maydanoz ne kadar yararlı derler bide demek hamilelkte düşüğe sebep oluyor ha..   :-ooo :igrenc: