Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - vuslat

31
dün felaket bi ağrım vardı bugün azaldı  yinee çok fena ağrırsa bi tane içmeyi düşünyorum
32
canım benm çok saol.. tşk ederim sizin kullanmadığınızı duyunca daha bi cesaretleniyorum çekilmiycek bu ağrı çekilir duruma geliyo saolun yaaa iyki siz varsınız
33
saol edacımya çok kötü bi durum diiyymiii. sen kullanmıyosann bende kullanmıyım barii tek çeken ben değilmişim demek..  sanada çok geçmiş olsun bebem allah şifa versin bi an önce..  evet yaa bende kullanmak istemiyorummm dr kullan  demişti ama bu ikinci sefer üstelik henüz 1 hafta geçmişti üstünden diğer diş çıktı tekrar antibiyotik kullanmıyım ben dün iki tane aldım iyi geldi yeter okadar zaten feci ağrısı dindi azcik ağrıyo şimdi =(

 
Alıntı yapılan: eguzel89 - 09 Ekim , 2010, 13:51:18
evet canım bende diş teknisyenliği yaptım doktor asiste ettim bizde karanfile benzer birşey vardı ondan koyuyorduk hastaların kanallı dişlerinin içine bencede sen karanfili ezip direkt dişine koy bizim doktorlarımız ilk üç ve son üç ay işlem yapmıyorlardı bence günde üç antibiyotik çok fazla ama doktorun zararsız diyorsa iç birde alfasilinin içinde penisilinde var biliyosun dimi alerjin falan varmı penisiline benim vardı ve alerji olmuştum o hap bana yasak mesela bunlarıda öğren bence geçmiş olsun
alerjim yok allahtan ama bu sölediklerin gerçekten çok önemli şeyler tşk ederim cnm.. bende günde 3 tane helekiii, antibiyotik kullanmanın tehlikeli olduğunu düşünüyordum ama bunu bide sizden duymam çok iyi oldu e bide diş teknisyenliği yapan birinden duymak daha önemli.
34
amin çok teşekkürler..  kaaranfilin bu işe yaradığını öğrenmem çok iyi oldu  tşk ederim..  karanfili direk dişinemi koydun..
   ayy ne kötüdürr nasıl iyi anlıyorum seni anlatamam.. benmde önce 20 lik dişimin yarısı çıkmıştı diğer yarısıda bu ayı buldu işte.. şimdide dolgu olan dişin çürümüş diş doktoru doktoruna sor çekelim idyorr amannn allah korusunn hiç niyetim yokk...  nasıl bi duyguymuş bu ya insan nelere kattlanıyo hemde seve sevee
35
4 AYLIK HAMİLEYİM DİŞİMDE GEÇEN HAFTA FELAKET Bİ AĞRI VARDI DR A GİTTİM ALFASİLİN (500g) DİYE Bİ İLAÇ VERDİ EN ETKİ YAPMAYAN BU DEDİ DR UMA SORDUM KULLANABİLİRSİN DEDİ.. İÇTİM GEÇTİ AMA ŞİMDİ DİĞER DİŞM AĞRIYO DÜN YİNE DİŞ DR UNA GİTTİM AYNI İLACIN 1000 G LIĞINI VERDİ.. DİĞERİNİ GÜNDE 3 KEZ DEMİŞTİ BUNUDA 2 KEZ DEDİ.. ŞİMDİ SORULARIM
   ....DOĞUM DOKTORUMA 500G LIĞI SORMUŞTUM BU VERDİĞİ İSE 1000G Bİ FARK YAPARMI? SONUÇTA İSİM OLARAK TA SORMUŞTUM GRAMLIĞI ÇOK ETKİLER Mİ?
     ... ETKİLEMEZ DİYORSANIZ BU İLACIGEÇEN HAFTA KULLANMIŞTIM BU KADAR KISA ZAMANDA BU KADAR ANTİBİYOTİK KULLANMAK ZRARLI OLABİLİR Mİ?
     ... VE HAMİLELİKTE DİŞ AĞRISI ÇEKİPTE  TEDAVİ UYGULAYANLAR HANGİ İLAÇLARI KULLANDILAR
    ...SON OLARAKTA ALFASİLİN İSMİNİ DUYAN KULLANAN VAR MI??

LÜTFEN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR (BENCE Bİ DR UNA DANIŞ) GİBİ CEVAPLAR İSTEMİYORUM ZATEN ONUDA BUGÜN YAPICAM.. BEN SADECE BU KONUDA TECRÜBELİ ARKADAŞLARA DANIŞMAK İSTEDİM.. UMARIM ÖNEMSEYİP CEVAP YAZANLAR ÇOK OLUR ŞİMDİDEN ÖNEMSEYENLERE TŞK EDİYORUMM
36
ben önce eleştiren kişiye bakarım sonra eleştirdiği konuya.. eleştire kişi dikkate alınıcak kadar değerliyse gözümde ve eleştirdiği konu da haklı yereyse dikkate alırım.. eleştirmek için eleştiren biriyse bu benim tarzım benim kişiğilim der kaparım azını =)
37
Protesto / Ynt: SUÇU BAŞÖRTÜLÜ OLMAK
06 Ekim , 2010, 08:45:06
ah yavrum daha küçücükmüş..  onlar kızcağıza nasıl saldırdılarsa zebaniler de onlara daha beter saldırsın inşş şerefsiz imansızlar....
38
bitanem benm kızın çok tatlı 40 bin kereee maşallah..  allah melekler diyarından gelen bu güzelliği sana ve eşine bağaşlasın cnm  :-* :opucuk: :opucuk:
39
KIZLARRR BOL BOLL KALSİYUM YERİNE SÜT İÇMENİZİ ÖNERRİMM....BEBEK KALSİYUMU DİŞTEN ALIYORMUŞ BEN ÖLÜYORUM AĞRIDAN... DR A GİTTİM HAMİLELİĞİN 3. AYINDAN SONRA HEMEN HEMEN ÇOĞU GEBELERDE OLUYORMUŞ AMAN DİKKATT... EN KÖTÜ AĞRI DİŞ AĞRISI.... BU ARADA DİŞİNİZ AĞRIRSA İLAÇ İÇEMİYORUM DİYE OTURUP ÇEKMEYİN MUTLAKA DR UNUZA GİDİN UYGUN Bİ İLAÇ VERİYO. KENDİMDEN BİLİYORUMM BEN 2 GÜN ÇEKTİM SALAK GİBİN... SONRA GİTTİM İLAÇ VERDİ ŞİMDİ DAHA İYYİM..
 
40
16 mart ESİN esin ne demek yaffff bitane anlamadığım isim var oda bana denk geldi iyimii  :k06: :k06:  :k06: :k06:
41
Bilmece / Bulmaca / Ynt: Farkettimde...
24 Eylül , 2010, 14:18:48
farkettimde 3 gündür diş ağrısından geberiyormmmmmmmmmmmm
42
Alıntı yapılan: ★ღ♥ღครк๓єlєợเღ♥ღ★ - 24 Eylül , 2010, 12:31:45
Tecavüzcülerden Açıklama : Hap içip paTLadık faTmaqüL'e rasTLadık ; FaTMaqüL'ün suçu yok biz oNu bihTer sandık :laughing7:
:k06: :k06: fatma gülün suçu yok biz onu bihter sandıkk ha.. süper yaaa  :ehi: :ehi: :ehi:
43
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Hamilemiyim Acaba
20 Eylül , 2010, 22:08:31
Alıntı yapılan: fulish - 20 Eylül , 2010, 21:36:47
arkadaşlar merhaba...ben aranıza yeni katıldım..ben ağustosun sonunda kürtajsız düşük yaptım...şuanda kasıklarımda bir ağrı var ve midem bulanıor çok..hemen hamile kalmış olabilirmiyim acaba???
olabilirsin canım.. düşüğün ertesi ay hamile kalan çok kişi var =) inş hamişsindir bu arada aramıza hoşgeldinnn
44
AYY HAKKAT FATMAGÜLÜN Bİ SUÇU YOKMUŞ LA BU SEFER.. VİÇDANSIZLARRR OKÜSSLERRR KIRK YILDA Bİ NAMUSLU OLAYIM DEMİŞ BİTTER İZİN VERMEMİŞLER  :k06: :k06: :k06:
45
gofret, sütlü çukulata, fıstıklı çukulata, bitter çukulata, bademli çukulata, sıcak çukulata ......... KISACA İÇİNDE ÇUKULATAAA OLAN HERŞEYYYYY  :hungry: