Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - °º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

166
bende sizlen sohbet etmeyi paylasmayi cok özledim ama inan iki cocuklan ev isi yemek alisveris derken aksam oluyo hic anlamiyom bile  :laughing7: arada bi kac dklina giriyom hemen cikiyom zaman yok biraz büyüsünler anca zaman olur  :suclu:
167
bende makineylen sagiyom buzdolabina koyuyom kalkinca yada acikinca veriyom bende az yiyince yada uykusuz kalinca 60ml zor cikiyo  :-\ ama iyi yersem uyursam cogaliyo
168
önce hayirli olsun sagliklan kucagina al yavrunu diyim  :amin: :amin: :opucuk: bende cocuklarimdan önce üst üste iki düsük yasadim sükür iki yavrum oldu sende iyi düsün olumlu ol Rabbime dua et bisicik olmaz bide 3ayi bekle deme kimseye bende demedim esimlen sakladik  :k06:
169
Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 24 Ekim , 2013, 16:05:30
:-\ :-\ dr bana dediki ikincide sezeryan olur dedi normal dogum olursa yırtılma olabılır dedi benim ilki sezeryandı buda sezeryan olcakmış  :'( :-\ hayırlısı olsun
türkiyede hep ayni düsünce  :caca: almanyada cevremde cok kisi ikinciyi normal yapan oldu hemde aralari cok kisaydi ben bile normal dogum yapcaktim eger oglum 8gün gec dogmasaydi  :) doktorum dikislerin patlamasi 2% dedi yani imkansiz gibi bisey. keske normal dogum olsaydi okadar aci cekmeseydim diyom hep ama olcaga care yokmus
170
Allah cezasini versin bende okudum deli oldum   :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cussing: :violent1: :violent1: :violent1:
ben cocuklarimi bir saat ac birakamam bu nasil anne ya  :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:
171
cok cok gecmis olsun cnm insallah bu son acin olur  :amin: :amin: tekrar hamile kalmadan nedenini arastirin derim  :opucuk: bide bidaha hamile kalma ihtimalin varsa cok dikkat et  :opucuk: sende benim gibi iki melegin var cennette  :amin: :amin:
172
 :amin: :amin: :amin: :amin:  :opucuk: :opucuk:
173
Alıntı yapılan: goncik - 11 Ekim , 2013, 17:07:29
Geçen öğle yemeğinde arkadaşlarla konuşurken konu konuyu açtı, ineklerin süt vermesinden konu açıldı
Bir arkadaş dedi ki , bizim köyde inekler süt versin diye samanları suyla ıslatıp mama kıvamına ineklere yedirirlerdi , ben de bu durumda sütümüz olsun diye saman mı yiyelim dedim  :ehi:
ama sonra düşündüm ki anneler için alkolsüz biralar var ve bira da sonuçta arpadan yapılıyor, demek ki arpa yiyerek sütümüzü arttırabiliriz  ::)
evet dogru almanyada herkes diyo alkolsuz bira süt yapiyo diye denedim gercekten yapiyo ama tadi cok hosuma gitmedi diye icmedim  :igrenc:
bu sefer neyin süt yaptini daha iyi biliyorum  :basardim: en basta su ve uyku  :k06: bide tatli bulgur pilavi yesil salata 
174
Burç Yorumları / Ynt: BEBEK BURÇLARI
13 Ekim , 2013, 13:34:58
TERAZİ BURCU ÇOCUĞU (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi burcu çocukları sevgi dolu şen ve neşelidir. Terazi çocukları problemsiz ve kolay büyürler. Uslu, söz dinleyen, yemek problemleri olmayan, huzurlu çocuklar olarak bilinirler. Sakin ve gürültüsüz bir ortamda kendi kendilerine çok rahat kalabilirler. Sakin ve huzurlu bir ortamda olmayı tercih ederler.Gürültü ve yüksek sesle konuşmalara bile tahammül edemezler. En büyük özellikleri çok kararsız olmalarıdır, seçim yapmaları çok zordur. Yanlış karar vermekten korkarlar. Seçim yapmak zorunda kalmak onları strese sokar.

Terazi çocuklarını büyütmenin kolay olduğu düşünülür, ama orta yolu bulmakta yardıma ihtiyacı olabilir. Terazi çocuğu etrafındaki insanlarla anlaşma, barış ve işbirliği içinde olmak ister, insanlara değer veren saygı duyan bir kişiliği vardır. Beraber olduğu insanlarla iyi geçirmek için çaba harcar. Terazi güzel bir dünya ister ve diğer insanlar üzerinde olumlu izlenimler bırakmaya dikkat eder. Ebeveynlerinin desteği, takdir ve sevgisi ile birlikte ileride çok başarılı olacak ve kişiliklerini kazanacaklardır. Küçük yaşlarında kabiliyeti olan konuları açığa çıkarmak ve bu yönde onları desteklemek gerekir.
oglum terazi burcuymus daha yeni ögrendim  :k06: :k06:
175
senin kilo alman yada almaman bebegin sagligiylan alakasi yok  :k06: :k06: yediklerine bagli bide bünye meselesi  :laughing7: bende ilk aylarda cok almadim ama sonlara dogru baya aldim  :k06: kizimda 18kilo oglumda 17 kilo aldim ve karnim cok büyüktü cünkü ic karnim genis deilmis sen sanslisin ic karnin genis cok zorlanmazsin  :opucuk:
ha bide okadar kilo aldim kizim 2.870gr oglumda 2.990gr dogdu  :k06: :k06:
176
Alıntı yapılan: nelss - 11 Ekim , 2013, 16:10:36
canım göğüs pompasından memnunmusun bende almayı düşünüyorm manuel iyi deil diyorlar
evet cok memnunum cnm ben satin almadim burda eczanelerden kiralik aliyosun elektirikli ve cok iyi cekiyo inan emziriyom sonra makineylen cekiyom kalan sütleri cikariyo agri filanda hic yok cok rahat oluyor
177
kanim durdu okurken  :crybaby2: ne diycemi bilmiom Allah yardimcin olsun cnm  :amin: :amin: herkes bi türlü sinaniyor  :( insallah bi mucize olurda bebegin iyi olur  :amin: :amin: dualarimiz seninlen 
178
Alıntı yapılan: nelss - 11 Ekim , 2013, 16:09:12
insallah öyle olur canım benimde canımı sıktı zaten doktor  :violent1:  Sen kavustun bebeğine  :love9: :love9: darısıda bize insallah  :amin:
amin cnm insallah  :amin: :amin: ben cok aci cektim siz cekmeyin kolayliklan kavusun yavrulariniza insallah  :amin: :amin: :amin: :love9:
179
insallah asilama tutarda bebisin gelir sana  :amin: :amin: :love9:
180
kizimda ben cok cekmistim yara olmustu hep pompaylan süt vermistim o da cok deil hemen pes etmistim  :caca: ama simdi sükür cok acimiyor hem pompaylan cekiyom hemde öyle emziriyom insallah bu sfer uzun süre emziririm son cocuk olcagi icin hevesim kalsin istemiyom  :k06: :k06: